kinalikadin inş güzel sonuçlar vereceksin bize güzel haberlerini bekliyoruz. Aynı şekilde tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlarını alacağız.

İnşallah canım benim Allah razı olsun sen ne yaptın duydun mu kalp atışlarını bebeğinin

İnşallah canım benim Allah razı olsun sen ne yaptın duydun mu kalp atışlarını bebeğinin
Canım benim ya geçen hafta gittim üstten keseye baktı çok çok küçük bir siyah nokta gördük. Alttan baksam daha detaylı görürüm dedi ama baktırmak istemedim. Bende şimdi karar veremedim bu cmt mi gideyim haftaya cmt mi? Ya da 2 hafta arka arkaya ama doktor kovmasın sonra:) şuan çok şükür bulantı fln yok onu da kendi kendime sorun yapıyor oldum acaba olması gerekiyor mu herşey yolunda mı diye. Rabbimize emanetiz. Sen nasılsın ne yaptın canım?

Bana bi 20 kilo versen yeter demişti 10 kg verdim ama eşimdeki sperm dna hasarı o kadar hızlı bi şekilde artmaya devam ediyor ki artık bekleyemiyoruz çünkü tüp bebekle bile olmayacak hale gelecek yakında şu anda %40 dna hasarı 3 ayda bir baktırıyoruz hepsinde daha yüksek geliyo sonuç o yüzden istediğim kiloya inemeden başlamak zorunda kaldık bende pko falan yok kilo dışında bütün herşeyim yolunda hamilelik olmasa kilo da çok dert değil dediğim gibi göze batmıyorum ama ben üstüne gelecek kiloyu dert ettiğim için bu kadar düşünceli davranıyorum maalesef inşallah umduğumuzdan güzel olur herşey

O xqman normaldi simdi e2 364 progesteron 11.67 şu an düşükmü sizce
Yoo çokta düşük değil aslında sen neden bu kadar telaş yaptın ki kiminin düşük olup hamile kaldığı yine oluyor ayrıca onca ilaç alıyoruz onların elbet faydası oluyor. Havuç suyu iç sabah akşam taze sukılmış. Bir de embriyo kalitesi iyiyse gelişimi devam ederse zaten tutunur gebelik oluşur. En önemlisi Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş aslında

Anladım canım genelde alttan bakıp görüyorlar zaten olsun canım haftaya cumartesi git bence kalp atışınıda o zaman duyarsın belki canım ama dayanabilirsen tabi haftaya kadar için rahat etsin istiyorsan bu cumartesi git canım inşallah Rabbim devamınıda getirsin kucağına alacağın günleride gör inşallah Bulantı kişiden kişiye göre değişiyor canım ama zor oluyor diyorlar inşallah hiç olmaz sende hiç edişelenme

Bende iyiyim canım çok şükür adet olmayı bekliyorum bu aralar olacağım inşallah 2. günü gideceğim başlayacağız az kaldı yavrularıma kavuşmama Allahım bu kez nasip eder inşallah

Evet kuzum 18 ama inan nasıl gidecem bilmiyorum hiç cesaretim yok buraya kadar her şeye dayandım bir sürü aksilikler çıktı şimdiye kadar..ama inan en zoru an kan sonucunu öğrenme
Güzel haber alacağına inanıyorum ben kuzumm inşallah olacak

İlk olduğu için bilgisizlik ne nasıl oluyor telaşı korku heycan bütün duyguları aynı anda yaşıyorum tabi hepimiz de aynı endişe vardır etrafımda eşim sadece beni sakinleştirmeye calışıyor hersey yolunda diye ona da kızıyorum dr kesildin basıma diye. Eşim varikosel ameliyatı oldu sayı hareket yeterli olmadığı için tüp bebek yaptırdık dr emriyolar iyi dedi ama allah bilir

Egehanezra Canım yoksun kaç gündür nerelerdesin ne yaptın sende hasta olmayı bekliyordun oldun mu
Canm ablamnda 9sene üstüne tüp bebekle oldu 1bucuk yaşında oglu var bugn sünnet oldu onun yanındaydım zaman nasl su gbi geçip gidiyo uzunnnnn bi yoldan geldi bide erkek oldu bugn bide netm bitmisti k.bakma kuzuuuu benm transferden snra 3adetm olcak 20sinde oldum oldum olmadm bilmiyorum artk belki sabun yumurta yakisini yaparm cnm

Hadi inş alıp geleceksin canım bekliyoruz burada. Bakalım bende karar veremedim duruma göre 2 kere giderim olmadı.

Ne zaman baslayacaksin tedaviye canmm bebisleri bekletme daha fazla

Bende baktım ama pek bilgi vermedi 16 kere tüp denemiş bir kadın Bülent hocaya yönlendirmiş, zahide yetiş. Bülent hoca da 2. Denemesinde ikiz tutmuş ağla ağla canım çıktı keşke bakmasaydım
Kuzum bende işyerinde izledim bi gözlerim doldu ama durdurdm kendimi artık böyle şeyleri izleyemiyorum zaten çok duygulanıyorum

aynen öyle canım bu kocaların canı çok tatlı,biz kadınlar varya olağanüstü yaratıklarız ,kendimi hiç iyi hisstetmiyorum iğneler mide bulantısı kasıklarımda ağrı yapıyor dedim,ben daha kötüyüm diyorneymiş bugün test vermiş halsiz kalmış nemneynemney

Anladım canım aynen öyle zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Estağfirullah kuzum ne kusuru Canım inşallah olmazsında doğal yoldan hamile kalırsın ama olursunda başlayacak mısın tedaviye yavruların seni bekliyor

Hadi inş alıp geleceksin canım bekliyoruz burada. Bakalım bende karar veremedim duruma göre 2 kere giderim olmadı.

Amin kuzumm Allah razı olsun inşallahh Git boşver evde durup düşüneceğin kafana takacağın yere git rahatla bencede canım Allahın izniyle göreceksin inşallah

Canım hemde o kadar çok ki hatta pozitif sonuç aldıktan sonra hamiliğinin kaçıncı haftalarına kadar hiçbirşey hissetmeyenler var hiç canını sıkma pozitif düşünmeye çalış kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…