benim de hic agrim falan kalmadi. Hicbisey hissetmiyorum. Korkmaya basladimm
Bende de hiiiç ağrı yok ama daha önceki denemelerinde de böyle mi olmuştu onlarla karşılaştırabilirsin. Bende ufacık sızı bile yok. Burda tugken hiç bir ağrı belirti yaşamadım demişti ama onun tuttu

ayni canim onlarda da hicbisey hissetmedim ondan umutsuzlugum adet olcam gibi hissettim ve oldum da valla ruhum daraliyo. Dun uykumda da korkuttular.

ayni canim onlarda da hicbisey hissetmedim ondan umutsuzlugum adet olcam gibi hissettim ve oldum da valla ruhum daraliyo. Dun uykumda da korkuttular.
Bende hemen her gece kabus görüyorum. Benimde içimde olmadığı hissi var yine maalesef

Kizlar dayanamadım transferden sonraki 9. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım gölge bile çıkmadı... ağlayamıyorum eşime birşey diyemiyorum bana yapma dedi cünkü... ondanhabersiz yaptım... hevesle cuma gününü bekliyor gözümün içine bakıyor... kendi üzüntümemi yanayım onun üzüldüğüne mi üzüleyim... çok caresiz hissediyorum çok yıprandım... 1 aşılama ve bu 3. Tüp bebek denememizdi... bugün yaa negatif çıkarsa dedim ona artık deneme falan yapmayız dedi yeter bıktırdı bu süreç dedi....herşey boğazımda düğümlendi kaldı... yaşama hevesim yok isteğim yok her tedavi sonrası depresyon... çok çaresiz çok üzgün hissediyorum...

Ben idrar testine hiç inanmıyorum hele ki daha günü gelmeden kan testinde bile tam sonuç çıkmayabiliyor. Erken davranmışsın. Seni çok iyi anlıyorum bende 4.denememdeyim bende umutlu değilim onca negatif üstüne ama Allahtan ümit kesilmez 16. Denemesinde tutan var..keşke elimizden bir şey gelse. Ben olumsuz olunca ne yaparım nasıl toparlarım planları yapıyorum..bu sefer herkes duydu bir de kendi üzüntüm yetmeyip ee ne oldu tuttu mu sorularıyla uğraşacam

Offf napcaz canim biz boyle yaaa valla arada olsem de kurtulsam diyorumm
sorma ceset gibi hissediyorum kendimi
Öyle deme canmm ya eşin var ailen var onları düşün..benim içinde her şey bitmiş gibi oluyor hayat duruyor sanki her olumsuzda ama tekrar deneme umudu hiç bitmiyor..düşmanımın başına vermesim Rabbim bu derdi

evet canim benim kesinlikle ne ağrı ne sizi ne batma hiçbişey olmadi. Keseyi gördükten sonra başladı bel kasik ağrısı ama çok hafif

evet canim benim kesinlikle ne ağrı ne sizi ne batma hiçbişey olmadi. Keseyi gördükten sonra başladı bel kasik ağrısı ama çok hafif
Rabbim bagislasin sag salim alin kucaginiza. İnsallah bizimde oyledir pozitiftir ama iste hep belirtileri olanlari okuyunca kafam bozuluyo hos hic belirti yasamadim adet oldum yine oyle olcak diye basladim simdiden

Amaaan kuzum amaan uzaaak durr vallaaa sağlam insan hasta olur orada

hilal1907 kinalikadin yaaaaa hatunlaaarrr durunnn heleeee bu ne karamsarlıkkkk gelmiyim orayaaaa yoksaaa döve döveee hamilesiniz derimm

Eğer tutmamışsa en azından adet belirtiside olurdu dimi. Nasıl ki bir çiçeği sevgi sözcükleriyle beslersek büyür serpilirrr. Sizdr şuan karnınızı sevinn ve umut dolu olun. Meryem suresini okuyun karnınızı elleyerek. Allah'tan ümit kesilmezzz ki. Hiç belirti yoksa kesin tutmadı diye bir bilgide yok. Geçen transferlerinizi unutun. Ağrısı olmadığı halde hamile olanları düşünün rahatlayın eccikkk canlarımmm yaaaa

Sanırım bende senin gibiyim şimdiden sanki negatif sonucu almış gibi hissediyorum. İnşallah mucizemizi kucağımıza almak nasip olur canım

Kuzummmm böylee düşünmeee nolursunnn havuç suyunu iç her günnn. Kuru kaysı yee. Kivi yee. Domates ekmek pirinç yememeye çalış. Olacak inşaAllah yaaa

Urktummm korktummm valla olcaksa tutcaksa dovv raziyim.
Sanırım bende senin gibiyim şimdiden sanki negatif sonucu almış gibi hissediyorum. İnşallah mucizemizi kucağımıza almak nasip olur canım
amin canim insallah

Merhaba hanımlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar verirsiniz. Bende tüp bebekle gebe kaldım. 7haftalık olduk. Sizlere yardımcı olabilmek için yazıyorum. Ben çok rahattım transferden sonra hastahane de iki saat yattık sonra normal hayatıma devam ettim hatta hastaneden çıktık restorana yemek yemeye gittik. Sonrası 3gün dinlendim ve bol kabak çekirdeği ananas yoğurt avakado yedim tutunmaya yardımcı oluyor diyorlar. 3gün dinlendikten sonra evde kalktım yatmadım temizlik yemek vs yapmaya başladım dışarı çıktım gezdim yoksa vakit geçmiyo. Birde ben çok rahattım kesinlikle stres yapmayın olduysa oldu kafasındaydım. Transfer sonrası 8.gün eşim erken sonuç veren testten aldı illa yap sabah dedi bende dedim zaten çıkmaz ver şimdi yapayım dedim yaptım ve iki çizgi ilk başta inanmadım tabi çok güzel bi duygu ama bi yandan da ilaçların etkisi belki dedim eşim diyo kesin hamilesin falan sonra kan testinde de sonuç 1200çıktı.
Ama bir arkadaşımında transfer sonrası 10.günde çıkmadı idrarda kendini harap etti. 2gün sonra kanda çıktı. İdrarda çıkmayıp kanda çıkma ihtimali var.

İnşallah hepinizin kucağı dolar. Allahm emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tez vakitte hamileliği sizede nasip etsin inş.
Biraz uzun oldu affınıza sığınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…