- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.521
Yemek yiyorum ama sonra bulanıyor mide boş olunca da ağrıyor bazen iyi oluyorum, yavaş yavaş geçecek artıkCanım bende aynı durumdayım 12 haftam bitmek üzere o 24 saat süren bulantı ve kusma bitti bazı günler çok iyiyim yemek bile yapıyorum bu benim için mucize. Ama bazı günler 8. Haftamı aratmıyor. Dün doktor vitamin yazmıyayım bi 10 gün sonra tam geçer bulantı halin o zaman yazarım dedi. Onun yerine elma pancar havuç suyu karışımı içi dedi.
evet canım... Allah nasip ederse bir kızım olucakCinsiyet belli miydi canım
Evet regl gibi oluyor hatta ilk bir hafta on gün yoğun oluyor çok, sonrasında azalıyor ortalama 40 gün sürüyor. Emzirme hormonları ile alakalı olarak bi süre regl olmamak normal ama ben bebeğim iki aylıkken olurum hep kişiden kişiye değişir=)Tecrübeli anneler ve bilenler paylaşabilir mi Doğum sonrası regli gibi akıntı mı olacak ? Ne kadar sürecek ? Bi süre hiç regli görülmeyecek mi ?
Hehe çok tatlıymış rüyan ya gerçekten belli olmuyo hayırlısı dış gebelik geçirdiğim zaman rüya görmüştüm adını Nihan koy dedi bana üç defa bir ses dedim heralde kızım olacak Nihan diye sevmeye başladım bebeğimi sonra dış gebelik olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı 3 hafta gittim 3 ündede görünmedi ayrıntılı usg de sağ tüpümde göründü sonra amelyatla sağ tüpümü aldılar sonra netten nihanın anlamına baktım ve yıkıldım “Gizli saklı görünmeyen” yazıyordu meğer o yüzden Nihan demişler bana rüyamda olsaydı eğer gerçekten Nihan koyacaktım ve Emin’im o bebeğim kızdı çünkü adetten hemen sonra kaldım ben ona yumurtlamada değil nasip değilmiş bidaha tek tüple zor kalırım diyordum ama rabbim kısmet etti ne kadar çok istediğimi biliyo hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olur inşallahBenim bildiğim kendi çocuğun olarak görmek yani kucağında ve ya yerde oynarken hangi yaşta olursa olsun rüyanda senin o çocuğu kendi kızın gibi görmen lazım her hangi bir eşyasını falan değil ama kimse kesin bilemez Allah insanların bütün planlarını oyunlarını bozar :) ben de rüyamda başlarda hep adet olduğumu görüyordum hatta ilk kızıma hamileyken de başlarda görmüştüm sonra geçmişti şimdi de yine bakalım hayırlısı inşallah :) hele geçen günlerde komik bir rüya gördüm kocaman bir leğenin içinde bir kız çocuğu bir oğlan çocuğu var ama ben hangisi benim bilemedim bazen diyorum kız benim hemen kızın bacaklarını erkeğin bacaklarının üstüne koyuyorum sonra da nedense erkek benimmiş gibi hissediyorum bu sefer de erkeğin bacaklarını kızın bacaklarının üstüne koyuyorum :)
en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz canım..
