2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bişi sorucam çok nadir olmakla birlikte bazen göbek deliğimin hizasında bi ağrı oluyo sizde de oluyor mu acaba pantolonun belini falan elimle kaldırırsam rahatlıyo gibiyim yada psikolojik bilmiyorum
Canım bebek yukarı doğru büyüdüğü için bunlar çok normal allam yakında kaburgamıza tekme yiyecez

Ben ilk doğumda çok araştırıp çok süslü dantelli güpürlü kolları kabarık kabarık bir pijama takımı birer tane daha sade gecelik ve pijama takımı almıştım. Gayet rahhatı pijama takımları hatta geceliği hiç kullanmadım diyebilirim.
Doğumdan sonra bir defa ebeler yardımcı oluyor ondan sonra kimseye ihtiyaç duymadım ben. Ertesi gün taburcu olmadanda doktor gelip kontrol etti.

Ayy ne güzel umarım bizde böyle kolay geçiririz :) ne tatlı anlatmışsın :)) yalnız ağda nası yaptın canım ya nası eğildin, kalktın?

Canım lavmanı büyük abdest kaçırmamak için yapıyorlar sezaryende sontayıda küçük kaçırmamak için yapılıyor çünkü anestezi ile anlamıyorsun istemsiz oluyo hissetmediğin için

Ayy gerçekten anaların hakkı ödenmezmiş canım ya, anne olmak ne zorlu bi süreç. Ne hallere giriyoruz, sağlıkla kuçağımıza alalım inşallah bu kadar çekilenden sonra :)

Kızlar lütfen okuyup yorumlar mısınız?
Ben doğudayım işim gereği
Burada devlet hastanesine zaten güvenim yok , 2 özel hastane toplam 3 doktor var başka bir şehirde de iyi bir doktor vardı
Biliyorum tek bir doktora devam etmem gerekirdi ama emin olamadığımdan hepsini denedim
Keseyi birinde,kalp atışını birinde gördüm hepsi ayrı ilaçlar verdi, sonra diğer şehirdeki doktora gittim ikili test yaptırdım o da ayrı bi ilaç verdi, sonra gece kanamam oldu gelebilen tek doktora gittik 2 gece yattım doktor başka bir arkadaşıma 3 lü teste hiç gerek yok dediği halde bize ikili test sonucunu da getir 3 lü test yapalım dedi bi de hiçbir vitamin ilacı içme dedi kızlar ben napıcam hangi doktorun iyi olduğunu da bilemedim üçlü test mevzusu da aşırı kafamı karıştırdı lütfen yorum yapar mısınız?

Bnm doguda ki doktorumda 3luyu onermisti canim bode oda bana demisti vitamin kullanma die ve cok memnundum doktorumdan sagliklida dogurdum bebeisimi insallah darisi sana canin korkmaaa

Bnm doguda ki doktorumda 3luyu onermisti canim bode oda bana demisti vitamin kullanma die ve cok memnundum doktorumdan sagliklida dogurdum bebeisimi insallah darisi sana canin korkmaaa
Öyle mi biraz rahattın beni
Peki ikili yaptırdığın halde mi üçlüyü önerdi?
Bi de benim kanamam olduya o yüzden korktum üçlüyle kanamanın bi alakası var mı diye
Ha son bi soru ikili testte sıkıntı yoksa üçlü de sıkıntı çıkar mı ki?

Ben ikiliyi yaptirayim dedin oda dediki istersen bmyapalim ama dedi 3 lu daha kapsamli dedi y bende yaptirmadim onu

Ayy ne güzel umarım bizde böyle kolay geçiririz :) ne tatlı anlatmışsın :)) yalnız ağda nası yaptın canım ya nası eğildin, kalktın?
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Canım benim ağdalık çok durumum yoktu lazerle yüzde 80-90 u hallolmuştu kalan ufak tefek yerleri almakta zorlanmadım hiç. Özel bölge hariç. Hatta ağdanın doğumu tetiklediğini düşünmüştüm o zaman çünkü 37+5 tim ve hiç belirtim yoktu

Ayy gerçekten anaların hakkı ödenmezmiş canım ya, anne olmak ne zorlu bi süreç. Ne hallere giriyoruz, sağlıkla kuçağımıza alalım inşallah bu kadar çekilenden sonra :)
Sorma canım ben 33 yaşındayım ve annem beni evde doğurmuş kimbilir ne acılar çekmiş garibim bende normal Doğum yapıcam annem beni çatır çatır doğurmuş bende doğurucam dedim ama son haftalardaki çatı muayenesinde doktor sen normal Doğum yapamazsın bebek 4 kiloyu geçer dedi risk almak istemedi sezaryene karar verdi bir hafta spnra Doğum yapmıştım. Valla anaların hakkı ödenmez gerçekten

Maşallah ablana darısı başımıza inşş bizde sancı doğum bir saatten bitirelim inşş

Ya kızlar müthiş bişi bu bebeğim tam göbeğimin alt kısmında sanki olduğu yerde dönüyor bu üçüncü gebeliğim ama hiç bu hareketleri bu kadar özleyeceğimi düşünmezdim.

Aynen canim kışin çok icilmiyo ama bu ara bol bol içmeye çalışıyorum

Kızlar ya bişi sorucam çok nadir olmakla birlikte bazen göbek deliğimin hizasında bi ağrı oluyo sizde de oluyor mu acaba pantolonun belini falan elimle kaldırırsam rahatlıyo gibiyim yada psikolojik bilmiyorum
Bende de oluyor hafif bir batma tam göbek deliğimde oluyor ama son bir kaç gündür oluyor, nedendir bilmiyorum.

Valla erkenmi bilmiyorum ama bende hissediyorum bebegimi ilk gebelik ama bağırsak hareketi fln degil kesinlikle. Bebek solda hareketleride solda hissediyorum hep. Hatta bazen hic bisey hissetmiyorum biseyler yiyince icerde biseyler oluyomus gibi gelio sanki bebek beni icerden gıdıklıomuş gibi hissediom ben :) komik çocuk olucak bence ehhehehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…