2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Genel olarak 2 li temiz cikinca 3 lu ve 4 lu yapilmiyor. Siz neden yaptirdiniz doktorunuz neden istedi. 3 lu ve 4 lu tarama daha az guvenilir diye biliyorum ben

E Egepam ben varım cnm bana 14.haftada doktor erkek dedi
Diğer doktorum da bugün kız dedi 2 doktora gidiyorum ben kafam karmakarisik tek fark erkek diyen kesin değil dedi bu doktorum kesin dedi ilk kızım i da o bilmisti zaten başkası yine erkek demişti Doğumum u da o yapıyor ına güvenim sonsuz o yüzden kiz olduğuna kesin olarak inandım sanrm:)

Genel olarak 2 li temiz cikinca 3 lu ve 4 lu yapilmiyor. Siz neden yaptirdiniz doktorunuz neden istedi. 3 lu ve 4 lu tarama daha az guvenilir diye biliyorum ben
Doktorum ilk bebekte de istemişti cnm bazı hormonlar varmış o testin içinde ona bakıyormus
Bir de ikili testim sınıra yakın çıkmıştı biraz tedirgin oldum doktorum sorun yok dese de pek rahat etmedi içim

benim doktorum 2li nin sonuçlarından sonra 3lü ye gerek görmedi direk ayrıntılı için gün al dedi...
ikilimiz iyiydi sukur bi skinti cikmadi ama ucluyede cagrdi hem gribim hemde cinsiyeti ogrenmek icin gitmek istiyorm ama gunu gelmemis 3 gun sonra gel dersede tekrar ultrasyona girmek istemuyorm kafam karistiiii

Benim diger kontrolum 15+4 de. Ama arada baska doktora gideyim diyorum. Erkekse kesin gorunur diye. Simdi senin durumunu okuyunca karisiklik iyice olusabilir. Ya da heyecani bastirmamak merak icinde kalmak lazim. Kac defa daha yasayacagiz ki bunu

Kizlar gunaydin bir sey sorcam cinsiyet ogrenen arkadaslar eslerinizle birlikte es zamanli mi öğrendiniz ?Her kontrole esimle gidiyoruz ama ben surpriz hazirlamak istiyorum oyle daha mi iyi olur bilemedim .Sizce ?
Bizde her kontrole birlikte gidiyoruz.zaten benden heyecanlı oluyor kendisi. Bu konuda sürpriz şansım yok. Şöyle olabilir eşine söylemeden farklı bir Dr a gidip kesin ogrenirsen o zmn sürpriz yapabilirsin.

Onyedide sonra değişmez cnm çünkü cinsel organ oluşumu tamamlanmış oluyor. Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşum inşallah.

Kızlar bi erkek daha
Canim benim hiç üzülme sağlıklı olsjn önemli olan o ne güzel 3 erkek annesi olacaksın :)
Benim diger kontrolum 15+4 de. Ama arada baska doktora gideyim diyorum. Erkekse kesin gorunur diye. Simdi senin durumunu okuyunca karisiklik iyice olusabilir. Ya da heyecani bastirmamak merak icinde kalmak lazim. Kac defa daha yasayacagiz ki bunu
Başka doktora gitme bence kafam dha fazla karisabilir 16.haftadan sonra kesinleşir büyük ihtimalle
Bende değişmez artk sanırım çünkü 17 haftalik oldum :)

Onyedide sonra değişmez cnm çünkü cinsel organ oluşumu tamamlanmış oluyor. Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşum inşallah.
Aynen cnm kesin bişey duymak istiyordum zaten çok şükür duydum erkeğe de sevinmistim kıza da ayrı bir sevindim
Allah sağlık versin yeter ki gerisi gelir :) Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz

Ayni kaderi paylasiyoruz canim,benim 4.oglan geliyor :) demekki kiz evladin hakkini veremiycemki Rabbim vermiyor diyorum,kaldiki ben planli bir sekildede hamile kalmadim tamamen süpriz ve mucize bir bebek ama Rabbim takdir etmis bunuda erkek göndermis,basimiz üstpne.Toplum baskisi olmasa hic üzülmiycemde insanlar sinir ediyor beni,sanki bizim elimizde.hepsinin agzina kürekle vurasim geliyor

Kizlar gunaydin bir sey sorcam cinsiyet ogrenen arkadaslar eslerinizle birlikte es zamanli mi öğrendiniz ?Her kontrole esimle gidiyoruz ama ben surpriz hazirlamak istiyorum oyle daha mi iyi olur bilemedim .Sizce ?
Ben eş zamanlı öğrendim. Vallahi eşine bağlı. Mesela ben tek başıma öğrenmeye gitsem, eşim göremese bana gönül koyabilirdi.

kizlar 18+1 im son bir haftafr sol alt kasik bolgemde geve uyurgen siddetli bi kramp grio sag sol donuyorum kalkip oturuyorum gecio. sebebi ne olabilir ya yasayan varmi cok korkjtuo

Hazirlayacagin surprize bagli
Hamile olmadigim donemde izledigim bir videoda hüngür hüngür aglamistim .Cok farkli cinsiyet ogrenme konseptleri var aklimda var bir kac tane.
Bizde her kontrole birlikte gidiyoruz.zaten benden heyecanlı oluyor kendisi. Bu konuda sürpriz şansım yok. Şöyle olabilir eşine söylemeden farklı bir Dr a gidip kesin ogrenirsen o zmn sürpriz yapabilirsin.
Farkli dr düşündüm ama gitme imkanim olmadi su an arabam bende degil. Esimle gidiyoruz hep .Ora kadar gidince de gircem diye tutturur biliyorum. Bir yonden de girmesini istiyorum her anin videosunu aliyor 1 ay onu izliyoruz :)
Ben eş zamanlı öğrendim. Vallahi eşine bağlı. Mesela ben tek başıma öğrenmeye gitsem, eşim göremese bana gönül koyabilirdi.
Gonul koymaz da cunku ben cok zor hamile kaldim gece 3 te gebelik testi yaptim cizgi cikti sabaha kadar uyumadim bir sey demedim .Sonra erken gebelik testi alip o aksama sürpriz hazirladim ve gizli cekim yaptim .Muthis bir ani olarak kalacak .O verdiği ilk tepki girdigi şok hepsi kayıtlı. Ama onsuz nasil girerim onu düşünüyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…