2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Üçlü müydü canım test.güzel çıkacak inşallah bebeğinin iyi olmasına çoook sevindim rabbim hep sağlık versin hepimize bebeklerimize
Hayır canım nifty testi yaptırdım 10 gün sonra çıkacak sonuçları bakalım hayırlısı diyorum amin inşallah

Kızlar 15 gün sonra doktora gideceğim o gün için kan sayımı istedi sizlerden istedin mi merak ettim

Sağol canım Allah razı olsun yarına randevu aldın mı peki
Yok cnm bulamadım maalesef pazartesi için aradım o gün bile dolu yarın gıdıcem valla baksın artık karnım yumuşadı korkuyorum bişey oldu dıye birde ateşim çıktı mınoset içicem acile gitsem alttan bakalım falan olursa hiç çekemem zaten bişey de yapmayacak en iyisi kendi doktorum görsün karneleri verip çıkıcam İnş yarını Bı atlatsak dua edin ne olur

Gecmis olsun hep yat ve oksururken bacaklarini karnina cek .Bir de taze zencefilli bal iyi geliyor .Yoksa pekmezi suyla acip biraz isitip ic canim.

Gecmis olsun hep yat ve oksururken bacaklarini karnina cek .Bir de taze zencefilli bal iyi geliyor .Yoksa pekmezi suyla acip biraz isitip ic canim.
Sagol cnm allah razı olsun valla evde zencefil hiç yok markete gitmiyorum ne zamandır esime dedım gelirken alsın ne lanet bir şey ya karnım ağrıdı resmen Allahtan öksürürken bebek zarar görmezmiş bıraz rahatladım

İyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar ile dönersin canım

Bende popcorn battaniye yapayim dedim ama cok ugrastiriyor.
Bende ogrenciyim cok vakit ayiramam vaktim olmaz
Hem kolay ilerleyen hemde şık duran orgu ariyorum acikcasi
Patik
Yelek
Battaniye
Bere vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…