Günaydın cnmm geçer inşallah gönlündeki sıkıntı. Bana da çok oluyor herşeyden uzaklaşıyorum mutsuz oluyorum. İnş herşey yoluna girer gönlündekini nasip eder Rabbim

Günaydın cnmm geçer inşallah gönlündeki sıkıntı. Bana da çok oluyor herşeyden uzaklaşıyorum mutsuz oluyorum. İnş herşey yoluna girer gönlündekini nasip eder Rabbim
İnşallah canım inşallah Senin güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum bu arada

yok tatlim transferde ya da sonrasinda kac olmali onemli mi diye mrak ettim. Gogsen hoca bana progesteron yuksek trqnsfer etmeyelim dedi. Sonra da tek embriyo kalinca transfer etti. Bi cok konuda kafamiz cok karisti. 5. Deneme olunca herseyi bilmek istiyo.

Kact pei transfer oncesi son bakildiginda. Aslinda sinirda falan gormustur riske atmamak icin demistir basta sonra da tek embriyo kaldigi icin transfer etmistir cok fazla olsa iptal eder donduralim derdi bi yandan da

Kact pei transfer oncesi son bakildiginda. Aslinda sinirda falan gormustur riske atmamak icin demistir basta sonra da tek embriyo kaldigi icin transfer etmistir cok fazla olsa iptal eder donduralim derdi bi yandan da
iptql edelim dediginde 1.5 di. Gonal f aldirm sabah devam diye. Oglen kullanma progesteron yuksek. Hemen toplucaz dondurcaz dedi. Sonra tek embriyo kaldi transfer oldum. Cuma transfer oldu sali da bakildiginda 69 du progesteron.

Maalesef canım bazı doktorlar böyle ilgisiz oluyor insanları ne desemde başımdan savsam peşindeler Allahım yardımcımız olsun inşallah senin tedavinde başlar hayırla sonuçlarını Allahın izniyle bakalım bugün ne diyecekler sana belli olur herşey hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum benim

iptql edelim dediginde 1.5 di. Gonal f aldirm sabah devam diye. Oglen kullanma progesteron yuksek. Hemen toplucaz dondurcaz dedi. Sonra tek embriyo kaldi transfer oldum. Cuma transfer oldu sali da bakildiginda 69 du progesteron.
Tahmin ettigim gibi tam sinirda cikmis ama cokta degil. Sali gunu derken transfer sonrasi mi 69?

Bu anlattığınız dr cok ilgisizmiş 1 yılınız boşa gitmiş cok üzüldüm bazen 1 gün bile cok sey değiştirirken inşallah şimdi herşey yolundadır

Aynen öyle canım maalesef boşa gitti hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi çok şükür yolunda herşey adet olunca başlayacağım dondurulmuş yavrularımı alacağım Allahın izniyle canım benim

Aynen öyle canım valla kesinlikle berbat bir yer doğum yapacaklara bile önermiyorlar orayı

Canım çok üzüldüm Rabbim çektiğin zorlukların kefaletini verir inşallah Allahım büyük ben kesinlikle güvenmiyorum idrar testlerine hayırlısı olsun hakkında inşallah kanda pozitif değerleri görürsün Allahın izniyle Rabbim güldürsün yüzlerini inşallah

Merhaba canım Allah razı olsun seninde hayırlı olsun tedavin inşallah Allahım pozitif sonuç alanı nasip etsin inşallah

inşallah canım Rabbim hepimizi sevindirir... sizlerin güzel haberleri bizlere umut olur inşallah canım..

Canım Allah razı olsun bu güzel tecrübelerini yaşadıklarını bizimle paylaştığın için Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayıda nasip etsin çok teşekkür ederiz Rabbim tüm isteyenlere nasip eder bu güzel duyguyu inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Günaydın canım benim neden öyle düşünüyorsun kuzum Allahımın izniyle geçecek seninde pozitif haberlerini alacağız burdan inşallah canım benim hiç moralini bozma tedaviye güzel hazırlan güzel başla canım benim herşey yoluna girecek göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…