Yokkk balımmm ya kafammın karışması senle olcak değill yaa. Görüyorum zaten doktorları. Yıllardır adet sancısı için gittim orayada jinekolojide bir tane insan gibi doktor görmedim. Hepsi hayvan gibi davrandı. Meğer genetikmiş zaten boşuna süründüm fitildi ilaçtı sonra içmedim bile verdiklerini. Bitkilere yöneldim.
Seninde aynen böyle olmuş yaa. Eşimede üroloji doktoru ilk zamanlarda "ohoo sen yaşama öl öl, bu nasıl spermsizlik böyle, tüp bebeklede olmaz" deyip bunalıma sokmuştu. Halbuki 1 2 tane vardı tüp bebekle olmaz ne demek ya. Şimdide tüp bebeksiz olmaz diye tutturdu ve
tüp bebek dosyamızı görünce iyi davranmış ilk kezz. İkna etti yaa tamam işte herkes yicek parasını. İnan bu hastaneden bende nefret ediyorum bir daha tüp bebek yapsam burda yapmam heralde. Ama şuan dosyamız vardı ve kayınvalideme yakın gidip gelmemiz açısından diye devam ediyoruzz.
Ama deli oluyorum yaa yarın yine muayene yine muayenee. 1 günde yumurtammı kaybolacak Hey Allah'ım yaa. E dosyam tekrar kurula gircekse madem ne diye muayene olcam yaaaaaa çığlık atasım var vallaaaaa
Kurulu beklerken boş durma diyolar heralde