2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyeti ndn kesin söylemedi ki göstermedimi 16.haftadasın kesinleşmesi gerekmiyormu

Uyuyamıyorummmmm kızlarrrr uzun zamandır görüşmediğimiz bi arkadaşa gittik akşam yemeğine evinde üstüme bi ağırlık çöktü esneme geldi sürekli çok sıkıldım boğuldum resmen. Şimdi kendi evimde uyumaya çalışıyorum dualar okuyorum ama uyuyamıyorum bi türlü nazar mı acaba bide bayaa bakımlı gittim bu ne güzellik falan yaptı

Uyumayangillerde yine ben bugün 5. Gün artık uykusuzluktan bi hal oldum küçük paşam inşallah bi an önce iyileşirde bu gece uyanmalar son bulur wallahi sabaha kadar uyumayı özledim

başbaşa gitmişler ben inanmıyorum bu sene erkek senesi yada kız allah herkese ne verirse o hayırlısı olsun
AYnen canım geçen yıl lojmanda 2 kişi hamileydi ikisininde oğlu oldu biz lojmanda 8 kişiyiz bu sene toplam 3 kişiyiz biri kız biri oğlan bakalım benimki ne olacak

Gunaydınlar bende sık sık olmasada arada sizleri takip ediyordum.ay sona baktım aklıma ne takılsa burda biri paylaşıyor dedimki bende katılayımbende 15 haftalık hamileyim.doktorum erkek diyor bi baktım burdada herkes bu yıl erkek yılı demiş.benim için sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabi.ama mavi mavi ipler almış bulundum örgü için
Buarada gece uyuyamayanlar arasında bende varım insan 7 kere lavaboya kalkar mı gece

Allah korusun canım kötü şeyler getirme aklına şuan gayet normal yaşadıklarımız rahim büyüyor bebeğimiz büyüyor hareket halinde sürekli hareketlerini hissettiğimizde daha çok rahatlıcaz ama hissedemediğimiz için sürekli telaş halindeyiz.
Tuvaletim gelince ben de çok baskı hissediyorum ya uykumdan baskı ve ağrıyla uyanıyorum resmen sonra düşünüyorum ne olabilir diye öyle aklıma geliyor. Daha neler yasicaz Allah'immm sen kolaylastir
Allahtan benimde randevuma birkaç gün varken oldu canım randevuda sordum hemen benim çok tuvaletim olmasa bile uykudan o kadar baskıyla uyanıyordum ki sanki saatlerde tutuyormuşum gibi doktora sordum gayet normal dedi içim rahatladı şu aralar pek olmuyor zaten nedense bende onu anlayamadım

Günaydın kızlar.. bnde gece uyanıyorum ama çoğunluklagözlerimi kapatıyorum uyur gezer gibigidip geliyorum uykum ilk zamanlara göre fazla açılmıyor :))

günaydın kızlar

valla bende 3-4 gündür horluyormuşum eşim anlatıyor çok utanıyorum neden öyle oluyor bilmiyorum

Bir yakınım bu cantadan kullandı nemnundu bende almayı düşündüm ama bana pahalı gelmişti. Var olan sırt çantalarımdan kullanmayı düşünüyorum bir süre.
ya benim birde 3 yaşında oğluşum var ya iki çocuğun kıyafetleri ancak alır diye düşündüm... görümcemle görüştüm o da mutlaka al dedi en uygun fiyat e bebekte alıcam walla hoşuma gitti

ya benim birde 3 yaşında oğluşum var ya iki çocuğun kıyafetleri ancak alır diye düşündüm... görümcemle görüştüm o da mutlaka al dedi en uygun fiyat e bebekte alıcam walla hoşuma gitti
Bence güzel model ve kullanışlı ben bile kuzenimde olduğu için onunla beraberken kullanmış oldum çok beğenmiştim ön gözleri falan vardı.

aldım bakalım hayırlısı gelince resim atarım
Güle güle kullan canım ben ikiz bebek beklediğim için birde 2. Tüp bebek tedavisi ile oldu tahmin edersin maddi olarak çöktük ve o yüzden minumum harcama yapmaya çalışıyorum. Bir şeyi almadan önce iki kere düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…