- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #21.521
Gunaydin kizlar .Güzel bir gun olsun hepimiz icin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok su ana kadar hissetmedim ama akşam çikolata yedim banamisin demedi doktora gittigimdede 45 dk önceden çikolata yemiştim gittiğimizde uyuyordu doktorum kaldırdı biraz uğraşınca kalktiRahim ve göbek arasında gaz gibi, kelebek gibi bir kıpırtı yok mu hiç?
Ben dün başladım magnezyum ve kalsiyum takviyesine. Ilk defa bu sabah ağrısız uyandım, yatarken ne tarafa dönsem agrım oluyordu bugün iyiyim çok şükür .Magnezyum kullanıyormusun? İnternette okudum magneZyum kullananlarda bacak ve vücut ağrısı daha az oluyormuş
Hadi hayirlisi olsuna allah goblune gore versin canim yorum yapmis miydi doktorGünaydın arkadaşlar. Güzel bir hafta sonu gecirmeniz dileğimle. Pazartesi cinsiyetimiz ogrenicez bu hafta sonu bana geçmez.
Allah gönlüne göre versin inşallahGünaydın arkadaşlar. Güzel bir hafta sonu gecirmeniz dileğimle. Pazartesi cinsiyetimiz ogrenicez bu hafta sonu bana geçmez.
Hayal gibi valla anlattıkların bana hiç böyle güzel şeyler söylemiyorlar. Mahvolacaksın, uykusuzluktan öleceksin falan hep kötü senaryolar duymaktan bıktım. Inşallah bizimde böyle güzel günlerimiz olsun.Dün bir arkadasimdaydim kızlar bebişi 4 aylık olmuş kız bebek. Bir gülüyor bir çığlıklar atıyor içim gitti vallahi ne kadar tatlılar. Koydu koltuğun üstüne orda bir saat oynadı konuştu kendi kendine. Canı sıkılınca da basit bir oyun halısı serdi altına bir süre de öyle oyalandi. Sonra mizmizlaninca aldı 10 dkda içerde uyuttu geldi. Anakucagi sallanan beşikler bilmem neler hiç ihtiyacı yok. Alma şimdiden belli olmuyor ihtiyaç duydukça alırsın dedi. Bir de doktoru biberon kullanma çok mecbur kalırsan kaşıkla dök ağzına demiş. Vs vs çok konuştuk. Aklım karistiii
Selam Kızlar:) baya konuşmalar olmuş. Cinsiyet öğrenenler var sanırım. Hayırlı olsun hepsine inş :) ben de deli gibi bebek Arabası arayışındayım. Koldan çift yönlü olanların kullanımı zor bunu deneyip gördüm. O yüzden travel almaya karar verdim. Oturma ünitesi çift yönlü takılıyor çünkü. 2model inceledim bu gün nette.
1-sunny baby Satürn -videosuna bi bakar mısınız?kapanışı çok kolay geldi bana. Ama kalitesiz bi ürün mü bilemedim?
2-Yoyko luxury - ürün güzel kaliteli duruyor
https://www.hepsiburada.com/yoyko-l...bek-arabasi-3-in-1-kahve-rose-p-AILEALTTKY053 Burda baya indirimli. Ve özellikleri ayrıntılı görselli yazıyor.
Bilgisi tavsiyesi olanlardan yardım istiyorummm![]()
Ya canim ilk aylar zaten hep uyuyorlar ama iki saatte bir beslenmeye kalkiorlar yani gece 12 de yattiniz 2 de kalkar emzirir gazini cikarir uyutur yatarsin rutin boleee kolik bebekler istisna onlar surekli aglio ama o larinda damlalari var benim oglumu cok rahatlatmistiHayal gibi valla anlattıkların bana hiç böyle güzel şeyler söylemiyorlar. Mahvolacaksın, uykusuzluktan öleceksin falan hep kötü senaryolar duymaktan bıktım. Inşallah bizimde böyle güzel günlerimiz olsun.
Inşallah böyle olur yani zaten yaz ayları rahat olur uykusuz bile dayanırım diyorum. Tek ekstra durumum benimkiler ikiz ama idare ederim gibi düşünüyorum.Ya canim ilk aylar zaten hep uyuyorlar ama iki saatte bir beslenmeye kalkiorlar yani gece 12 de yattiniz 2 de kalkar emzirir gazini cikarir uyutur yatarsin rutin boleee kolik bebekler istisna onlar surekli aglio ama o larinda damlalari var benim oglumu cok rahatlatmisti
Evet canım doğru diyosun kesinlikle biberon kullanmayın küçük yaşta çünkü çocuk memeyi bırakır biberondan çok aktığı için annenin memesindeki süt çocuğa az geliyor kaşıkla verin bebeğe. Bizzat yakınen şahidim ablamdanDün bir arkadasimdaydim kızlar bebişi 4 aylık olmuş kız bebek. Bir gülüyor bir çığlıklar atıyor içim gitti vallahi ne kadar tatlılar. Koydu koltuğun üstüne orda bir saat oynadı konuştu kendi kendine. Canı sıkılınca da basit bir oyun halısı serdi altına bir süre de öyle oyalandi. Sonra mizmizlaninca aldı 10 dkda içerde uyuttu geldi. Anakucagi sallanan beşikler bilmem neler hiç ihtiyacı yok. Alma şimdiden belli olmuyor ihtiyaç duydukça alırsın dedi. Bir de doktoru biberon kullanma çok mecbur kalırsan kaşıkla dök ağzına demiş. Vs vs çok konuştuk. Aklım karistiii
Hic dusunme Allah kolaylik verir .O kotu senaryoyu sadece ikiz oldugu icin yazmiyorlar emin ol .Sırf akil vermis olmak icin gazi cok olursa bittin ,kucak delisi olursa zorlanirsin ,hadi memeni almazsa vs vsInşallah böyle olur yani zaten yaz ayları rahat olur uykusuz bile dayanırım diyorum. Tek ekstra durumum benimkiler ikiz ama idare ederim gibi düşünüyorum.

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
Yaaa hic uyutmasadaaa o miniklerrrr inan bir gulumserlerrr herseyi unutursun evladin canin cunku ne yapsanda hep daha iyisini yapiyim die ugrasirsin yani en uyunayan bebek aglayan bebek max. 4 aya kadar 4 aydan soraasi kolayGünaydın kızlar... mutlu hafta sonları herkeze..
Kötü senaryolar emin olun herkeze yazılıyor... en sonunda patlayıp ne yapalım doğrmayyaımmı dicem..
Bana senin olsunda görcem bn seni diyorlar olsun da görün diorum bnde. Deli ediyolar insanı
Her bebek aynı deildir... her anne baba da aynı deildir...bebeğin huyları olabilir ama nasl alıştırdığında önemli..