Benimde öyle canım dün ağrılarım vardı kasıklarda falan bugün hiç birşey yok transferin 5.günü ama bildiğim kadarıyla hiç belirti olmadan da hamile kalan çok yani aslında belirti dediğimiz ilaçların etkisi. Vücudumuzu çok fazla dinliyoruz ve bir haraket bir acı duymayı bekliyoruz aslında çok çok erken kuzum

Hoşgeldin canım benimm ne yaptın nasılsın bakalım

Hoşbulduumm canımmmm Dileğimmm benimmmmm

Perperişanımmm. Ultrasonn çok şükür ağrısız geçtii, erkek doktordu kadından daha iyi oluyolar vallaa. Kan verdim. Troidim 4,5 dan 3.8 e düşmüş. Hamd olsunnn Ama dahiliye doktoru bir görseniz bir sinir bir gıcık, işi yokuşa sürmek için çabaladı. 3,8 e düştü diyoruz o bidahaki ay bir daha gel diyo. Yahu dedik taa Kastamonudan geliyoruz ve 4,5la bile belki olur diyorlar 3,8 olmuş işte niye yokuşa sürüyosunuz dedik. Bi ben bi eşim konuşup durduk sinir geldi artık. Yüzümüze bile baktığı yok. Bir dahaki ay gelemeyiz dedik. Ee hamileyken mecbur gelceksiniz çıkışıyo. O zaman mecbur ben tek gelirim ama şuan onay verin dedim. Onaay verdim dedim ya diye bağırıyo. Halbuki demedi öyle. Kağıda bile adam akıllı uygundur yazmadı. o doktora git bu doktora git 10 kilo verdim kesin

Kurula girdi dosyam ama kan sonucum girmemişti diye. Yarın tekrar gidicem ultrason ve kurula gircem. Umarım sorun çıkmaz. Ay bide doktor bidahaki ay adetin 3.günü gel dedi "hocaam naptınızzz kalbime ineceeek. Yarın 3.günü ya zaten dedimm. Ha tamam yarın gel o zaman dedi. Aff uzamazsa iyi yaa. Bir kadın daha ilk gelişiydi hemen iğnelere bile başladılar bugün. Dosyası bile eksik. Benim yaşım 26 diye süründürmek niye

Öyle işte yaaa. Sen ne yaptın adet oldun mu kuzUmmmm

Ahaaa ne yaptınn kuzuu

Ben okurken yoruldum siz iyi dayanmışsınız kuzum ya Allah kolaylık versin çabalarının karşılığında nurtopu gibi bebişlerin olsun canmm

Zekai tahirden mi bahsediyorsun yoksa

taaa kendisi canımm yaaa
Asistan dr muayene etti seni dimi. Sonra diğer tüp bebek dr ları konseye girip karar verdiler. Onlar aynı durumda hastaların birine git öbür ay gel derler diğerini pat diye başlatırlar evrağı eksik olsa bile hormon sonuçların iyiyse muayene de iyise daha ne. Başlatıcaz dedilermi sana. Dediğim dedik ol bastır onları sessiz kalırsan olmaz nafiye hoca iyidir tüp bebekte

Yaa ben geçen ay adetli muayene oldum her dosyamı tamamladım bu aya ertelediler yine. Valla kim asistan anlamıyorum ya. Herkes kafasına göre iş yapıyor. Geçen ay 4,5 troidle olur dediler, şimdi 3,8e zor ikna oldular. Beni daha yarın niye yine muayene edecekler bugün baktılar yumurtalarıma hatta geçen ayda bakıldı. İğne yok bişey yok neyin kontrolü bu yaa

