Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin ben de cumartesi test yapıcam hayırlısı allahtan diyorum hep bi hissim yok benimde bakalım inşallah rabbim boyle isteyip cırpınan kullarının emeklerini boş çıkarmaz

Yok umutsuz olma sakın bebişin de üzülür ben dun cok kötüydüm bugun sagolsun burdaki arkadaşlar moral verdiler şimdi daha iyiyim zor zamanlar acısı ı yandan ne olacak merakı bi yandan tek transfer mi yapıldı sana

Benim arada ağrım oluyo batar gibi o kadar benden dr e2 ve progesteron du sanırım bu tahlilleri istedi 4.günde onlar duşuk diye ben dun cok ağladım cumadan beri progestan iğne oluyorum bilmiyorum minnoşlar yerinde duruyormu

Duruyordur canım aslında ne kadar umutlu olursak o kadar tutunurlarda çok düşünmekten dolayı sanırım böyle karamsar düşünüyoruz

Bana da 2 yapıldı dune kadar hiç düşünmezdim ameliyat oldum dinleniyorum diyordum dün değişti ama geçti minnoşlarım için umut edicem dua edicem ben elimden geleni yapayım gerisi allahtan canım

Kac olmasi gerekiyor ki bu degerlerin. Benim en son transferden 3 gun once yapilmisti. Tekrar istemediler

Merhaba hoşgeldin inşAllah 2. Denemeniz başarılı olur. Doktorunuz ne önerdi bilmiyorum ama genelde 2 ay dinlenme tavsiye ediliyor diye biliyorum ben.

Aminn insallahh. Benim fazla yumurtam oluştuğu için rahim dinlendirme denilen şey yapıldı 2 ay sonra transferim olmustu zaten. Halen daha dondurulmuşlarim var amq onlarda 2.gun embriyosu. Tutma olasılığı düşük yani. Tabi Allah daha iyisini bilir merkezi mi degistirsem İstanbul'da tab.vsiye edebileceğiniz merkez varmı. Bahçeci haberini duyduktan sonra korkar oldum her yerden Allah buradaki herkesin tr ve yardımcısı olsun. Maddi manevi çok yorucu bir süreç...

Ayyyy canımmmm ne affı yaaaaa tam aksinee bal damlıyooo her kelimendeeeennn. Herkese umut olur inşaAllah şu samimiyetinn canımmm Rabbim seninde evladını önce islama sonra size bağışlasınnn

Rabbim bagislasin sag salim alin kucaginiza. İnsallah bizimde oyledir pozitiftir ama iste hep belirtileri olanlari okuyunca kafam bozuluyo hos hic belirti yasamadim adet oldum yine oyle olcak diye basladim simdiden
Amin rabbim hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin . Ben hiç takilmadim belirtilere çünkü kimi var diyor kimi yok .Bende o yok olanlardanım insanı strese sokuyor belirti aramak

Kac olmasi gerekiyor ki bu degerlerin. Benim en son transferden 3 gun once yapilmisti. Tekrar istemediler
Canım istenilen boyutta olan yumurtanın 200 değerde olması gerekiyor ama istenilen boyuta gelince sen takılma bunlara benim de yumurta büyütme aşamasında iki güne 1 alındı 6 gün kullandım iğneyi 8. Gün toplama oldu.herkesin farklı

Inşallah senin müjdeli haberini alırız canım bize umut olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…