- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.761
Günaydın kızlar artık psikolojik olarak düşünmeye başladım ama yinede size rüyamı anlatmak istiyorum hayır olsun diyin
Rüyamda hamileliğimin son ayındayım ve memleketteyim Yanımda bir kadın ama kim olduğunu bilmiyorum güya bakıcıymış temiz giyimli çemberli bi kadın hatta çemberli demişken rüyamda bide arabanın bagajında pembe çemberler varmış onuda gördüm neyse son ayımdayım ve yeni araba almışız istediğimiz renk be model sıfır araba ben o arabanın içinde Doğum yapıyorum kendim çekip çıkarıyorum bebeğimi başına toz pembe şapka takıyorum ve beyaz zıbın giydiriyorum göbek bağını bile kendim kesiyorum neyse yatırıyorum pembe şapka takmama rağmen cinsiyeti bilmiyorum karşı dükkanın içinde bir sürü tanıdık cinsiyeti ne baktınmı bi baksanaaaa diye sesleniyorlar bi bakıyorum ağlamaya başlıyorum kız bebek bu kızım geldiiii diye bağırıyorum sonra gözlerini açıyor renkli gözlü sol gözünde perde var sanki ama yanımdaki kadına diyorum baksana tek gözünde perde var olmaz bişi geçer o zamanla diyor oda neyse rahatlıyorum sonra pembişleri giyidiriyorum bu kadar
Gece bi uyandım 3 gibi sonra tekrar yattım sabaha karşı gördüm rüyayı bilmiyorum psikolojik te olabilir ama o kadar gerçek gibiydi ki minicik gözümün önünden gitmiyor
Daha öğrenmeme çok var ayın 29 unda gidicem kısmetse inşallah gösterir kuzumHayırlara vesile olsun canım, bende kız bebek görmüştüm öğrenmeden önce :)
ben senden ümitliyimDaha öğrenmeme çok var ayın 29 unda gidicem kısmetse inşallah gösterir kuzum
14+0'da ki usg fotoğrafı bacak arası yok ama ben yine de uygun olunca yüklemeye çalışacağım :) Ama dediğim gibi benim şansıma bacak arasını çok net şekilde gösterdi.Canım sende bi usg atarmısın bende 16 haftada gitmeyi düşünüyorum ama 14 te net öğrendiysen bende hafta ya gideyim olmazsa
Evet hepimiz pembeciyiz ama çoğumuz maviye döndükGaliba tek oğlan isteyen sensin temmuz annelerinde hepimiz pembeciyizAllah sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inşallah
Günaydın canım hayırlı cumalargunaydin kizlar hayirli cumalarr
Günaydın canım çok geçmiş olsun umarım okulda işin hemencik biterde hastaneye gidersinGunaydın herkese hayırlı cumalar berbat bir akşam ve gece geçirdim öksürük beni mahvetti gercekten hayatımda böyle bir şey görmedim karne günü olmasa hiç kalkacak halim yok mecbur geldim karneleri verip hemen doktora gıdıcem yoksa ölücem valla
Günaydın canım hayra çıksın rüyan rabbim gönlünden geceni versin inşallahGünaydın kızlar artık psikolojik olarak düşünmeye başladım ama yinede size rüyamı anlatmak istiyorum hayır olsun diyin
Rüyamda hamileliğimin son ayındayım ve memleketteyim Yanımda bir kadın ama kim olduğunu bilmiyorum güya bakıcıymış temiz giyimli çemberli bi kadın hatta çemberli demişken rüyamda bide arabanın bagajında pembe çemberler varmış onuda gördüm neyse son ayımdayım ve yeni araba almışız istediğimiz renk be model sıfır araba ben o arabanın içinde Doğum yapıyorum kendim çekip çıkarıyorum bebeğimi başına toz pembe şapka takıyorum ve beyaz zıbın giydiriyorum göbek bağını bile kendim kesiyorum neyse yatırıyorum pembe şapka takmama rağmen cinsiyeti bilmiyorum karşı dükkanın içinde bir sürü tanıdık cinsiyeti ne baktınmı bi baksanaaaa diye sesleniyorlar bi bakıyorum ağlamaya başlıyorum kız bebek bu kızım geldiiii diye bağırıyorum sonra gözlerini açıyor renkli gözlü sol gözünde perde var sanki ama yanımdaki kadına diyorum baksana tek gözünde perde var olmaz bişi geçer o zamanla diyor oda neyse rahatlıyorum sonra pembişleri giyidiriyorum bu kadar
Gece bi uyandım 3 gibi sonra tekrar yattım sabaha karşı gördüm rüyayı bilmiyorum psikolojik te olabilir ama o kadar gerçek gibiydi ki minicik gözümün önünden gitmiyor
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar...
hayırlı cumalar...
