merhaba arkadaşlar rabbim hepinizi gönlünüzden gecenlere kavuştursuninş. aranızda hulusi hocaya tüp bebekten önce aşılama yaptıran var mı. ben iki dış gebelik geçirdim sol tüpüm hasarlı acele etmeyelim bi aşılama daha yapalım dedi. tutmazsa 1 ay bekletip haziran da süreci başlatcak.

Merhaba canım amin inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada naip etsin inşallah. Sorunu yanıltlayacak arkadaşlarımız var burada kinalikadin
Bence yeniden aşılama yaparak vakit kaybetmeyin derim tüp bebekte şansınız daha da fazla artacak. Allahım gönlünüze göre versin inşallah

Ben bi kere yaptırdım ama negatif sonuç. Hasarlı tüp için laparoskopi önerirdi aslında hulusi hoca. Hormon değerlerin af sayın ve yaşından dolayı bir aşılama daha denemek istedi sanırım. Laparoskopi yaparız demedi mi

Bilmiyorum kuzum hep aynı şeyler nereye baksam çocuk bebek hassasım yine bu aralar iyiki sizler varsınızda kafam dağılıyor buradaa

Y Yengec1983 Brunettex kinalikadin hilal1907 Canlarımmm sizlerde diğer arkadaşlarımda dualarımdasınız Allahın izniyle sırayla güzel haberler vereceksiniz bizlere hepimiz umut olacaksını inşallah Allahım güldürsün yüzünüzü çifter çifter nasip etsin hepinize inşallah iyiki varsınız hepiniz

biz de aslında tüp bebek için gittik ama her şey gayet güzel apar topar tüp olmasın hem böylece tüp bebekte devlet katkısından da faydalanbiliriz dedi. şu ana iğne yaparken kendi kendime ufak bir pişmanlık yaşamıyor değilim ama nasip tabi

Bilmiyorum kuzum hep aynı şeyler nereye baksam çocuk bebek hassasım yine bu aralar iyiki sizler varsınızda kafam dağılıyor buradaa

Sende iyiki varsın kuzum benim kıyamam sana öyle iyi anlıyorum ki hissettiklerini ama olcak seninde olacak bak göreceksin allahım yüzünü güldürecek inşallah başka şeylerle ilgilenmeye çalış canım akılına getirme hiç hayallerimiz gerçek olcak inşallah

Gogsen benim de doktorumdu inşallah pozitif sonuç alıp katlanarak sağlıkla devam eder . Bazen is şansa kalıyor. Bilrmiyoruzki rabbim nasip edecekse her türlü ediyor inşallah seninde yüzün guler

Tahmin ettigim gibi tam sinirda cikmis ama cokta degil. Sali gunu derken transfer sonrasi mi 69?
Yok cnm yumurta toplama pazar oldu iki gun sonra yani. Transferden de uc gun oncee
Sende iyiki varsin canim benim. İnsallah hepimiz pozitifi goruruzz

Tabikide öyle hayırlı olan böyleymiş demekki ilk başta. Ama 2. için aşılama vakit kaybı olabilir sizin için eşininde bir problemi yoksa tüp bebek daha avantajlı oluyor hayırlısı olsun hakkında canım

İnşallah o nazlı bebeler totosuna bi şaplak yicek benden zaten ahtım var

doğru söylüyorsun zaten 2. aşılamanın maliyeti devletin tüp bebekte bize sağlıyacaga katkıya denk geliyor ama ne bilim işte kararsız kaldım doktora siz ne öneririsiniz deyince o da aşılama yapalım dedi bende tamam dedi doktora gidincebi aptallaşıyorum zaten soracağım soruyu da unutuyorum. :) yazışmaları okdum ama karıştırıyorum sen hamile miydin canım

Anladım canım inşallah tutar tüp bebeğe geçmek zorunda kalmazsın Allahım nasip eder bu kez inşallah canım aynen öyle maalesef soracaklarımızı da unutuyoruz hastaneden çıkınca akıma geliyor benimde hep Yok canım şubatta ki ilk denemem kimyasal oldu şimdide sondurulmuşlarla deneyeceğiz adet olmayı bekliyorum Allah yardımcımız olsun

Yok cnm yumurta toplama pazar oldu iki gun sonra yani. Transferden de uc gun oncee

Sende iyiki varsin canim benim. İnsallah hepimiz pozitifi goruruzz
Hıı transfer sonrasıysa çok iyi diyecektim. Benden sadece opu dan önce en son kanda bakıldı sonrasını hiç baktırmadı. Sonucu bekliyecez çokta umudum yok ama tabii Allah nasip ettiyse ne desek boş

Allah razı olsun dileğimm inşallah o günleri görürüz canmm ahh

kayıp yaşmak hayal kırıklığına uğramak zor çok iyi bilirm. allah sabrettikçe güzelleştirirmiş inşallah ikinci transferinde bebeğine kavuşursun güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…