Güzel haberlerini duyduğuma sevindim cnm inşllah geçmiştir miyomun.. müjdeyi en kısa zmnda veririsn bize
İnşallah yok olmuştur canım Allah eziyetini sabrını ve tevekkülünü karşılıksız bırakmasın inşallah
şifa olur inşallah canım
canim ben hamile degilim dusuk yaptim gebelikten öncee vardi miyom seninki nin zarari yok bebege kaybolan bile var uzulme dusunme tadini cikarSoğan kürünü miyom için mi uygulamıştınız? Bende de miyom çıktı
canim dikkat et ayaklarini usutme kasik agrisi normal tabi bebek yer aciyor kendineKızlarr bi fikri olan yok muuuu bel ağrım için doğal masaj jeli ile masaj yapıp sıcak havlu koysam bi zararı olur mu.doktorum yok yardım edin lütfen hadi
Bende sizin gibi adet gördüm ama erkek bebekte gördüm iki kere benimmiş bakalım cinsiyetler neBende rüyamda hem kız hemde erkek gördüm ne olacak şimdi benimki hoş kendi çocuğum olarak görmedim ama bi defa misafir geliyomuş bize akşam oturması kız belki 2 Yaşında evde kayboluyo eyvah diyorum koşarak başkona gidiyorum zeyneeep diye bağırıyorum sanıyorum ki balkondan düştü neyseki bişey olmamış burdaymış falan diyorum misafir miş ama benden başka kimse koşmuyor kimse yok sonra başka bi rüyada karşı komşuma misafir gelmiş oda benim küçük oğlanla oynasın diye çocuğu bize getirmiş ama çocuk daha yeni yürümeye başlıyo gibi dengesiz yürüyo erkek çocuğu ağzında emzik var çok durmadan geri evlerine gidiyorlar öle gördüm bide adet olduğumu gördüm wc de allahım inşallah bebeğim düşmemiştir diyorum korkuyorum falan sonra tabire baktım hamileyken rüyada adet olmak kız çocuğu doğuracağınıza işarettir diyo şimdi benim neyim olacak
Tesekkür ederim çok deniyorum ayakları sıcak tutmayı ama hararet tavan yapıyor
amin amin cokca dua edin lutfen Allah hepinizden razi olsun canlar bakalim tedbir bizden takdir Allahtan
canim ben hamile degilim dusuk yaptim gebelikten öncee vardi miyom seninki nin zarari yok bebege kaybolan bile var uzulme dusunme tadini cikar
canim dikkat et ayaklarini usutme kasik agrisi normal tabi bebek yer aciyor kendine
tatlım sana özelden yazmıştımya unuttunmu
Bakalım hayırlısı çok merak ediyorumBende sizin gibi adet gördüm ama erkek bebekte gördüm iki kere benimmiş bakalım cinsiyetler ne
Hayırlı olsun canım tabii yorulmaman gerekiyor yani birkaç saatlik asfalt yol neyse de gerisi sıkıntı yani... İki hafta önce üç saat dümdüz asfalt yolda bile çok yoruldum ben.kizlar bugun doktor kontrolune gittim kiz dedi bir onceki doktor erkek sanirim demisti biz esimle sasip kaldik:) kizim olacagi icin cok heyecanliyim. ve doktor uzun yolculuk yapamazsin arabayla dedi sizin bilginiz var mi acaba ilk hamileligim
Geçmiş olsun canım inşallah yarına randevu bulursunİyi akşamlar kızlar nasılsınız güzel haberler alanlar gözünüz aydın
Dunden beri öyle bir öksürük başladı ki resmen karnım yırtılıyor sankı öksürürken çok kötü bebeğe bişey olacak diye korkuyorumpazartesi günü için randevu alıp bebeği görmek istiyorum İnş randevu bulursam yoksa ta ayın 5 ine kadar beklemem lazım
Sağol canım şükür paşam iyiymiş uyuyordumiyomla hamile kalip doguran cok canim merak etme
rabbim iyi haberle gelmeni nasip etsin cnm
kiyamam canimmm
hayirli haberle gel kuzum
rica edeim bitanem iki böcek bi cicek anasi :)
Şükür canım bebişim iyiymiş testi verdik 10 gün sonra çıkacak rabbim izniyleHayırlı haberlerle gel canım inşallah
Sağol canım benimLavanta_kokusu güzel haberlerle gel inşş sağlıklı sıhhatlidir inşş paşa’n
Sağol canım benim Allah razı olsun kan testimizi verdik 10 gün sonra çıkacakmış nifty testimizTatlım senin ve kuzunun iyi haberlerini bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda oğlunun aslan gibi, koçç gibi olduğu haberini alırız güzel annecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?