2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar uçuk çıkaran var mı? Bebeğe bir zararı var mıdır. Dudağımda bir kaç tane çıktı. Uçuk kremi kullanabilir miyim?

Kızlar uçuk çıkaran var mı? Bebeğe bir zararı var mıdır. Dudağımda bir kaç tane çıktı. Uçuk kremi kullanabilir miyim?
Ben cikardim ucuk. Arastirdim eger daha once de cikardiysan problem yok ama ucuk kremi surme iyi degilmis. Bir de yeni dogdugunda cikarirsan bebegi opme biliyorsundur zaten.

Hayır kullanma sakın eczaneye sor hamilelerin kullana bileceği krem varsa versin yoksa önceden kullandığını kullanma belli olmaz bazı merhemler hamilelere zararlı ola bilir

Bunda da kız çıktı bakalım hayırlısı olsun.

Japon takvimi %75 erkek %25 kiz dedi.
Cin takvimi kiz
Rus takvini erkek
Kalp atimi kiz...
Doktor once erkek dedi sonra kiz dedi

Durumu benim kadar karisik olan var mi

Cin takvimi kiz
Rus takvini erkek
Kalp atimi kiz...

Bu haftalar çok kafa karıştırıyor. En güzeli onyedinci hafta bence. Net görünür.

Bizim gunlerimiz ayni neredeyse sen de ogrenmedin degil mi daha
Yok cnm ben onyedide kdr hic gitmeyecegim. Ufak oğlunda çok gittim farklı farklı dr lara biri kız derdibiri erkek aynen bu şekilde kariistik. Bu sefer esle karar aldık onyediden önce gitmeyecehim.

Kızlar hamilelik öncesi kullandığınız bakım ürünleri makyaj malzemelerini hala kullanıyor musunuz ben kullanıyorum ama acaba bir zararı var mıdır bilemiyorum , sadece altın maskesi ve siyah maskeyi kullanmıyorum geri bütün kremlerin temizleyicilerin makyaj malzemelerin hepsini aynen kullanıyorum

Oran sayfanın bıtaz altında yazıyor..
Bn ordaki çin takvimimi yaptm kız cıktı.. otomatik çinde erkek çıkıyor
Japonlar bile yorum yapamadı senin bebeğe desene
Aynen öyle karmalarışığım....
Cin takvimi kiz
Rus takvini erkek
Kalp atimi kiz...

Ben beeen
Kese şekli erkek
Kese konumu erkek
Tuz testi kız
Makas bıcak kız
Çin erkek
Rus kız
Japon eşit
Rüyam kız
Çevrem kız

Kizlar gunaydin bir sey sorcam cinsiyet ogrenen arkadaslar eslerinizle birlikte es zamanli mi öğrendiniz ?Her kontrole esimle gidiyoruz ama ben surpriz hazirlamak istiyorum oyle daha mi iyi olur bilemedim .Sizce ?

Slm kızlar nasılsınız
Bugün kontrolum vardı
Bebis iyi çok şükür 4 lu taramayida yaptık
Diğer doktor bana erkek demişti ihtimal olarak
Bu doktorum da kız dedi ama değişmez artık dedi kafam karıştı biraz ama iki prenses annesi oluyorum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…