kayıp yaşmak hayal kırıklığına uğramak zor çok iyi bilirm. allah sabrettikçe güzelleştirirmiş inşallah ikinci transferinde bebeğine kavuşursun güzel haberlerini alırız.

Çok güzel söyledin canım Allah razı olsun aminn inşallah Allahım hepimize nasip etsin inşallah

Canım benim rabbim senin de burdaki bayanların burda olmayıp bizim bu yasadıklarımızı belki daha zorlarını yaşayanların güzünü güldürsün allahın mucizesi cokdur

Kızlar ya ben birşey soracağım şimdi söktürücü kullanıyorum içinde 12 adet var bi sabah bi akşam içiyorum daha önce hiç kullanmamıştım pek bilgim yok o yüzden bugün 4.yü içtim ama sadece hafif lekeler geliyor ilacı kullanırken mi adet olacağım yoksa ilaç bittikten sonra mı her yerde farklı yazıyor kafam karıştı

Bende 3 4 ay adet olamamıştım söktürücü verdi dr ilacı kullnırken adet görürsün demişti ama ben komple ilacı bitirdim 4-5 gün sonra adet olmuştum. Farklı cevap verebiliyor bünye kuzum

Tarlusal mi kullanıyorsun? Ben 9nu kullanmıştım bazen daha içerken bazen de bırakınca olurdum tam adet başlayınca bırakıyorum

Ben hiç kullanmadım canım bilmiyorum valla

Bende 3 4 ay adet olamamıştım söktürücü verdi dr ilacı kullnırken adet görürsün demişti ama ben komple ilacı bitirdim 4-5 gün sonra adet olmuştum. Farklı cevap verebiliyor bünye kuzum

Anladım canım benim değişiklik gösterebiliyor o zaman bekleyeceğiz o halde inşallah çok uzun sürmez sabırsızlanıyorum artık

Saol arkadasım hep beraber inşallah güzel haberler alırız

Tarlusal mi kullanıyorsun? Ben 9nu kullanmıştım bazen daha içerken bazen de bırakınca olurdum tam adet başlayınca bırakıyorum

Evet canım tarlusal kullanıyorum. Ay inşallah bende olurum biran önce olur olmaz bırakacağım o halde çok teşekkür derim canım

Acaba olmak için hani ilaçla beraber birşeylerde içsem rezene çayı gibi yada başka birşey sıkıntı olur mu ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…