Bence gayet iyi canım benim hiç kafanı takma hayırlısıyla başlayacaksın sende sonra gün sayacaksın test için bak az kaldı Allahım gölüne göre versin inşallah kuzum benim

Canım hiç korkma gayet normal kullandığın ilaç da yapabilir kokulu ve kaşıntı yoksa sıkıntı yok zaten rahat ol

canım ilaç bitince olucaksın demek o lekeler hiç kullanmadım ama doktor oyle bilgi vermişti bu gittiğimde lkeler uzun sürmüştü adet öncesi gerek kalırsa kullanırız demişti tarlusal için

Anladım canım zaten 2 gün daha kullanınca ilaç bitiyor inşallah bitmeden olurum biran önce lekeler hafif hafif geliyor olacağım çünkü ağrılarımda başladı ama bekliyorum bakalım ne zaman olacağım

Transferimin 8.günü idrar testi pozitif çıktı 2embriyo transfer edildi tam koyu iki kırmızı oldu sizce test bozuk olabilirmi

Testin bozuk olduğunu düşünmüyorum canım dediğin gibi 2 çizgide yerinde ve koyu bir şekilde çıktıysa muhtemelen hamilesindir kan ver bence daha da garantilersin inşallah güzel bir değer çıkar gönlünce olsun herşey

Aramıza hoşgeldin canımmm İlk deneme mi nerede başlıyorsun kısmetse tedaviye canmm

merhabaaaa ilk denemem olucak kısmetse. Ben uzun araştırmalar sonucunda Bahçeci umut Tp bebek merkezine başladım Doktorum Cem Çelik. İğnelerin 10. günündeyim.Yarın tekrar gideceğim yumurta toplama işlemine karar vercekmiş.

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin tatlım ilk denemede sağlıkla kavuşursun evladına Peki sorun neydi sizin canm ?

Eşimde varikosel vardı.Ameliyat oldu düzelmedi. Son çare tüp bebek dediler bizde ona başladık işte :)
Valla bizede de var varikosel ama düşük ameliyat yapmadı doktorlar önermedi. Tüp bebek için gittiğimizde de iyiki yaptırmamışsınz düzelmio genelde varikoseller dedi. Bizde kısmetse Mayıs da başlıyoruz tedaviye İnşallah güzel sonuçlar alırsnz canmm

ben o okunuda çok dertliyim. Amilayat öncesi tüm doktorlar ameliyat dedi. Ameliyat olduktan sonrada niye amiliyat oldunuz dediler. Eşimin canının yandığınamı yanayım. Ameliyatta düzeleceğini umut ettiğinizemi yanayım.Eşimin kesilip biçilmesinemi yanayım. bende pişman oldum.

Valla doktorlarda çok tuhaf canım zaten çocuğunun dedikleri birbirleriyle hiç çakışmıyor maalesef. Neyse olacağı varmış inşallah bu denemenizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz. Sende bi sıkıntı yok dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…