Canımm transferide sayarsan senin kaçıncı gün kalp atışı duyulmuştu acaba?

Canım şuan eve geldim tekrar gideceğiz hastaneye konsey sonucu öğlen 1,5 da açıklancak. Doktorumun dediğine göre bugün başlancak tedavi inşaAllah. Sağda 6-7 yumurta, solda 3-4 yumurta görünüyor. Dün solda 4-5 vardı. Bugün 3-4 olmuş. Rahim kalınlığı 4 mm, Folikul 10 mm yazıyordu. Sizce nasıl canımm yaaa

Mrhblar. Hangi merkezde başladınız tüp bebege

canım ilaç bitince olucaksın demek o lekeler hiç kullanmadım ama doktor oyle bilgi vermişti bu gittiğimde lkeler uzun sürmüştü adet öncesi gerek kalırsa kullanırız demişti tarlusal için

Masallah gayet iyi af sayin cok iyi hersey normal. Onlar bazen farkli sayar oyle sen takma banada solda 1 tane demisti ordan asistan dr ama opuda 5 tane yumurta cikti soldan takma yani ins tedavin olumlu sonuclanir

arkadaşım bence erken ,hemen moralini bozma,o kadar erken çıksaydı 9.gün gelin derlerdi öyle değilmi,hem en garanti kan testi

Masallah gayet iyi af sayin cok iyi hersey normal. Onlar bazen farkli sayar oyle sen takma banada solda 1 tane demisti ordan asistan dr ama opuda 5 tane yumurta cikti soldan takma yani ins tedavin olumlu sonuclanir
Canım hayırlısı olsun inşallah pozitif olur sonucun transferden sonra progesteron iğne verdiler mi sana yoksa jel ya da hap mi

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirip bizlerede nasip etsin,bizlerede dua et ,dışardan insan okuyunca hayal gibi geliyor,,,mutluluğunuz daim olsun arkadaşım

Canımm transferide sayarsan senin kaçıncı gün kalp atışı duyulmuştu acaba?
Canım 3.Gün embriyosuydu ben 12.günü ayın 20 si idi o gun pozitif sonuç aldim. 28 inde kese gördük. Sonra ben hastaneye yatınca erken duymuş oldum 1 yada 2 sinde duydum sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…