- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.541
Geldik canım şükür çok şükür rabbime sağol Allah razı olsun
Canım sen ne yaptın boşalttın mı evi toplana bildin mi ? Aman dikkat et ağır kaldırma elleme umarım yardım edenin vardırUnuttum cnm ya malum hamilelik :)) kusuruma bakma bu ara kafam dağınık biliyosun :)
Sağolun kızlar şükür güzel haberler ile döndük
Gözünaydın canımGünaydın kızlar şükür bebeğim iyiymiş evime yakın devletten hastanesinden randevu almıştım şükür memnun kaldım Dr ilgiliydi 3 hafta sonra gel dedi ağrım olduğu için ağır kaldırmak ve ilişki yasak dedi bu Dr da kıza benzetti
Başın sağolsun canım Allah sabır versin, Nihan'ın artık güzel bir cennet kuşu seni orda hep bekleyecek annesiHehe çok tatlıymış rüyan ya gerçekten belli olmuyo hayırlısı dış gebelik geçirdiğim zaman rüya görmüştüm adını Nihan koy dedi bana üç defa bir ses dedim heralde kızım olacak Nihan diye sevmeye başladım bebeğimi sonra dış gebelik olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı 3 hafta gittim 3 ündede görünmedi ayrıntılı usg de sağ tüpümde göründü sonra amelyatla sağ tüpümü aldılar sonra netten nihanın anlamına baktım ve yıkıldım “Gizli saklı görünmeyen” yazıyordu meğer o yüzden Nihan demişler bana rüyamda olsaydı eğer gerçekten Nihan koyacaktım ve Emin’im o bebeğim kızdı çünkü adetten hemen sonra kaldım ben ona yumurtlamada değil nasip değilmiş bidaha tek tüple zor kalırım diyordum ama rabbim kısmet etti ne kadar çok istediğimi biliyo hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olur inşallah
Canım sen ne yaptın boşalttın mı evi toplana bildin mi ? Aman dikkat et ağır kaldırma elleme umarım yardım edenin vardır
Ne güzel hep böyle huzurlu ve mutlu olursun inşallah rabbim sana ve oğluşuna sağlık sıhhat versinToplandım canım, bitti nihayet bugün. Annemler halletti saolsunlar. Artık daha huzurlu ve mutluyum şükür :)
Sağol canım benim Allah razı olsun kan testimizi verdik 10 gün sonra çıkacakmış nifty testimiz1 şubatta randevum var o zamana belli olucak inşallah sağlıklı olduğun
Ne güzel hep böyle huzurlu ve mutlu olursun inşallah rabbim sana ve oğluşuna sağlık sıhhat versin
Amin canım inşallah 1 şubatı iple cekiyorumHayırlısı olsun işallah canımcım,
Hayırlısı olsun inşallahben varim ben, bitane kizim var rabbime sukurler olsun bitanede oglumuz olsa guzel olur. pazartesi cinsiyetini ogrenmeye gidicez bakalim hayirlisi
Hayırlısı olsun inşallahAynen cnm benm ilk bebegm kiz erkek farketmiyor benm icin saglikli olsnda ama cinsiyeti ogrenmek cok istiyorum
Bn bebek odası deilde dolap yaptırdım ilerde kullanabileceği şekilde çalışma masası ve kitaplığı olan..birde büyüyen yatak alıcam.. yatak odamda beşik için yer yok olsa bile sürekli orda uyuyamaz eşim 3vardia çalışıyor.sütekli odaya salona taşınan yatakta sevmiyorum... bebek odasında benm evlenmedn önce kullandığım bazalı yatağım var ihtiyaç olduğunda orda yatıcm.. şuanda eşim boya almaya gitti mobilyalar beyaz oda rengi açık kremkizlar bebek odasi icin planlariniz var mi renk kombinasyonu icin falan ?
