2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canım , genelde kızlar gec belli olur çoğunlukla gostermiyorlar da ondan utaniyorlar mi ne :) sen kendini biraz kıza hazırla istersen :)

Kesinlikle öyle bana erkek olcak gibi geliyor hep ama içimdeki seside susturamıyorum belki kızdır diyor hep o da :) amin inşallah kesinleşsin ona göre ciciler bakalım kızım oğlum diye sevelim artık onları :)

Rica ederim canım , genelde kızlar gec belli olur çoğunlukla gostermiyorlar da ondan utaniyorlar mi ne :) sen kendini biraz kıza hazırla istersen :)
Cnm saglikli olsunda kiz erkek hiç önemli değil hani illa kiz yada erkek istiyorum diye bişey yok bende ama esim kiz istiyor. Kiz cocuklari babaya duskun oluyormus o yuzden kiz istiyormuş:))

Kesinlikle öyle bana erkek olcak gibi geliyor hep ama içimdeki seside susturamıyorum belki kızdır diyor hep o da :) amin inşallah kesinleşsin ona göre ciciler bakalım kızım oğlum diye sevelim artık onları :)
İnşallah canım ya rahat rahat ya maviye ya pembeye bakalım artık bir şeyler almak istiyorum içlerinden hem kıza hem erkeğe giden çok fazla kıyafet bulamıyorum bir sağa kız kıyafetlere bir sola erkek kıyafetlere koşuyorum eşim zaten kizimizi alıp dışarı çıkıyor işin bitince haber et diyor :)

Cnm saglikli olsunda kiz erkek hiç önemli değil hani illa kiz yada erkek istiyorum diye bişey yok bende ama esim kiz istiyor. Kiz cocuklari babaya duskun oluyormus o yuzden kiz istiyormuş:))
Evet orası doğru benim kızım da öyle babasıyla oynuyor babasının kucağında omzunda geziyor arabaya binerken önde babasına yakın oturmak istiyor babası işten gelince hemen kapıya koşuyor , çamaşır katlama zamanı hemen babasının kıyafetlerini alıyor salona götürüyor :) yeni doğduğu zaman babası daha güzel çıkartıyordu gazını onun omzunda rahat uyuyordu ben öyle kolay cikartiramiyordum ne zaman baksak babasının sırtı kusmukluydu bazen gazını çıkarırken fazla emdiği sütü çıkarıyordu :)

Ne bilim ben hep anneciydim hep annemin peşindeymişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…