- 22 Aralık 2017
- 2.098
- 1.694
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.061
Ohhh anne evindeki keyif hic bir yerdeee yokk yaaa vallaaa Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesinVar canım annem halam saolsun her şeyi hallediyolar da ister istemez ortalıkta dolanıyorum, ayakta kalıyorum. Neyse bu hafta bitecek allahtan sora boll bol dinlenicem :)
bizde inşallah bi problem çıkmazsa normalciyiz :))
Ben varım canım 12+4 hastanede serum yedın tekrar başlamıştı ama gectı çok şükürKızlar 12. Haftada bulantısı geçecek sanıp tekrar başlayanlar vardı değil miyanlış hatırlamıyorsam, bi bende değil galiba
Bu arada ikili test konusunda yazanlar olmuş,ben yaptırdım 37 yaşıma göre iyi dediler risk için.. Ama Harmony yaptırmak isteyip istemediğim soruldugunda 'hayir' dedim. Şöyle aslında durum: bu testlerde riski doğum öncesi bilmek istiyorum diyenler sonuna kadar gidebilir,ya da çıkacak riskin oranına göre karar alacaklar testleri detaylıca yaptırmak isteyebilir. Ben normal prosedür olarak ikili yi yaptırdım, 16-18 arası diğer detaylı taramayı yaptıracağım,sadece siradan prosedür gereği ve bilme arzumdan dolayı.. Yoksa yuksek risk çıkarsa gebeliği sonlandırma kararı alacağımdan değil. Herkesin kendi bakış açısı. Ben bu testler sonucunda vazgeçme kararı alanları da anlıyorum ama kendim her koşulda hayatımı açtım bu varlığa, risk olsa bile her haliyle kabulüm diyorum. Can sıkıcı konular olabilir ama bu süreçte hepimizin aklından geçiyordur bu testler. O yüzden yazmak istedim. İkili yaptırmak istemiyorum diyenler de oluyor ama bu testler aynı zamanda detaylı ultrason olduğu için önlem ve kontrol amaçlı bizim lehimize.. Devamında izlenecek yolu en iyi Dr bilir. İş gelip amniyosenteze ya da risksiz ama pahalı olan Harmony testine varacaksa orada durup " ben risk çıkarsa eyleme geçecek miyim" demek lazım,yoksa bunlara gerek yok. Ne amaçla olası defektleri bilmek, öğrenmek istiyoruz,bunu bilerek başlamak lazım(mış) bu testlere. Herkese bol şans! Uzun oldu,sorry:)
Bn 4yıl bekledim bu bebeği temizlik yada gezmek yüzünden bebeğime bi zarar gelmesinden korkuyorum... o yüzden 3ay sonra geçen gün çıktım çarşıya... biraz yürüsem hemen oturuyorum uzanıyorm... birazda kendimiz olalım kendi drumuzÇok teşekkür ederim yanıt için.. Hani doktor özel bir uyarı yapmadığı için evham yapmayayim, normal hayatıma devam edeyim diyordum ama bir yandan da bazen doktorlar en basit uyarıyı ihmal ediyorlar.. Plasentanın aşağıda olması bu aylarda normal olabilir belki ama mesela 'önlem al' deseler ona göre davranıriz. Ben tam da pilates başlayayim diyordum mesela.. Aklımda bu varken rahat edemem ki... mecbur kısıtlayacagim hayatı o zaman ama doğrusu ne bilemiyorum.. Bir başka Dr bana ağrı sana söyleyecek ne yapman gerektigini demişti. Siz de dinlenmekle iyi yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerim
Allah tamamına erdirsin! Sizi çok iyi anlıyorum,ben de erken menopoz geçiş süreci dedikleri bir durumda,yumurta rezervlerim çok azken tattım bu hamileliği.. Tedbirli olma arzumla,evhamlı olmama arasında gidip geliyorum:) Ağrı varsa yatıyorum,enerjim o gün iyiyse yürüyorum.. Diğer yandan işte yok plasenta aşağıdaymis,yok idrar yolu enfeksiyonum varmış, korkuyorum o zamanlar.. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi doğanin elinde.. Varsın evhamlı olalım, haktır:)Bn 4yıl bekledim bu bebeği temizlik yada gezmek yüzünden bebeğime bi zarar gelmesinden korkuyorum... o yüzden 3ay sonra geçen gün çıktım çarşıya... biraz yürüsem hemen oturuyorum uzanıyorm... birazda kendimiz olalım kendi drumuz
Ohhh anne evindeki keyif hic bir yerdeee yokk yaaa vallaaa Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin
Bende tayt gıyemıyorum dışarda falan pantolon tarzı esofmanlar var onlardan giyiyorum hem rahat oluyor :)Kızlar göbeğim pek çıkmadığı bulantıdan da kilo almayıp hatta verdiğim için ben hala eski kotlarımı giyiyorum. Bugün doktorum kızdı artık bunları giyme dedi. Ben hamile pantolu giyemiyorum çok yukarı çıktığı için. Sizler ne giyiyorsun tayt dışında pantolon olarak bi çözümünüz var mı
Kızlar göbeğim pek çıkmadığı bulantıdan da kilo almayıp hatta verdiğim için ben hala eski kotlarımı giyiyorum. Bugün doktorum kızdı artık bunları giyme dedi. Ben hamile pantolu giyemiyorum çok yukarı çıktığı için. Sizler ne giyiyorsun tayt dışında pantolon olarak bi çözümünüz var mı
Canım pantolon tarzı eşofman varsa foto yollarmısınBende tayt gıyemıyorum dışarda falan pantolon tarzı esofmanlar var onlardan giyiyorum hem rahat oluyor :)
Ya pantalonuma sac tokasi takiorum ama kiyafet uzerinden cok belli oluo hamile pantalonu almam lazimKızlar göbeğim pek çıkmadığı bulantıdan da kilo almayıp hatta verdiğim için ben hala eski kotlarımı giyiyorum. Bugün doktorum kızdı artık bunları giyme dedi. Ben hamile pantolu giyemiyorum çok yukarı çıktığı için. Sizler ne giyiyorsun tayt dışında pantolon olarak bi çözümünüz var mı
Canim senin su profil resminden cok tırsıyorum yaaBen hamile taytı aldım aşırı rahat.
Canım pantolon tarzı eşofman varsa foto yollarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?