Ayy kuzum kıyamam ben sana ya çok yormuşlar sizi gerçekten ne saçma birşey böyle ya ama çok da şaşırmadım açıkçası o hastaneden nefret bile ediyorum diyebilirim tüp bebeğe başlamadan önce bütün kontrollerimi hep orda yaptırıyordum sonra muayene eden doktora 1 buçuk yıl korunmamıza rağmen hamile kalamadım bunun için hangi testleri yaptırmam gerek dedim infertliteye yönlendirdiler orası da adetin 2. günü olan hormonlarına bakalım dedi halbuki 1 hafta öncesinden yaptırmıştım vardı elimde hocam daha 1 hafta önce yaptırdım dedim yok diğer adetinle gel tekrardan eşinde test versin öyle gel dedi neyse bir dahaki ay oldu eşimin sonuçlarıylada benimkilerlede gittik troidim yüksek çıkmıştı biraz endokrine git bu düşünce gel dedi başkada hiçbir sorununuz yok dedi ama halbuki varmış eşimin sonuçları kötüymüş ve bunu bize söylememiş bizde öyle dedi diye başka doktorada gitmedik sonra 3 ay içinde troidim düzeldi gittik bu seferde hsg çekinmen gerek dedi eşimin sonuçlarına baktığı halde yine kötü olduğunu söylemedi öyle böyle derken 1 yılımız boşa gitti ve 1 yılın sonunda o hastaneyi bırakıp gazi hastanesine geçince öğrendik herşeyi doktor direk bu sonuçla zaten doğal yolla imkansızdı neden daha önce gelmediniz dedi şok olduk çok şükür sonra yükseldi eşimin değerleri sevmiyorum o hastaneyi o yüzden kusura bakma uzun oldu biraz seninde kafanı karıştırmak istemem kuzum tedaviyi güzel yapıyorlar başarılarıda yüksek biz bir türlü başlayamamıştık

Yokkk balımmm ya kafammın karışması senle olcak değill yaa. Görüyorum zaten doktorları. Yıllardır adet sancısı için gittim orayada jinekolojide bir tane insan gibi doktor görmedim. Hepsi hayvan gibi davrandı. Meğer genetikmiş zaten boşuna süründüm fitildi ilaçtı sonra içmedim bile verdiklerini. Bitkilere yöneldim.

Seninde aynen böyle olmuş yaa. Eşimede üroloji doktoru ilk zamanlarda "ohoo sen yaşama öl öl, bu nasıl spermsizlik böyle, tüp bebeklede olmaz" deyip bunalıma sokmuştu. Halbuki 1 2 tane vardı tüp bebekle olmaz ne demek ya. Şimdide tüp bebeksiz olmaz diye tutturdu ve tüp bebek dosyamızı görünce iyi davranmış ilk kezz. İkna etti yaa tamam işte herkes yicek parasını. İnan bu hastaneden bende nefret ediyorum bir daha tüp bebek yapsam burda yapmam heralde. Ama şuan dosyamız vardı ve kayınvalideme yakın gidip gelmemiz açısından diye devam ediyoruzz.

Ama deli oluyorum yaa yarın yine muayene yine muayenee. 1 günde yumurtammı kaybolacak Hey Allah'ım yaa. E dosyam tekrar kurula gircekse madem ne diye muayene olcam yaaaaaa çığlık atasım var vallaaaaa Kurulu beklerken boş durma diyolar heralde

Ayyyyyy Hulusi hocadan önce bi Zekai tahir denesem mi diye düşünüyordum ara sıra , ben zaten kendimi zor ikna ediyorum hiç gelemem öyleyse kabus gibi ALLAH sana da kolaylık versin kuzum yarın işin rast gider inşAllah

Bu anlattığınız dr cok ilgisizmiş 1 yılınız boşa gitmiş cok üzüldüm bazen 1 gün bile cok sey değiştirirken inşallah şimdi herşey yolundadır

Berbat bi yer her konu da bugün git yarın gel. Hsg çektirmek istedim orda adetkiyken muayene olacaksın dendi zaten pko var zor adet görüyorum. Hadi bekledik bu sefer de randevukarimiz dolu önümüzdeki ay . Zaten psikoloji bozuk iyice bozuyorlar

benim de hic agrim falan kalmadi. Hicbisey hissetmiyorum. Korkmaya basladimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…