Ben bu insanları anlamıyor neden bizim yapmak istediğimiz şeyleri yapmak isterler ki senin zevkin Yok mu boşver iyi demişsin canım onada ders olsun başka model bulsundün gece kafayı yiyecektim.. anlatmak istedim sizlerede
2 gün önce görümceme bir model gönderdim bunu annem örecek nasıl diye güzel falan dedi konuştuk biraz ... dün akşam oturuyordum ki bi mesaj 2 model biri benim ona gönderdiğim diğeri başka bunları 100 tl ye şu kişiye ördürüyorum nasıl diye.. dedim hayırdır kim için bunlar kendi kızı içinmiş... bende şalter koptu... dedim olmaz o model başka model bul.. niye diyo o modeli sana ben sende gör diye gönderdim kızına ördür diye değil dedim.. o zaman sen örnek bul dedi kusura bakma ben bulamam sen ördüreceksin sen bul dedim.. 1 saat sonra falan sadece iyi tamam diye bi mesaj geldi... gece gece çok sinirlendim ya.. ben o görsün diye gönderiyorum o kızına ördürmeye anlaşmış bana birde utanmadan nasıl diye soruyo
ben de çayı çok severdim aynı senin gibi ben de çaydan tiksindim. Gerçi ben birçok şeyden tiksindim :) ve evet benim de kızım olacak.ne geldi aklıma...
ben hamileliğin başından beri çay içemiyorum tiksindim.. normalde 6-7 duble çay içerdim gün içinde akşam eve gidince de demlerdim... ama artık içemiyorum...
annem dün dedi ki.. hamileliğim ilk başlarında bi akrabamıza benim çaydan tiksindiğimi söylemiş oda kesin kızı olacak demiş... dün söyleyince anneme kız olduğunu o zaman söyledi böyle demişti şu kişi bana diye
ne kadar bilmiyorum ama söyleyim istedim
Ben bu insanları anlamıyor neden bizim yapmak istediğimiz şeyleri yapmak isterler ki senin zevkin Yok mu boşver iyi demişsin canım onada ders olsun başka model bulsun
Ya varya bazen sırf sinir etmek için yapıyorlar pes valla boşver canım kıskanmış iştedün gece kafayı yiyecektim.. anlatmak istedim sizlerede
2 gün önce görümceme bir model gönderdim bunu annem örecek nasıl diye güzel falan dedi konuştuk biraz ... dün akşam oturuyordum ki bi mesaj 2 model biri benim ona gönderdiğim diğeri başka bunları 100 tl ye şu kişiye ördürüyorum nasıl diye.. dedim hayırdır kim için bunlar kendi kızı içinmiş... bende şalter koptu... dedim olmaz o model başka model bul.. niye diyo o modeli sana ben sende gör diye gönderdim kızına ördür diye değil dedim.. o zaman sen örnek bul dedi kusura bakma ben bulamam sen ördüreceksin sen bul dedim.. 1 saat sonra falan sadece iyi tamam diye bi mesaj geldi... gece gece çok sinirlendim ya.. ben o görsün diye gönderiyorum o kızına ördürmeye anlaşmış bana birde utanmadan nasıl diye soruyo
ya aslında çok severim çokta iyi anlaşırız ama niye böyle yaptı anlamış değilim...Ya varya bazen sırf sinir etmek için yapıyorlar pes valla boşver canım kıskanmış işte
Modeli merak ettim. Çok dikkat çekici bişey mi?ya aslında çok severim çokta iyi anlaşırız ama niye böyle yaptı anlamış değilim...
sinir oldum resimleri ve mesajını görünce dalga geçiyo sandım ama hanfendi ördüreceği kadınla para da bile anlaşmış deli ederler insanı
eşimde sana ders olsun ne diye herşeyi ona da gönderiyosun dedi... dedim daha da olmaz avcunu alar
çokta abartı bişi değil ama muhtemelen hoşuna gitti ama bir daha ne iyi ne kötü bişi göndermemModeli merak ettim. Çok dikkat çekici bişey mi?
Büyük ihtimalle uyuzluğuna yaptı. Bir dahakine beğenmediğin bir modeli gönder. Bundan yaptırıcam nasıl diye. Bakalım ona da atlıcak mı?
Canım benim usg lerin hiç birinde çıkıntı yok en son yandan usg var ondada hiç bişi yok canım bak ilk foto 10+2 ikinci 12+514+0'da ki usg fotoğrafı bacak arası yok ama ben yine de uygun olunca yüklemeye çalışacağım :) Ama dediğim gibi benim şansıma bacak arasını çok net şekilde gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?