Dileğimm iyi şükür canım gün geçiriyoruz işte bazen umutlanıyorum bazende yine hayalkırıklığı yaşarım diye çok kaptırmıyorum çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allahım iyilik versin canımm benim çok şükür İnşallah hayalkırıklığı yaşamayacaksın Rabbim nasip edecek yüzün gülecek bu sefer güzel arkadaşım kardeşim benim aminnn

Hayırlısı olsun canm ben İstanbuldayım :) Bizde Acıbadem de başlıcaz bidahaki ay kısmetse ay inşallah pozitif sonuçlar alırız kuzum yaa
Ay hadi inşAllah buraya hamileyim yazmayı çok istiyorum heyecanla gün saymayı falan inşAllah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin Rabbim kk nin gönlü güzel anneleri olcaz biz

Dileğimm iyi şükür canım gün geçiriyoruz işte bazen umutlanıyorum bazende yine hayalkırıklığı yaşarım diye çok kaptırmıyorum çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım senin test günün ne zamandı 18 miydi yanlış hatırlamıyorsam

Ay hadi inşAllah buraya hamileyim yazmayı çok istiyorum heyecanla gün saymayı falan inşAllah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin Rabbim kk nin gönlü güzel anneleri olcaz biz
Ayyy inşallah inşallahh mübarek günlere denk geliyor çok dua edelim birbirimize kızlar Rabbim den istiyeceğiz elimizden başka birşey gelmiyor

Merhaba rabbim hepimize anne olmayı nasıp etsin insallah emeklerimizi boş cıkarmasın bende gecen salı transfer oldum 14 de test yaptırcam ama korkuyorum hiç bişi hissetmiyorum
Çok az kalmış canm hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim inşallah ilk deneme mi nerede tedavi oldun canm ?

Eşimin spermler iyi benim tüplerde yapışıklık varmış bide hidroselpinks var canım ya
Spermlerim iz yeterli sadece tüplerde sıkıntımız var biraz sonra Dr u arayacağım o zaman yazarım bakalım ne diyecek

Anladım canım benim o zaman bence siz vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim inşallah doktorunda gelin başlayalım der hayırlısı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım dondurulmuşlarinla insAllah sağlıklı bir gebelik olur canım benim tedaviyi bekliyoruz ya gecikeceği tutuyor adetinde buda bize heyecan oluyor
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah. Aynen öyle adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim. Bekliyorum ya inadına gelmiyor.

Merhaba rabbim hepimize anne olmayı nasıp etsin insallah emeklerimizi boş cıkarmasın bende gecen salı transfer oldum 14 de test yaptırcam ama korkuyorum hiç bişi hissetmiyorum

Merhaba canım hiç korkma Allahım hayırlısını versin pozitif sonuc almak nasip olsun inşallah belirtilere hiç takılma illa belirti olacak birşey hissetmiyorum diye düşünme kuzum kendini strese sokma

Allahım iyilik versin canımm benim çok şükür İnşallah hayalkırıklığı yaşamayacaksın Rabbim nasip edecek yüzün gülecek bu sefer güzel arkadaşım kardeşim benim aminnn
Canmm dileğimm inşallah kuzum ya inan çok zor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sen naptın adet oldun mu senin tedaviye başlamanı çok istiyorum sağlıkla inş

Merhaba canım hiç korkma Allahım hayırlısını versin pozitif sonuc almak nasip olsun inşallah belirtilere hiç takılma illa belirti olacak birşey hissetmiyorum diye düşünme kuzum kendini strese sokma
Cok tesekkur ederim allah razı olsun zor bir surec gercekten allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Canım senin test günün ne zamandı 18 miydi yanlış hatırlamıyorsam
Evet kuzum 18 ama inan nasıl gidecem bilmiyorum hiç cesaretim yok buraya kadar her şeye dayandım bir sürü aksilikler çıktı şimdiye kadar..ama inan en zoru an kan sonucunu öğrenme

Herşey de bir hayır vardır bakalım bizim kısmeti miz ne zaman canım benimm
Aynen öyle canım aslında 4 günlük bir gecikme normal aslında ama ister istemez heyecan stres yapıyoruz işte hayırlısı artık ne yapalım. Beklemek sorun değil yeter ki başka bir problem çıkmasın ondan dolayı endişem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…