Canmm dileğimm inşallah kuzum ya inan çok zor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sen naptın adet oldun mu senin tedaviye başlamanı çok istiyorum sağlıkla inş

Aminnn inşallah canımm benimm Ayy bende çok istiyorum her geçen gün sabırsızlanıyorum valla 3 gündür kullanıyorum canım ilacı dün pembe lekelenme oldu yarın birgün olurum heralde inşallah kuzum benim Allah razı olsun senden seviyorum seni

Bende seviyorum canmmm bnmm sökülmek üzeresin o zaman sana tavsiyem evin içinde zıpla sürekli ben öyle yapardım sonra hooop birden sökülüverirdim hiç şaşmazdı

Kizlar 3 gun once kan testi verdim sonuc 0.1 bu sabah test yaptim boyle cikti lütfen yorumlarmisiniz
Kan sonucuna göre gebe değilsin canım maalesef idrar testi de ilaçların etkisiyle mi böyle çıktı acaba. Kaçıncı günün ama o önemli

Merhaba canm dün çok ağrım oldu kasıklarda bugün hiç bir şey yok gayet iyiyim arada evin içinde yürüyüş yapıyorum sonra uzanıyorum sen
Ara ara agrım oluyor benim de ama baska bişi hissetmiyorum evde ufak işler yapıyorum sonra uzanıyorum siz kan verdiniz mi progesteron ve e2 için benim onlar düşük sanırım iğne kullanıyotum moralim bozuk acıkcası

Kuzum neden bu kadar olumsuz düşünüp moralini bozuyorsun korkma inşallah seninledir yavrun Allahım ayırmasın dua et bol bol öyle rahatlatmaya çalış kendini

Hayır vermedim dr hiç öyle bir şey istemedi benden daha önceki denemelerimde de hiç bakılmamıştı başka merkezde. Neden moralin bozuk ki iğne derken progestan mı bende kullanıyorum. Transferin kaçıncı günü bakıldı e2 progestan

Bende seviyorum canmmm bnmm sökülmek üzeresin o zaman sana tavsiyem evin içinde zıpla sürekli ben öyle yapardım sonra hooop birden sökülüverirdim hiç şaşmazdı

Ayy gerçekten mi ya bunu daha önce hiç duymamıştım O zaman eve gider gitmez deliler gibi her yerde zıp zıp zıplıyorum Eşim yine delirdi bu kız diyecek ama olsun İnşallah olurum bende biran önce

Evet kuzum 18 ama inan nasıl gidecem bilmiyorum hiç cesaretim yok buraya kadar her şeye dayandım bir sürü aksilikler çıktı şimdiye kadar..ama inan en zoru an kan sonucunu öğrenme
Canım yaa inşallah bu sefer seninle olur yavruların çok dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herşey çok güzel olacak merak etme

Ben gecikince malesef hemen hamileliğe yoruyorum düşük olan hamileliğimde 6 gün geçtikten sonra kan verdim ve ertesi gün düşmüştü o yüzden varsa erkenden öğrenmek istiyorum bidaha düşük yaparsam diye korkuyorum bide bnde heterozigot var daha da temkinli davranıyorum mecburen canim

Evet hem iğne hem fitil 4 günü bakıldı tediginim ilk deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…