Anladım canım doğrudur hayırlısı olsun hakkımızda zor bir süreç psikoloji allak bullak sürekli aynı şeylerin tekrarlanması yoruyor insanı en kısa zamanda inşallah kavuşuruz

Ayy gerçekten mi ya bunu daha önce hiç duymamıştım O zaman eve gider gitmez deliler gibi her yerde zıp zıp zıplıyorum Eşim yine delirdi bu kız diyecek ama olsun İnşallah olurum bende biran önce
Evet test ettim onayladım etraftan da duyuyordum bir denedim oldu ikincide de oldu hatta olmasaydım tedavi diğer aya kalacaktı zıpladım falan akşama nasıl kanama oldu söküldüm bende işe yaradı. Eşimde gülüyodu bana

Bende baktım ama pek bilgi vermedi 16 kere tüp denemiş bir kadın Bülent hocaya yönlendirmiş, zahide yetiş. Bülent hoca da 2. Denemesinde ikiz tutmuş ağla ağla canım çıktı keşke bakmasaydım

Kıyamam ya canım yine hormonlarda devreye girmiş o sıra

Evet hem iğne hem fitil 4 günü bakıldı tediginim ilk deneme
Adetin 2.ya da 3.günü kan testinde E2 ve progesteron değerin normalmiydi. Transfer 4.günü kaç çıktı değerler. Normalde pek bakılmaz transfer sonrası ama senn dr istemiş

Ayy valla sevdim ben bu işi ya o zaman akşam zıplamalar başlasın Teşekkür ederim kuzum benim

Kıyamam ya canım yine hormonlarda devreye girmiş o sıra
Sorma ya kadın 16 kere denediğini söylememiş kabul etmezler diye korkudan 4 kere denedim demiş gebe kaldıktan sonra itiraf etmiş, azme bak maşAllah 12 haftalık olmuş şimdi ikizler Rabb im kucağında da göstersin inşAllah

Ayy nasıl zorluklar atlatmış ya gerçekten çok çok zor Allahım bu yoldaki tüm kadınlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Aminn inşallah bende üzüldüm valla şükürler olsun her halimize Allahım herkese yaşatsın o duyguyu

Ben bu hafta tüp bebek tedavisine baslayacaktim bahćecide sikayetlerim var diye test yaptim boyle cikti

Anladım canım kanda çıkmadıysa yoktur çünkü testler şaşırtıyor gerçekten idrar testlerine benimde pek güvenim kalmadı sen hasta olunca başla tedavine canım zaten önce bazı testler istiyeceklerdir senden eşinden hayırlısı olsun inşallah adet düzenini ayarlarlar öncesinden belkide

Amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…