- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #15.841
Hayır bilmiyor sadece ablam eşimle onun memleketine gitmediğim için kavga ettiğimizi tavır yapıyor diye biliyor ayrıntısını öğrense kıyamet kopar zaten önce çocuğu aldır derler ki ben onu yapmak istemiyorumTatlim zaten biseler istemedin die kotu sen oluosun kadinlik yapmayan sen oluosun Allah akil fikir versin yaaaa ailen durumlar hakkinda ne bilio canim soledin mi
Bulantı için mi canım Yok birşey olmaz için rahat olsunKizlar ya limonlu su iciorum bi skntı olmaz dimi yarim kiloya yakin suya bi tatli kasigi limon suyu koyup iciorum
Neden fedakar olduysam her türlü hakareti yedim şimdi artık acımıyorum para gönder diyorum neymiş ben paradan başka birşey bilmiyormuşum dedim olsa zaten istemem senden dünde eleman geldi şehirdışında işim var dükkAnı bekleyemeceğim dedi bende benim sorunum değil eşimle konuş dedi onu dediğimde geçenlerde önce şunu dedi o zaman sana istediğimi yaparım demişti dün birşey yazmadı dedim başka neyim eksik cevap YokBöyle fedakar olursan yaranamazsın işte, kıymet bilen mi kaldı? Erkek milletine acımayacaksın bende bunu anladım evliliğimde.
Hakkımızı ver dediğinde ne dedi? Kabul ediyor mu onu?
konyada yapıldı canım arayıp sordunmu eğer öyleyse belki bende orada yaptırabilirim yapılıyorsaTürkiye'de yalnızca İzmir tepecik yapıyormuş ücretsiz canım arkadaşına İzmir tepecik te mi yaptılar
Benim dediğim testi sadece tepecik yapıyor canım ücretsiz şuan arasam kimse cevap vermez ki yarın parayı bekleyeceğim olmazsa izmiri arar sorar ona göre giderim 1 günde kalırım oradakonyada yapıldı canım arayıp sordunmu
Yok canim akintim varya benim doktor dedi ilac yazamam kucuk bebek dedi suya limon sık ic dedi hem enfeksiyonu onler hemde hastaliktan korur dedi bende tadini cok seviorum iciorum habireBulantı için mi canım Yok birşey olmaz için rahat olsun
Ayyy offff offf yaaa Allah bole adamlari islahhh etsinnn de yanlarindaki eslerinin kiymetini bilsinlerr yaaaHayır bilmiyor sadece ablam eşimle onun memleketine gitmediğim için kavga ettiğimizi tavır yapıyor diye biliyor ayrıntısını öğrense kıyamet kopar zaten önce çocuğu aldır derler ki ben onu yapmak istemiyorum
bana da haber verir misin canım çünkü burda sordum 1700 tl ye yapıyorlar gerçi hala yaptırma konusunda kararsızım amaBenim dediğim testi sadece tepecik yapıyor canım ücretsiz şuan arasam kimse cevap vermez ki yarın parayı bekleyeceğim olmazsa izmiri arar sorar ona göre giderim 1 günde kalırım orada
Tamam canımbana da haber verir misin canım çünkü burda sordum 1700 tl ye yapıyorlar gerçi hala yaptırma konusunda kararsızım ama
Yok canım benim hiç belli değilKızlar benim karnım basketbol topunu ikiye böl gel benim dumduz karnima yapıştır gibi oldu taşımakta zorlanıyorum hiçbir kivrakligim kalmadı yürürken paytaklastim ve artık gerginlikten her akşam ağrı oluyor karnimda. Bebegin suyu mu fazla sizce Dr kiloyu göbekten alıyorsun heralde demişti ama ben kilo falan almadım. 9 ay karnima sığmayacak sanırım var mı böyle bişey yaşayan? Yarın foto atarım size ilk başta seviniyodum herkes hamile oldugumu anliyo diye ama artık göbek büyüklüğünün gerçek yüzünü gördüm
Teşekkür ederimTamam canım
Dua ettim canım hiçbirşeyin olmasın dedim kızdı köpürdü benim hiçbirşeyim olmazsa sen ve o çocuk açlıktan ölürsünüz dedi bende şimdi ve doğumda yanımda olmayan insan ondan sonra hayatımızda olmaz dedim sorma çok havaya girdi Allah sonunu hayır etsinAyyy offff offf yaaa Allah bole adamlari islahhh etsinnn de yanlarindaki eslerinin kiymetini bilsinlerr yaaa
Kızlar benim karnım basketbol topunu ikiye böl gel benim dumduz karnima yapıştır gibi oldu taşımakta zorlanıyorum hiçbir kivrakligim kalmadı yürürken paytaklastim ve artık gerginlikten her akşam ağrı oluyor karnimda. Bebegin suyu mu fazla sizce Dr kiloyu göbekten alıyorsun heralde demişti ama ben kilo falan almadım. 9 ay karnima sığmayacak sanırım var mı böyle bişey yaşayan? Yarın foto atarım size ilk başta seviniyodum herkes hamile oldugumu anliyo diye ama artık göbek büyüklüğünün gerçek yüzünü gördüm
Ne güzel canım afiyet şifa olsunYok canim akintim varya benim doktor dedi ilac yazamam kucuk bebek dedi suya limon sık ic dedi hem enfeksiyonu onler hemde hastaliktan korur dedi bende tadini cok seviorum iciorum habire
Nasıl canım o merak ettim 7 aya kadar kilo almadın mı ve ne kadar kilo aldınSu ikizo olabilir benim ilk gebelik oleydi ama 7 aydan sora aldim kiloyu
Yaaa belki o kucuk mucize sizo baglar birbirinize babasinin aklini basina getirirDua ettim canım hiçbirşeyin olmasın dedim kızdı köpürdü benim hiçbirşeyim olmazsa sen ve o çocuk açlıktan ölürsünüz dedi bende şimdi ve doğumda yanımda olmayan insan ondan sonra hayatımızda olmaz dedim sorma çok havaya girdi Allah sonunu hayır etsin
Bence çok iyi yapıyorsun canım c vitamini alıyorsun işte ne güzelYok canim akintim varya benim doktor dedi ilac yazamam kucuk bebek dedi suya limon sık ic dedi hem enfeksiyonu onler hemde hastaliktan korur dedi bende tadini cok seviorum iciorum habire
Su ikizi? Dr mu söyledi sana böyle bir şey var diye? Benimki görmezlikten geliyo senin önceden de göbeğin vardı bı de şimdi aldığın kilo göbeğine gidiyor falan diyor ama yoktu yani dumduzdu karnım ve sıfır kilo aldım. Biraz sallıyor beni heralde ya... Öyle olması sorun yarattı mı sana sadece büyüklük mu mesele?Su ikizo olabilir benim ilk gebelik oleydi ama 7 aydan sora aldim kiloyu
Hiç sanmam canım istemiyorum o çocuğu diyor başkada birşey demiyor aldırmamı sonrada Benimle direk boşanacak canım hiçbirşey vermeden çocuk olursa her ay nafaka vereceğim diye hesap ediyorYaaa belki o kucuk mucize sizo baglar birbirinize babasinin aklini basina getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?