2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım, çok güzel bi paylaşım olmuş.

Çok teşekkür ederim canım, çok güzel,açıklayıcı olmuş. Lavmanı ve sondayı anlamadım yalnız. Büyük abdestmi yapılıyo doğumda onun için mi?

Kafamda deli sorular. Lavman sonda niye var tuvalete hic gitmememiz mi gerekiyor??? Sezeryanda mi boyle yoksa normalde de oyle?? Her normal dogumda vajinal kesi olur mu hissedilir mi?? Korktum kizlaaar.

Ben normal doğum yaptım 9 sene önce. Kişiden kişiye değişmekle birlikte hiç korktuğum gibi değildi. Doğum öncesi l'avantage yapıyorlar doğumda zorlanma ile kötü bir durum olmasın diye:) normal doğum öncesi kötü olan lavandin çok gelen parmaklıyor giden parmaklıyor açılmayı kontrol için. Ama yine de gözünüz korkmasın çünkü gerçekten sancılara zaten alışıyorsun uyuşuyor yani. Ben hep şöyle düşündüm hayat bir mücadele ise oğlumun hayatla ilk mücadelesini elinden almamalıyım. Oturduğun yerden alınmak var bir de mücadele ederek. Bebekle annenin başarısıdır normal doğum yapabilen yapsın:) ben yine normal yapacağım sağlığımız elverirse

Çok teşekkür ederim canım paylaşımın için.

Ben şu an düşündükçe korkuyorum açıkçası, sancı gelince sakinleşeceksek ne mutlu :) normal istiyorum ama bebeğim ve benim için en hayırlısı neyse o olsun tabi..

Bende yükleyemedim yaa anlamadım, instagramda beğendiğim sayfalar var. Hastane için şık şık şeyler almak lazım evet, ben daha düz renk seviyorum ama canım. Bi tane de dantelli falan alıcam :)

Evet az önce başka arkadaşta aynı şeyi söyledi canım. Demekki bi tane gecelik şart

Oldu canım benim alerjim kalitesiz bir lateks eldivene karşı oldu ellerimin üstü yara bere ve kuppkuruydu bir de sağ elimle mause tuttukca elimin masaya temas eden kısmı kızardi kabardi kaşindi. Sadece nemlendirici sürdüm eldiveni değiştirdim düzeldi. Fareyi tutan bileğimin altına da kağıt falan koyuyorum olmuyor.

Kızlar ya bişi sorucam çok nadir olmakla birlikte bazen göbek deliğimin hizasında bi ağrı oluyo sizde de oluyor mu acaba pantolonun belini falan elimle kaldırırsam rahatlıyo gibiyim yada psikolojik bilmiyorum

ben çevremden duyduğum kadarıyla gecelik diorlar bez falan takıyormuş hemşireler en kolayı gecelik ya ilk gün için eğilmek falan acı veriyormuş

Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız?İkili testler çoktan yapılmıştır Degil mi bn bu hafta yaptım sonuç bekliyorum ama,kan tahlili ne işe yarıyor ikili testte?

Çok teşekkür ederim canım, çok güzel,açıklayıcı olmuş. Lavmanı ve sondayı anlamadım yalnız. Büyük abdestmi yapılıyo doğumda onun için mi?
Canım lavmanı büyük abdest kaçırmamak için yapıyorlar sezaryende sontayıda küçük kaçırmamak için yapılıyor çünkü anestezi ile anlamıyorsun istemsiz oluyo hissetmediğin için

evet bizim doğum zamanımızda havalar sıcak olucak haklısın kısa kollu da olur uzunlar şık geldi sadece bana..
Aynen okadar güzeller ki ama normal gecelik diye bakıyorum 50 tl lohusa diye bakıyorum 150 tl ben sanırım normal kısa kollu ince penye bir gecelik alıp giyicem hastaneye de gelen olmaz zaten memlekette değilim tanıdıklarım da lojmandakiler onlarda eve gelmemi beklerler zaten o halde o kadar süslü geceliklerle rahat edemem diye düşünüyorum çünkü sezaryen olucam kısmet olursa normal olsaydı belki çünkü normalde doğurduğun gibi hemen normal haline dönebiliyorsun ağrın sızın olmuyo

Canım Doğumdan bir gün önce öyle bir enerji geliyorki o enerji ile yapılamayacak Yok. Hep derlerdi o enerji gelince ev işiyle harcamayın diye ben bütün evin altını üstüne getirip birde akşamına ağda yapmıştım. Tabi bunun Doğum enerjisi olduğunu bilmiyordum. Arkadaşların anlattığı gibi hiç korkulacak birşey yokmuş. Hatta bitince ben bumuydu bittimi demiştim. Doktor dikiş atarken karnımı yoklayıp kalkmaya çalışmıştım gülüp dur dikiş atıyorum demişti. Ne kesiyi ne dikişi hissettim. Neden kesi attınız diye atarlandım hatta :) kontrolsüz yırtılma olmasın diyeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…