Bende hiç sıkıntı yok canım.Herşey normal.Transfer zamanını bekliyorum heycanla.Ben bu heycana nasıl dayanacam.zaten çok duygusal bir insanım

Bende hiç sıkıntı yok canım.Herşey normal.Transfer zamanını bekliyorum heycanla.Ben bu heycana nasıl dayanacam.zaten çok duygusal bir insanım
Yaaa ben bile hemen Mayıs gelsin de başlayayım diyorumm bu heyecan zaten bitmez çok değişik yaa :)) Ben ilk muaynede bile heyecandan ölcektim

Senin durum ne şuanda hangi aşamadasın canım
Canım bizimde ilk deneme olacak 2 senelik evliyiz 1,5 senedir de uğraşıyoruz eşimde hız ve morfoloji problemi var aşılama denemedik hiç o yüzden. Acıbadem Bülent Tıraş da başlayacağız kısmetse mayıs adetimle canım

Tamamen özel olucak tüm harcamaların sanırım. Şimdiden hayırlı sonuçlar olsun işallah. Allah ol derse olur

Bizde de aynı sorundu. Bizde yumurta toplama işlemi ve transfer işlemini Acıbadem’de yaptık

Hoşgeldiniz benim eşim de ameliyat oldu bizde tüp bebek yaptırdık ameliyatın şöyle bi artısı vardı sayı hareket ve morfolojide iyi gelişmemiz oldu sizde olmadı mı

Hoşgeldiniz benim eşim de ameliyat oldu bizde tüp bebek yaptırdık ameliyatın şöyle bi artısı vardı sayı hareket ve morfolojide iyi gelişmemiz oldu sizde olmadı mı
Hoşbuldum öncelikle. Benim kafam baya karıştı hatırladığım kadarıyla amelyattan sonra değerlerimiz çok düştü. doktorun dediği bu. Moralim çok bozulduğu için testleri elime alıp karşılaştırma yapmadım bile. Ama eve gider bir bakarım belki içim ferahlar.

Evet canım oturAmıyorum artık yan yatamıyorum cok açıyoo
Oyy canım benim yaa Allah şu çektiklerimizin mükafatını versin inşallah. Sebebi vurulma şekliyle alakalı tamamen. İlk başka biri vurmuştu bana bacağıma vurmuştu ağrı çok kötü olmuştum ama şimdi başka bir tanıdık vuruyor eli çok hafif hiç acı olmuyor maşallah

canınızı yakan şeyler iğnelermi? yanımda kimi bulursam ona yaptırıyorum iğneleri.Benim sadece adet öncesi şikinlik gibi bir şişkinliğim dışında bir sorunum yok. Geçenlerde kasık ağrım oldu oda sadece birkez.İğnelerim günde 2 adte çıktı. ama canım yanmıyor.İlaç markasıylada alakalı olabilir belki.

Biz ilk tahlilden son tahlile karar karşılaştırdık evet donem donem sayı düşüyor ama canlılık hareket morfoliji de bizde ciddi düzelme vardi tüp bebek dr bile dedi morfolajisi düzelmis diye o yüzden içinizi ferah tutun bazı dr olmasa olur diyor ama eşimin ciddi bel agrısı bacak agrısı vardı cok dr gittik sorun yok dediler ama neden buymus sonra öğrendik şimdi hiç ağrı yok cok şükür

Bu kalcadan yapılıyor canım göbekten yaıpanlarda sorun yok tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…