Canım psikolojik olabilir dediğin gibi ya da geç döllenme de olabilir hala gecikirse bi kan testi yaparsın için rahatlar en azından olduğunda başlayacak mıydın bu ay tedaviye canım

Canım psikolojik olabilir dediğin gibi ya da geç döllenme de olabilir hala gecikirse bi kan testi yaparsın için rahatlar en azından olduğunda başlayacak mıydın bu ay tedaviye canım
Evet canım bu ay olduğumda gidicektik dr a eğer yarında olmassam kan vermeye gidicez sonrada dr a uğrayacağım bide erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde onda

Evet canım bu ay olduğumda gidicektik dr a eğer yarında olmassam kan vermeye gidicez sonrada dr a uğrayacağım bide erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde onda

Evet canım erken gebelik testinde çıkardı eğer olsaydı hiç üzülme hayırlısıyla tedavine başlarsın o zaman pozitif sonuçlarla sevinirsin inşallah

Ben de öyleyim canım benim 4 gün gecikti tam tersi ağrılarım oluyor ama bir türlü sökülmedi sadece koyu kahve lekelenme oluyor bakalım ne zaman gelecek
İnsan 1 gün geçse bile acaba diyo işte canım ya agrimda yok doğru dürüst ağrım olurdu her zaman bu sefer tık yok ama testtede bişe cikmadii bakalım yarında olmassam kan vericez artık sen tedavi görüyor musun canim

Evet canım erken gebelik testinde çıkardı eğer olsaydı hiç üzülme hayırlısıyla tedavine başlarsın o zaman pozitif sonuçlarla sevinirsin inşallah
İnşAllah canım ya artık beklemek istemiyorum o kadar negatif gördüm ki testlerde kanda hep negatif olcak gibi geliyor sen tedaviye başladın mı canim

İnşAllah canım ya artık beklemek istemiyorum o kadar negatif gördüm ki testlerde kanda hep negatif olcak gibi geliyor sen tedaviye başladın mı canim

Bilirim o duyguyu canım her seferinde hayal kırıklığıyla karşılaşmak çok zor oluyor Allahım inşallah bizede yaşatsın 1000 li kan değerlerini görmeyi çitf çizgiyi görmeyi inşallah yok canım doktor söktürücü verdi banada dün pembe lekelenmelerim oldu yarın birgüne başlar herhalde 2. günü gideceğim başlayacağız inşallah alacağım yavrularımı Allahın izniyle Rabbim güldürsün yüzümüzü

Geçen ay kimyasal gebelik oldu 1 ay ara verdim adet olunca gelirsin dedi ama henüz teşrif etmedi bizimkisi dondurulmuşum var canım transfer olacağım

hadi yetişin bana beraber bekleyelim ya :)

Valla bilmiyorum canım öyledir heralde nasıl bir istektir ki normal yolla olma ihtimali az bile olsa insan bekliyor her ay bi umutlaa bakalım adet olursam Dr a gidicektik tüp bebek için kismetsee
Haklısın canım bekleyiş içine giriyorsun az bi belirti olunca hemen. Nerede başlayacaksınız canım tedaviye ?

İnşAllah tedaviye başlarsınız ve pozitif sonuçlar alırsın canım benim bnde adet olursam belki aynı başlarız beraber bekleriz mutluluğunuzu beraber paylaşırız inşAllah şimdi de bize dedi ki Nisan'da hasta olunca gelin sadece hapla bı deneyelim dedi olmazsa Mayıs'ta tüp düşünürüz dedi eşimle diyoruz ki bu ay gidip tüp istiyoruz desek çünkü öyle ayarladım kendimizi hiç hapla vakit kaybetmeden hasta olunca dr a gidip bu ay istiyoruz desek önden bı test vs bişey oluyormu yoksa direk basliycakmi kızlar Dr u arayıp söyleyeceğim öyle gideceğiz ama buraya bı danışmak istedim

Haklısın canım bekleyiş içine giriyorsun az bi belirti olunca hemen. Nerede başlayacaksınız canım tedaviye ?
Kayseri'de zeki yılmaz a gidiyorum canım tüp bebeği de onda yaptırmayı düşünüyorum kendisinin özel muayenehanesi var ama işlemleri acibademde yapıyor öyle sende mi kayserideydin biri daha vardı Kayseri'de ama sensin diye hatırlıyorum

Allah razı olsun canım benimm aminn inşallah Allahım burayı pozitif sonuclarla doldurumamızı nasip etsin inşallah Canım sorun kimdeydi eğer eşinin değerleri çok fazla düşükse embriyolarını çok kaliteli olmayabilir bu da tutunma şansını düşürür ama değerleri normalse hani yetecek kadarsa hapla vakit kaybetmeyin direk başlayın tedaviye derim zaman kaybı oluyor diğer türlü çünkü hayırlısı olur inşallah

Geçen ay kimyasal gebelik oldu 1 ay ara verdim adet olunca gelirsin dedi ama henüz teşrif etmedi bizimkisi dondurulmuşum var canım transfer olacağım
Çok geçmiş olsun canım dondurulmuşlarinla insAllah sağlıklı bir gebelik olur canım benim tedaviyi bekliyoruz ya gecikeceği tutuyor adetinde buda bize heyecan oluyor

Hayırlısı olsun canm ben İstanbuldayım :) Bizde Acıbadem de başlıcaz bidahaki ay kısmetse ay inşallah pozitif sonuçlar alırız kuzum yaa

Kuzumm benimm nasıl gidiyor iyisindir inşallah
Dileğimm iyi şükür canım gün geçiriyoruz işte bazen umutlanıyorum bazende yine hayalkırıklığı yaşarım diye çok kaptırmıyorum çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…