2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım

Başın sağolsun canım Allah sabır versin, Nihan'ın artık güzel bir cennet kuşu seni orda hep bekleyecek annesi Allah istedikten sonra olmayacak şey var mı çok şükür , sağlıkla kucağına alasın sağlıkla büyütesin inşallah

Canım sen ne yaptın boşalttın mı evi toplana bildin mi ? Aman dikkat et ağır kaldırma elleme umarım yardım edenin vardır

Toplandım canım, bitti nihayet bugün. Annemler halletti saolsunlar. Artık daha huzurlu ve mutluyum şükür :)

ben varim ben, bitane kizim var rabbime sukurler olsun bitanede oglumuz olsa guzel olur. pazartesi cinsiyetini ogrenmeye gidicez bakalim hayirlisi
Hayırlısı olsun inşallah
Aynen cnm benm ilk bebegm kiz erkek farketmiyor benm icin saglikli olsnda ama cinsiyeti ogrenmek cok istiyorum
Hayırlısı olsun inşallah

kizlar bebek odasi icin planlariniz var mi renk kombinasyonu icin falan ?
Bn bebek odası deilde dolap yaptırdım ilerde kullanabileceği şekilde çalışma masası ve kitaplığı olan..birde büyüyen yatak alıcam.. yatak odamda beşik için yer yok olsa bile sürekli orda uyuyamaz eşim 3vardia çalışıyor.sütekli odaya salona taşınan yatakta sevmiyorum... bebek odasında benm evlenmedn önce kullandığım bazalı yatağım var ihtiyaç olduğunda orda yatıcm.. şuanda eşim boya almaya gitti mobilyalar beyaz oda rengi açık krem

Amin canım hepimizin evlatlarını inşallah rabbim önce sağlık versin

Aynn cbm seni çok iyi anlıyorum bende sendenim :)

Aynen yatak odası küçük olunca illa odaya bişeyler yapma hevesin oluyor .. bnde öyle yapıyoeum
15, 16 haftalık olduğu halde cinsiyet öğrenmeyenler doktor mu söylemedi yoksa göstermedi mi ben haftaya öğrenirim diye ümit ediyorum ama siz hala öğrenememişsiniz çok ümitlenmeyeyim bari
Bnmkinin bacak arası göründü ama kesin söylemek istedi biley demdi inşallah 17.haftada söyler artıkkk
Geçmiş olsun inşllah yarna randevu vardır
Geldik canım şükür çok şükür rabbime sağol Allah razı olsun
Geçmiş olsun inşallah sonuç güzl olur

Normalde detaylı usg 20. Hafta civarında bakılıuor. Benim doktorum ivf'ci bu yüzden 2'li tarama zamanında perşnatologa yönlendirdi. Perinatolog 2 bebek olduğu için tam 1 saat usgda baktı. Baktıkları; ense kalınlığı, beyin kelebek görünümü, burun varlığı, göz varlığı, böbrek varlığı, kalp odacıklarının varlığı, kaçak varmı? Bacak ve kol gelişmiş mi omurilik düzgün mü? Bunlara baktı 4k mı bilmiyorum ama birde aynı cihazla sarı kahverengi bi usg çıktısı verdi. Tabi bebişler küçük olduğu için net değil hatları. Eğer usg ile tam inceleyemiyorsa vajinal muayenede yapıyormuş. Bende gerek duymadı. 2li test temiz çıktıktan sonra bu kdr erken buna bakmaya gerek varmı bilmiyorum. Sgklı fiyatı 478tl

Canım ben de bebeği odamda sadece üç dört ay yatırmayı düşünüyorum yani kendini tukrukten boğulmaktan kurtarabilene kadar... Sonra odasına geçiricem inşallah. Çözümler düşünüyorum en ekonomiginden ama dandik olmayanlarindan

Amin canım inşallah

Sağol canım Allah razı olsun yarına randevu aldın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…