evet ağrılarında azalma oldu o bir gerçek :)

Amin canım benim hepimiz alalık inşallah hastahanede yaptırıyorum bilmiyorum ki hepsi baska biri

Kızlar Dr a gittim gebelik gözükmüyor dedi ama bı kan istedi genede sonucu almaya gitcez smdi sonra adet söktürücü ilaç vericek biz bu ay tüp bebek istiyoruz dedik oda istiyorsanız yaparım ama bu ay bı hap iğne tedavisi deneyelim vücudun hangi iğneye daha tepki veriyor bakarız dedi tüp bebek tedavisi de temmuz ayına kalır dedi nasıl isterseniz karar verin dedi bizde kararsız kaldık hemen olsun istedik sizce beklemeli miyiz yani bı 2 ayı daha gözden cikaricaz gibi bu ay başlıcaları diye çokta heveslenmistim bilemedim simdii

Canım iğne derken nasıl bir tedavi uygulayacak eğer yapışıklığı gidercek bir tedaviyse bekle derim ama onunla alakası yoksa bence 2 ay boşu boşuna zaman kaybı olur sizin için canım Allahım hakkında hayırlı olanı versin inşallah

Bende beklemenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum yumurta takibi yapıp doğal yolla olması için tedavi yapıcak bnce tüp bebek daha iyi tabii son karar sen ve eşinin umarım sonucu pozitif olur

Bence de beklemeyin canım bu dönemde aylar günler çok değerli, Eğer büyük bi sıkıntı yoksa başlayın biran önce tedaviye.

Dr çıkmış yetisemedik ama yarın ariycaz bide 2 ay sonra kendi evimize cikicaz kafamız rahat olsun istiyorum biyandan kendi evimde olurum en azından diye eşimde 2 ay sonra olsun diyor muhtemelen öyle olcak gibi fikrin için teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Anladım canım tabikide sizin kararınız ve hazır olmanız pozitif bir şekilde başlamanız önemli 2 ay boyunca sende düzenli ve sağlıklı beslenirsin spor yaparsın. Hem eşinle de bol bol gez derim tedaviye başlayınca zor oluyor Allahın izniyle birde hamile kalırsan rahat gezemesin tadını çıkar herşeyin 2 ay geç olsun güç olmasın hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hem belli mi olur belkide kendiliğinden kalırsın inşallah

Bende beklemenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum yumurta takibi yapıp doğal yolla olması için tedavi yapıcak bnce tüp bebek daha iyi tabii son karar sen ve eşinin umarım sonucu pozitif olur
İnşAllah canım çok sağol iğneyle deneyip iğne ye nasıl tepki verdigime bakacakmis bide 2 ay sonra kendi evimize cikicaz smdi biraz stresli de bir dönemdeyiz kendi evime çıkınca kafam rahat olur diyorum stres önemli diyor Dr kendinizi psikolojik baskı altına sokmayın rahat olun diyor kendi kendime diyorum smdi bu stresle zaten olacağı varsada olmaz diye temmuzda olur gibi eşimden 2 ay sonra olsun diyor canım fikrin için teşekkür ederim caniimmm

Bence de beklemeyin canım bu dönemde aylar günler çok değerli, Eğer büyük bi sıkıntı yoksa başlayın biran önce tedaviye.
Büyükte bir sıkıntımız yok çok şükür %60 şans veriyor tüp bebek icin ama bilemiyorum eğer sonucun pozitif olacağını bilsem beklerim stres önemli ya şmdii inşAllah o zsmanada biraz daha rahatlariz diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı canım fikrin için çok sağol

Canım sende gün sayanlara katıldın Allahım güldürsün yüzünü pozitif sonuçlarla inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…