- 13 Mart 2015
- 400
- 160
- 53
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
- #16.581
İnşallah çok teşekkür ederim canım benimİyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar ile dönersin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederim canım benimİyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar ile dönersin canım
Alize Softy canim zemini örüyorsun tavsanlari ekliyorsun .Ama ilerlemiyor ip ince olunca yoruldumAy bu cok hos ipin adinne
5.haftada pıhtılaşma kansizlik vs problemler var mi doye 12.haftada da takip amaclı yapıldı .Ne için yapıldı canım merak ettim![]()
Maşallah kuzuya .Cinsiyet tahmini yapti mi canim ?Slm kızlar. Bugün kontrolüm vardı. İkili tarama için bazı testler istedi. Pazartesi nasip olursa sonucu alacağım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin. Buda bebişimin resmiEki Görüntüle 2096852
Alize Softy canim zemini örüyorsun tavsanlari ekliyorsun .Ama ilerlemiyor ip ince olunca yoruldum
5.haftada pıhtılaşma kansizlik vs problemler var mi doye 12.haftada da takip amaclı yapıldı .
Oğlumla gittik kontrolüme. Doktor oğluma bakarak bir kız kardeş geliyor dedi ama yinede kesin birşey diyemiyorum şimdilik gördüğüm kız gibi dedi. Rabbim hayırlı haberinide alayımda taramalarının. Ben tam ümitlenmek istemedim üç hafta sonra kesinleşir dedi canımMaşallah kuzuya .Cinsiyet tahmini yapti mi canim ?
Cok hos ya.
Ne guzel her ip cesidinden haberin var
Nerden buluyosun tanidiklarin orgu isini cok iyi mi biliyor benim cevremde bilen yok fazla bende internette videosu olanlari orebiliyorum
Anladım benimki de net olmamakla beraber erkek dedi 4 hafta nasil gecer bilmiyorum:)Oğlumla gittik kontrolüme. Doktor oğluma bakarak bir kız kardeş geliyor dedi ama yinede kesin birşey diyemiyorum şimdilik gördüğüm kız gibi dedi. Rabbim hayırlı haberinide alayımda taramalarının. Ben tam ümitlenmek istemedim üç hafta sonra kesinleşir dedi canım
Canim yan apartmanin alti yüncü. Gidip gelirken uğruyorum abla da yardim ediyor anlatiyor ,baslamama yardim ediyor falan .Ben kucuklukten beri örgüye meraklıyımdır. Elim yatkin sadece oyle cafcafli modeller bilmem duz örgü
Eşim çok sabırsızlanıyor. Kız istiyor. Oğlum memnun değil erkek istiyor, ben ikisine razıyım sağlıklı olsun farketmez diyorum, Düşük riskim devam ediyor hala öyle yaniAnladım benimki de net olmamakla beraber erkek dedi 4 hafta nasil gecer bilmiyorum:)
İlk bebeğinmi canımAnladım benimki de net olmamakla beraber erkek dedi 4 hafta nasil gecer bilmiyorum:)
Eşim çok sabırsızlanıyor. Kız istiyor. Oğlum memnun değil erkek istiyor, ben ikisine razıyım sağlıklı olsun farketmez diyorum, Düşük riskim devam ediyor hala öyle yani
Yok boyatmadım. Doktorum her şeye izin veriyor bir tek boyayı istemedi. Biraz daha uzasın dibine değdirmeden kimyasalı az bir boya ile belki yaptırabilirim ama şimdilik bıraktım. Biraz kendine gelsinler bu bahane ile senelerdir boyatıyorum ztn. Ama bende beyaz pek yok.Kızlar saç boyatan oldu mu? Ben yarın boyatmayı düşünüyorum
Ben oğlumda bebek odası yapmadım. İkinci de de yapmıycam :) Bebek odası yapsanız bile bebek o odayı kullanamıycak. Zaten en az 1 sene sizin odanızda yatacak. En iyisi yatak odanıza bir bebek yatağı almanız. Deneyimli çoğu anne bunu size söyliyecektir. Ki geçenlerde birisi yazdı uzun uzun bu konuda. İnsan tabii ki hevesleniyor ama düşününce gereksiz olduğunu anlıyorsunuz. 1 yaşından sonra oda yapıp ayırmak daha mantıklı geliyor bana. Yine de siz bilirsiniz.
Evet :)İlk bebeğinmi canım
Cok tatliymis. Ben de pek becerikli degilimdir ama alizenin puffy iplerinden aldim gaza gelip videolara baka baka battaniye yaparim bence![]()
Battaniye ormelere doyamadim bu da yeni favorim. Kahverengi yapiyorum zemini.![]()
Sağol canımGözünaydın canım