2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Su tuketimini bir bardak olsun arttir tatlim. Muhtemelen vucudunun su ihtiyaci artmis ki karacigerin bu durumu beynine seftali karpuz kavun gibi sulu yiyecek yeme istemiyle anlatmaya calisiyor. Ama sundan yuzde yuz emin ol ki seftali yemezsen bebeginde seftali lekesi olmaz. Su tanesine can vermeye gucu yeten Allah şeftali yemedi diye lekesiz yaratmama gibi bir sey yapmaz. Bol bol dua edelim bebeklerimiz hayirli saglikli ahlakli Hz Yusuf guzelliginde bebekler olsun :)

Okudugum bir cok makale bu olayi karaciger yapıyor diyor. Sadece gebelikte degil normalde de mesela bi an aklimiza birsey duser sunu yesem diye. Bu da susamak gibi vucut bir eksik tespit ediyor sonra da bunu daha once nereden aldiysa onu beyne istetiyor. Ama kizin birisi ömründe hic ananas yememis ananas cekiyor canim yazmisti . Ve herkes buyyk harflerle makale sonuna sunu yazmis ASLA AMA ASLA YEMEDIGINIZ VIRSEYI AŞERMEZSINIZ

:) benim kocam aseriyor. Evlendik evleneli tv de ne gorse istiyor. Sizinki de mantikli aserme tebrik ederim :) Yani oyle sirf maksat inat olsun diye yaz meyvesi sebzesi asermiyorsunuz. Ihtiyac meuve ise meyve. Ama daha detaya inmek isterseniz hangi meyvede hangi vitamin var diye bakin mesela o meyveyi yada recelini yiyin. Belki vucudun onun icindeki vitamine ihtiyaci olusmustur

Ay canim sorma bende ayni seyinsoluorum hep hamile olan benim hep esimin cani istio biseler ne gorsee

Bu arada kizlar dun babycenter diye bi forumda kadınlar yazismislar onu gordum. Tarama testinde PAPP-A degeri yuksek bebek genelde iri bebek yazmışlar. Var mi sizin onceki gebeligi olanlarda degerler yada bebegi gelişimi onden giden tanidik. Benim oluştu olusali her ultrasonda onde çıkıyor. Pappa da 9 duzeltilmis mom 2.94 beta hcg de 26

Ay canim sorma bende ayni seyinsoluorum hep hamile olan benim hep esimin cani istio biseler ne gorsee

Canim cekti oleyim mii filan diye cemkiriyor. 12 haftada 4 kilo aldi. Ben daha 6. Haftada verdigim kiloları yeni aldim eski kiloma yeni yeni donebildim. Yiyor adam yiyeyim diyor seni yesin diye aldim diyo sıkıştırınca da hayatimda tursu sevmem yemem. Turşu iste hadi diyip duruyor

Zorla aserdircek sana benimkide aldi valla

tam hamile kocası. Birde birinden duymuş hamile kadinin kocasi kilo alirsa bebek erkekmis. Oglan olsum diye extra yiyo herhalde
Ooo seninki arastirio bakio demekki benimkide arkadasinin annesi gelmis ona sormus bana dio miden bulanio mu (sanki farkli yerde yasiozda bilmio bulantim olmadigini) yok dedim iyi erkek ozman dio sora cocuk asagida mi yukardami dio asagida dedim ozman kiz dio ay cok gulmustum yaa

Tamam canım bi bakayım nerdedir ki soğuk hava deposu kime sorcam ben manavlara markerlere sordum
Burada çok ünlü bir manav var kışın yaz meyvesi yazın kış meyvesi satıyor bize onlar buldu bulunduğun ilde vardır canım manava sorsanız yönlendirme yapar

İlk defa duyuyorum canım doktora sormak lazım

Hiç alakası Yok ben bulantı ve kusmadan kilo verdim herkes kız dedi ama erkek çıktı

Merhaba kızlar. Doktordan çıktım şimdi ikili tarama testimiz vardı ense kalınlığı için iyi dedi doktor kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış onun sonuçlarıda
Merhaba canım gözünaydın iyi çıkmış ultrason kanda da umarım bir problem çıkmaz inşallah

Bazen ultrasonda yanıltıyor canım geçen buradan birisi yazdı ya çocuğa erkek demişler doğmuş kız çıkmış

Bazen ultrasonda yanıltıyor canım geçen buradan birisi yazdı ya çocuğa erkek demişler doğmuş kız çıkmış
Yaaa istisnalar kaideyi bozmaz canim ya bizim orda 45 yaslarinda bi kadin adet olamiorum die doktora gidio doktor dioki menepoza girmissin kac ay sira kadin hamile oldugunu ogrenio isteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…