2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yemek yiyorum ama sonra bulanıyor mide boş olunca da ağrıyor bazen iyi oluyorum, yavaş yavaş geçecek artık

Ben bunları arşivlemiştim pitircik66 fikir olsun hepinize

Eklentiler

• F7B7808E-015A-4EAD-A7B1-B050906DFBFD.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 3F0181A9-3C41-4A4A-8957-460CABF3FC38.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 54
  • B19F8301-D943-43CD-AD91-A1F14DAA3E4B.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
Tecrübeli anneler ve bilenler paylaşabilir mi Doğum sonrası regli gibi akıntı mı olacak ? Ne kadar sürecek ? Bi süre hiç regli görülmeyecek mi ?
Evet regl gibi oluyor hatta ilk bir hafta on gün yoğun oluyor çok, sonrasında azalıyor ortalama 40 gün sürüyor. Emzirme hormonları ile alakalı olarak bi süre regl olmamak normal ama ben bebeğim iki aylıkken olurum hep kişiden kişiye değişir=)

Hehe çok tatlıymış rüyan ya gerçekten belli olmuyo hayırlısı dış gebelik geçirdiğim zaman rüya görmüştüm adını Nihan koy dedi bana üç defa bir ses dedim heralde kızım olacak Nihan diye sevmeye başladım bebeğimi sonra dış gebelik olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı 3 hafta gittim 3 ündede görünmedi ayrıntılı usg de sağ tüpümde göründü sonra amelyatla sağ tüpümü aldılar sonra netten nihanın anlamına baktım ve yıkıldım “Gizli saklı görünmeyen” yazıyordu meğer o yüzden Nihan demişler bana rüyamda olsaydı eğer gerçekten Nihan koyacaktım ve Emin’im o bebeğim kızdı çünkü adetten hemen sonra kaldım ben ona yumurtlamada değil nasip değilmiş bidaha tek tüple zor kalırım diyordum ama rabbim kısmet etti ne kadar çok istediğimi biliyo hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olur inşallah

15, 16 haftalık olduğu halde cinsiyet öğrenmeyenler doktor mu söylemedi yoksa göstermedi mi ben haftaya öğrenirim diye ümit ediyorum ama siz hala öğrenememişsiniz çok ümitlenmeyeyim bari

en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz canım..

Güzel haberlerini duyduğuma sevindim cnm inşllah geçmiştir miyomun.. müjdeyi en kısa zmnda veririsn bize

İnşallah yok olmuştur canım Allah eziyetini sabrını ve tevekkülünü karşılıksız bırakmasın inşallah

şifa olur inşallah canım

amin amin cokca dua edin lutfen Allah hepinizden razi olsun canlar bakalim tedbir bizden takdir Allahtan
Soğan kürünü miyom için mi uygulamıştınız? Bende de miyom çıktı
canim ben hamile degilim dusuk yaptim gebelikten öncee vardi miyom seninki nin zarari yok bebege kaybolan bile var uzulme dusunme tadini cikar

Kızlarr bi fikri olan yok muuuu bel ağrım için doğal masaj jeli ile masaj yapıp sıcak havlu koysam bi zararı olur mu.doktorum yok yardım edin lütfen hadi
canim dikkat et ayaklarini usutme kasik agrisi normal tabi bebek yer aciyor kendine

Bende sizin gibi adet gördüm ama erkek bebekte gördüm iki kere benimmiş bakalım cinsiyetler ne

Tesekkür ederim çok deniyorum ayakları sıcak tutmayı ama hararet tavan yapıyor‍

kizlar bugun doktor kontrolune gittim kiz dedi bir onceki doktor erkek sanirim demisti biz esimle sasip kaldik:) kizim olacagi icin cok heyecanliyim. ve doktor uzun yolculuk yapamazsin arabayla dedi sizin bilginiz var mi acaba ilk hamileligim

kizlar bugun doktor kontrolune gittim kiz dedi bir onceki doktor erkek sanirim demisti biz esimle sasip kaldik:) kizim olacagi icin cok heyecanliyim. ve doktor uzun yolculuk yapamazsin arabayla dedi sizin bilginiz var mi acaba ilk hamileligim
Hayırlı olsun canım tabii yorulmaman gerekiyor yani birkaç saatlik asfalt yol neyse de gerisi sıkıntı yani... İki hafta önce üç saat dümdüz asfalt yolda bile çok yoruldum ben.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız güzel haberler alanlar gözünüz aydın
Dunden beri öyle bir öksürük başladı ki resmen karnım yırtılıyor sankı öksürürken çok kötü bebeğe bişey olacak diye korkuyorum pazartesi günü için randevu alıp bebeği görmek istiyorum İnş randevu bulursam yoksa ta ayın 5 ine kadar beklemem lazım

Geçmiş olsun canım inşallah yarına randevu bulursun

Tatlım senin ve kuzunun iyi haberlerini bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda oğlunun aslan gibi, koçç gibi olduğu haberini alırız güzel annecik :)
Sağol canım benim Allah razı olsun kan testimizi verdik 10 gün sonra çıkacakmış nifty testimiz 1 şubatta randevum var o zamana belli olucak inşallah sağlıklı olduğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…