2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 4 tane kızın olsada 4 tane oğlun olsada toplum baskısı oluyor bizim elimizde olsa siparişle gelse keşke ama yapacak bişey yok benim tek istediğim ister 5-6 tane oğlum olsun ama bir tane de olsa kızım olsun isterdim benim bu 3. Sezaryenim ondan bu son şansımdı yaşım 33 oldu ileriki yaşlar zaten çok riskli benim 4. Çocuğu yapmaya artık vücut yapım müsait değil bu gebeliğimde sağlıkla sonuçlanacak mı o bile belli değil rahmimide alabilirler Doğumda o yüzden ümitliydim ama kısmet doktor %20 lik bi ihtimal verdi ama bilemiyorum 22 haftada ayrıntılı usg den sonra netleşir alışverişe o zaman başlarsın dedi ama değişeceğini sanmıyorum.hayırlısı böyleymiş allah başta sağlık verdi ilk duam buydu

bu baş ağrısı birtek bende mi var acaba çok merak ediyorum... bugün 3. günü ya neden oluyor acaba

Kimi erkek hasretiyle yanar kimi kız hasretiyle yanar her zaman her istediğimiz olmuyo işte iyikide almamışım fazla bişey hoş hep dedim doktor %100 kız veya erkek desede inanmıcam dedim neler görüyoruz duyuyoruz burdan biri demişti sanırım elime erkek diye pipi resmî bile verdiler ama kızım oldu diye herşey allahtan

Bizimle de paylassana konseptleri merak ettim. Gerci benimki de hep burnumun dibinde ama ondan habersiz baska doktora gidersem ben de surpriz yapabilirim.

bu baş ağrısı birtek bende mi var acaba çok merak ediyorum... bugün 3. günü ya neden oluyor acaba
Sinuzitin vaer mi canım? Benim de gecen sinuzitten çok agrim oldu. 4/3 su 4/bir organik elma sirkesini iliktan sıcak suya karıştırıp burnuna çekip sumkuruyorsun bir gün yaptım sabah öğle aksam geçti çok sukur. Eğer migren varsa nane yagi ile başına masaj yapanilirsin. Başına patatesi ince 3 dilim yap alnına baglayabilirsin.

Canim hiç sıkma canini seni çok iyi anlıyorum
Belki değişir daha çok yüksek bir ihtimal de vermemiş yani genelde erkek ler hep değişiyor sonradan bak bana da erkek demişlerdi bugün kız olduğunu öğrendim
Kızımda da ilk erkek demislerdi yine değişti sonradan
Ha değişmez se allah evlatlarna da sana da sağlık versin karnindakini sağlıkla. Kucağına alırsın inşallah sağ salim
Rabbim iyi kalpli gelinler nasip eder inşallah sana cnm kız evladı aratmaz

İnşallah canım inşallah rabbim o günleri göstersin inşallah bütün torunlarım kız olur

Himmm bunu bilmiyordum. Yani 4 lu de noral tup defektine bakildiginin. Peki noral tup defekti ultrasinda gorunmez mi
Bildigim kadariyla ntd nin bazi hastaliklari ultrasonda gorulurken bazilari gorulemeyebilirmis. Belki o yuzden ayrintili ultrasondan ayri olarak 4lu istedi. Yada ozel hastane beni yoluyo

Kizlar afp testi yaptirdim. Doktor 3lu 4lu test yapmiycaz buna bakalm dedi. Siz yaptirdiniz mi acaba 17 haftaligim bu arada

her hangi bir rahatsızlığım yok ki canım... 3 gündür baş ağrısı başlıyo bu saatlerde akşam yatana kadar da geçmiyo .. dün parol aldım böyle giderse öğle yemeğinden sonra yne alıcam

Bazılarını kullanıyorum. Bazılarını da değiştirdim. İçeriği temiz bir ruj ve oje aldım. Rimmel, allık aynı ama zaten çok kullanmıyorum. Kremleriminde anti age olanlarını kullanmıyorum, temiz içerikli olanlarını aldım.

Nerde pipi ben görmedim :)) bizim ilk dr pipi diye bunu gösterdi bize 13 haftalık:))
Canım resmin sol tarafına bakarsan + işaretinin orda var .ayrıca usg ekranında bacak arası resmîni gördük ama doktor bu resmi verdi bana senin oğluşun baya net belli

Canım resmin sol tarafına bakarsan + işaretinin orda var .ayrıca usg ekranında bacak arası resmîni gördük ama doktor bu resmi verdi bana senin oğluşun baya net belli
Ben de o yüzden şaşkınım zaten 13 haftada bu kadar net pipi şaşırtıyor beni 1 dr kesin konuştu 1 dr kesin değil dedi erken dedi kafam oyuzden karisti

anlamiyorum bilmiyorum dersen bawlarlar ogt nasihata :)))) sen en iyisi her wey wukur yolunda de sorulrdan kurtul. ben oyle yaptim kimseler soru sormadi bir daha
o da mantıklı:))) ben genelde duymam güler geçerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…