Merhaba hanımlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar verirsiniz. Bende tüp bebekle gebe kaldım. 7haftalık olduk. Sizlere yardımcı olabilmek için yazıyorum. Ben çok rahattım transferden sonra hastahane de iki saat yattık sonra normal hayatıma devam ettim hatta hastaneden çıktık restorana yemek yemeye gittik. Sonrası 3gün dinlendim ve bol kabak çekirdeği ananas yoğurt avakado yedim tutunmaya yardımcı oluyor diyorlar. 3gün dinlendikten sonra evde kalktım yatmadım temizlik yemek vs yapmaya başladım dışarı çıktım gezdim yoksa vakit geçmiyo. Birde ben çok rahattım kesinlikle stres yapmayın olduysa oldu kafasındaydım. Transfer sonrası 8.gün eşim erken sonuç veren testten aldı illa yap sabah dedi bende dedim zaten çıkmaz ver şimdi yapayım dedim yaptım ve iki çizgi ilk başta inanmadım tabi çok güzel bi duygu ama bi yandan da ilaçların etkisi belki dedim eşim diyo kesin hamilesin falan sonra kan testinde de sonuç 1200çıktı.
Ama bir arkadaşımında transfer sonrası 10.günde çıkmadı idrarda kendini harap etti. 2gün sonra kanda çıktı. İdrarda çıkmayıp kanda çıkma ihtimali var.
İnşallah hepinizin kucağı dolar. Allahm emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tez vakitte hamileliği sizede nasip etsin inş.
Biraz uzun oldu affınıza sığınıyorum.