2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Var canım annem halam saolsun her şeyi hallediyolar da ister istemez ortalıkta dolanıyorum, ayakta kalıyorum. Neyse bu hafta bitecek allahtan sora boll bol dinlenicem :)
Ohhh anne evindeki keyif hic bir yerdeee yokk yaaa vallaaa Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin

Kızlar bu teyzelerden bıktım ya.. Beni gören herkes senın oğlun olacak dıyor yok cıldımde sıvılce çıkmış yok bılmem ne göbegim küçükmüş karnım topmuş kalcam yokmuş daha ne sayayım dedın doktor kıza benzettı diye hala bişi diyemem ama başka hamılede var onunkı kesın kızda sana bişi demiyorum dıyor... Bu muhabbet çok sıkıldım

Bn 4yıl bekledim bu bebeği temizlik yada gezmek yüzünden bebeğime bi zarar gelmesinden korkuyorum... o yüzden 3ay sonra geçen gün çıktım çarşıya... biraz yürüsem hemen oturuyorum uzanıyorm... birazda kendimiz olalım kendi drumuz

Allah tamamına erdirsin! Sizi çok iyi anlıyorum,ben de erken menopoz geçiş süreci dedikleri bir durumda,yumurta rezervlerim çok azken tattım bu hamileliği.. Tedbirli olma arzumla,evhamlı olmama arasında gidip geliyorum:) Ağrı varsa yatıyorum,enerjim o gün iyiyse yürüyorum.. Diğer yandan işte yok plasenta aşağıdaymis,yok idrar yolu enfeksiyonum varmış, korkuyorum o zamanlar.. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi doğanin elinde.. Varsın evhamlı olalım, haktır:)

Kızlar göbeğim pek çıkmadığı bulantıdan da kilo almayıp hatta verdiğim için ben hala eski kotlarımı giyiyorum. Bugün doktorum kızdı artık bunları giyme dedi. Ben hamile pantolu giyemiyorum çok yukarı çıktığı için. Sizler ne giyiyorsun tayt dışında pantolon olarak bi çözümünüz var mı

Bende tayt gıyemıyorum dışarda falan pantolon tarzı esofmanlar var onlardan giyiyorum hem rahat oluyor :)

Canım bende kilo almadım Ama bebeği neden sıkıştırıyosun belde biten pantolonla.

Pantolon giymek istemiyorsan elbise giy ama hamile çorabıyla.

Ya pantalonuma sac tokasi takiorum ama kiyafet uzerinden cok belli oluo hamile pantalonu almam lazim

Kızlar selam misafir ağırlıyor musunuz bu dönemde ? Ya da size gelmek isteyen misafirler kabul ediyor musunuz ?

İyi akşamlar Hanımlar,

Bir süredir yazamadım buraya hala bulantı, kusma ve mide yanması ile uğraşıyorum. 6 haftada başladı ve bitmek bilmiyor malesef. Toplamda 4 kilo vermişim
Bir önceki hamileliğimde bulantılar 16. haftada bitmişti. Şimdi 13. haftadayım ve kendimi tükenmiş hissediyorum. 16-32. haftalar arasında 10 kaplan gücündeydim. Acayip bir enerji gelmişti, hiç yorulmuyordum. O günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada 2013 Ağustos annesiyim:) İlk doğumumu 40+5 te yaptım. Bu sefer Temmuz ayının son günü gözükmekle beraber yine Ağustos annesi olurum diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…