2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlara vesile olsun canım, bende kız bebek görmüştüm öğrenmeden önce :)

dün gece kafayı yiyecektim.. anlatmak istedim sizlerede

2 gün önce görümceme bir model gönderdim bunu annem örecek nasıl diye güzel falan dedi konuştuk biraz ... dün akşam oturuyordum ki bi mesaj 2 model biri benim ona gönderdiğim diğeri başka bunları 100 tl ye şu kişiye ördürüyorum nasıl diye.. dedim hayırdır kim için bunlar kendi kızı içinmiş... bende şalter koptu... dedim olmaz o model başka model bul.. niye diyo o modeli sana ben sende gör diye gönderdim kızına ördür diye değil dedim.. o zaman sen örnek bul dedi kusura bakma ben bulamam sen ördüreceksin sen bul dedim.. 1 saat sonra falan sadece iyi tamam diye bi mesaj geldi... gece gece çok sinirlendim ya.. ben o görsün diye gönderiyorum o kızına ördürmeye anlaşmış bana birde utanmadan nasıl diye soruyo

Canım sende bi usg atarmısın bende 16 haftada gitmeyi düşünüyorum ama 14 te net öğrendiysen bende hafta ya gideyim olmazsa
14+0'da ki usg fotoğrafı bacak arası yok ama ben yine de uygun olunca yüklemeye çalışacağım :) Ama dediğim gibi benim şansıma bacak arasını çok net şekilde gösterdi.

Günaydın canım çok geçmiş olsun umarım okulda işin hemencik biterde hastaneye gidersin

Günaydın canım hayra çıksın rüyan rabbim gönlünden geceni versin inşallah

Ben bu insanları anlamıyor neden bizim yapmak istediğimiz şeyleri yapmak isterler ki senin zevkin Yok mu boşver iyi demişsin canım onada ders olsun başka model bulsun

ben de çayı çok severdim aynı senin gibi ben de çaydan tiksindim. Gerçi ben birçok şeyden tiksindim :) ve evet benim de kızım olacak.

Ben bu insanları anlamıyor neden bizim yapmak istediğimiz şeyleri yapmak isterler ki senin zevkin Yok mu boşver iyi demişsin canım onada ders olsun başka model bulsun

walla korktuğum şey şu biraz zaman geçsin o yeleği kesin ördürecek sonrada atıyorum ayşe teyzesi örmüş hediye geldi diyecek... ama bu bana ders oldu bir daha ne kıyafet ne örgü asla paylaşmam

akşam sinirden damarlarım çıkacaktı nerdeyse ya

Ya varya bazen sırf sinir etmek için yapıyorlar pes valla boşver canım kıskanmış işte

Ya varya bazen sırf sinir etmek için yapıyorlar pes valla boşver canım kıskanmış işte
ya aslında çok severim çokta iyi anlaşırız ama niye böyle yaptı anlamış değilim...
sinir oldum resimleri ve mesajını görünce dalga geçiyo sandım ama hanfendi ördüreceği kadınla para da bile anlaşmış deli ederler insanı

eşimde sana ders olsun ne diye herşeyi ona da gönderiyosun dedi... dedim daha da olmaz avcunu alar

Hayırlı cumalar kızlar. Hayırlı haberler alacağımız bir hafta olur inşallah

Modeli merak ettim. Çok dikkat çekici bişey mi?

Büyük ihtimalle uyuzluğuna yaptı. Bir dahakine beğenmediğin bir modeli gönder. Bundan yaptırıcam nasıl diye. Bakalım ona da atlıcak mı?

Modeli merak ettim. Çok dikkat çekici bişey mi?

Büyük ihtimalle uyuzluğuna yaptı. Bir dahakine beğenmediğin bir modeli gönder. Bundan yaptırıcam nasıl diye. Bakalım ona da atlıcak mı?
çokta abartı bişi değil ama muhtemelen hoşuna gitti ama bir daha ne iyi ne kötü bişi göndermem

14+0'da ki usg fotoğrafı bacak arası yok ama ben yine de uygun olunca yüklemeye çalışacağım :) Ama dediğim gibi benim şansıma bacak arasını çok net şekilde gösterdi.
Canım benim usg lerin hiç birinde çıkıntı yok en son yandan usg var ondada hiç bişi yok canım bak ilk foto 10+2 ikinci 12+5

Eklentiler

• 6D4BFC87-77E4-4F1A-931C-F9ECC64D3C0F.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 2AD2EE83-ABE2-4876-B0EF-E037CB8DCFBC.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…