Amin canım hepimizin evlatlarını inşallah rabbim önce sağlık versinBaşın sağolsun canım Allah sabır versin, Nihan'ın artık güzel bir cennet kuşu seni orda hep bekleyecek annesiAllah istedikten sonra olmayacak şey var mı çok şükür , sağlıkla kucağına alasın sağlıkla büyütesin inşallah
Üçlü müydü canım test.güzel çıkacak inşallah bebeğinin iyi olmasına çoook sevindim rabbim hep sağlık versin hepimize bebeklerimizeŞükür canım bebişim iyiymiş testi verdik 10 gün sonra çıkacak rabbim izniyle
Sagol cnm allah razı olsun inşallah maalesef yok bulamadımGeçmiş olsun canım inşallah yarına randevu bulursun
Aynn cbm seni çok iyi anlıyorum bende sendenim :)İlk bebek olduğu için ben hevesliyim ve nasip olursa yapmak istiyorum. Duvarları gri boyamayı düşünüyorum mobilyayı beyaz. Kız olursa pembe erkek olursa mavi aksesuar düşünüyordum doktor erkek olduğunu söyledi. Bakalım yapabilirsek böyle istiyorum inşallah. Bu arada benim yatak odam oldukça küçük beşiği koyacağım yer yok küçük portatif birşey olabilir ilk zamanlar için diye düşünüyorum. Dolaplarıma kendim de sığmadığımdan bebeğe dolap ve beşik istiyorum açıkçası hem de hevesliyim
Aynen yatak odası küçük olunca illa odaya bişeyler yapma hevesin oluyor .. bnde öyle yapıyoeumBen de oda yapacağım. Hatta yataklar için dolanmaya başladım ama uçmuş rakamlar. İkea'dan alacağım gibi gözüküyor. Gömme dolabım var o yüzden sadece 2 yatak ve bir şifonyer yetecek. Yatak odam büyük değil 2 bebekle kendi yatak odamda çok zorlanırız gibime geliyor. Kızların odasına tek kişilik yatak olan bir koltuk alacağım. Ben başlarda onların odasında kalırım. Tabi planlar planlar gerçekler ne olur bilemem hehe.
Bnmkinin bacak arası göründü ama kesin söylemek istedi biley demdi inşallah 17.haftada söyler artıkkk15, 16 haftalık olduğu halde cinsiyet öğrenmeyenler doktor mu söylemedi yoksa göstermedi mi ben haftaya öğrenirim diye ümit ediyorum ama siz hala öğrenememişsiniz çok ümitlenmeyeyim bari
Geçmiş olsun inşllah yarna randevu vardırİyi akşamlar kızlar nasılsınız güzel haberler alanlar gözünüz aydın
Dunden beri öyle bir öksürük başladı ki resmen karnım yırtılıyor sankı öksürürken çok kötü bebeğe bişey olacak diye korkuyorumpazartesi günü için randevu alıp bebeği görmek istiyorum İnş randevu bulursam yoksa ta ayın 5 ine kadar beklemem lazım
Geçmiş olsun inşallah sonuç güzl olurGeldik canım şükür çok şükür rabbime sağol Allah razı olsun
Yok ayrıntılı ultrasonu konuşuyorduk. Doktoruma ne zmn nerde çektirmeliyim diye sordum. Oda ben sen her gelişinde ayrıntılı bakıyorum zaten gerek yok dedi. Ama için rahat etmicekse diye bana bir isim önerdi. Prof bir tane ama daha aramadım kaç para bilmiyorum. Kararsız kaldım doktoruma güveniyorum ama internette de ayrıntılı ultrason yapılmalı fln yazıyor hep.
Canım ben de bebeği odamda sadece üç dört ay yatırmayı düşünüyorum yani kendini tukrukten boğulmaktan kurtarabilene kadar... Sonra odasına geçiricem inşallah. Çözümler düşünüyorum en ekonomiginden ama dandik olmayanlarindanHayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah
Bn bebek odası deilde dolap yaptırdım ilerde kullanabileceği şekilde çalışma masası ve kitaplığı olan..birde büyüyen yatak alıcam.. yatak odamda beşik için yer yok olsa bile sürekli orda uyuyamaz eşim 3vardia çalışıyor.sütekli odaya salona taşınan yatakta sevmiyorum... bebek odasında benm evlenmedn önce kullandığım bazalı yatağım var ihtiyaç olduğunda orda yatıcm.. şuanda eşim boya almaya gitti mobilyalar beyaz oda rengi açık krem
Amin canım inşallahAynn cbm seni çok iyi anlıyorum bende sendenim :)
Aynen yatak odası küçük olunca illa odaya bişeyler yapma hevesin oluyor .. bnde öyle yapıyoeum
Bnmkinin bacak arası göründü ama kesin söylemek istedi biley demdi inşallah 17.haftada söyler artıkkk
Geçmiş olsun inşllah yarna randevu vardır
Geçmiş olsun inşallah sonuç güzl olur
Sağol canım Allah razı olsun yarına randevu aldın mı pekiSagol cnm allah razı olsun inşallah maalesef yok bulamadımseninde paşan iyiymiş gecmişte yazmıştım ama etiket yanlış yapmışım sen dıye kimi yazdım bilmem :) İnş hep iyi haberler alırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?