2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım, evet karışık bir durum ama hangisi daha iyi onu asla bilemezsin bence sen hangisinin yanında kendini rahat hissediyorsun ona git, üçlü test ikili test kadar ayrıntılı değil orda bir kaç değere bakıyorlar galiba o kadar, hiç kafan karışmasın doktoruna uy ona güven ne derse yap güvenmek rahatlatır insanı, başka hamilelere neler yapıldı falan hiç sorma işlemler ilaçlar kişiye göre değişiyor birisinde bir değer düşük çıkıyor ona göre bir şeyler yapılıyor diğerinde yüksek çıkar ona göre işlem yapılır bu her zaman böyle olmuştur. Moralini yüksek tut her zaman

Aynen canım bende bütün gün alış veriş yapmıştım hatta bütün dükkanlara giremedim Onlara da yarın gelirim diyordum hatta o gün kaşlarımı aldırmıştım bacak kol adası yaptırmıştım gece de duş alıp uyumuştum daha Doğuma çok vardır kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum diyordum ama sabah saat 6da suyum gelmeye başladı 7de hastanedeyik

Teyzemin hem ikiz hem bir tane 3 kızı var. Bugün onunlaydım. Tek gebelik gibi hissedemeyeceksin dedi. Yer dar olduğu için tekme gibi his oluyor dedi. Bakalım daha hissetmedim hiç bende.

Dayanamadım bu akşam hamile sütyeni aldım. Ayyy resmen işkence yapıyomuşum kendime acayip rahatladım. Ama büyümeye devam ederlerse 40’ımda küçültme ameliyatı kesin olacam.

Canim Hamile sütyeni nasıl bir şey acaba

Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebişim büyümüş ama cinsiyetini doktor net söylemedi. % 51 erkek dedi. Hadi bakalım ya değilse... net değil çünkü. 1 ay sonraya kaldı yine. 1 ay sonra detaylı ultrason 4 boyutlu bakarız gelişiminden de cinsiyetini daha net söyleriz dedi.
Sonrasında yine bişiler alamadan çarşı gezindim bugün. Fena kaldı içimde gidip müslin bezi filan alıcam en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…