Tabiki canım sen kendini ne zaman hazır rahat hissediyorsan önemli olan sensin, Öylede böylede inşallah sonu güzel olsun pozitifi görün dualarım sizinle cnmm

Ay inşAllah valla ağzından bal damlıyor cansın sen burda herkes böyle pozitifken insanın umutsuz olması imkansız birbirimize dua edelim inşAllah hamilelerin duasında kabul olurmuş sizede sesleniyorum hamile anneler bizide katın dualarınızaa

Canımm hadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonuçla sevindirirsin bizleri Kaç embriyo kondu bide ne kadar sürüo transfer uzun mu ? Acıyo muu

Canım sende gün sayanlara katıldın Allahım güldürsün yüzünü pozitif sonuçlarla inşallahh
Evet canım daha yatıyorum hastanedeyim cikicam birazdan yarım saat sonra çıkarıyorlar zaten inşallah pozitif olur bundan sonra doktorumu sadece ziyarete teşekkür gelirim

Canımm hadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonuçla sevindirirsin bizleri Kaç embriyo kondu bide ne kadar sürüo transfer uzun mu ? Acıyo muu
Tek embriyo 5. Gun embriyosu 10 dk sürüyor acıyor ama az ne kadar kasarsan o kadar açıyorum 2. Denemede rahatım çok az aciddi canım zaten kısa bi işlem korkulacak bişey yok

Maşallah canımmm şükürler olsun bak rahat olunca daha kolay oluyor işlem. İnşallah sonucuda olumlu olur

Canım benim Allah razı olsun hepimiz pozitif olalım ki bebeklerimiz gelsin stres yasak bize Aminn canım benim inşallah Allahım dualarını kabul ettiği kullarından eylesin hepimizi inşallah

Maşallah bir adım daha bitmiş. Hayırlısı olsun işallah.

Merhaba tekrar, ornek teşkili açısından yazıyorum, dozu arttırdıktan sonra bugün 18 yumurta toplandı. Kaçı dollendi vs. Yarın belli olcak tabii.. doz ayarı çok önemli demekki.. ama bugün en az 7 ilaç yazdılar bazıları günde 3/4 kez. Bu ilaçları düzenli almam için bi 15 gün evde ilaç başında oturmam gerekiyor sizlere de böyle çok ilaç verildi mi

Maşşallah canım inşallah çok kaliyeli embriyolarınız olur evet yumurta toplamadan sonra ilaç sayısı çok oluyor ama merak etme transfere kadar kullanıyorsun bazılarını çıkartıyorlar transferden sonra

Benim transferini olmadı iptal edildi ama bana sadece estofrem vermişti doktor acaba neden

Evet canım yumurta toplama günü ilaçlarımı yazmıştı antibiyotik ve estofrem yazmıştı sadece

Anladım canım yani şaşırdım biraz bana da tetradox, progestan kapsül, prednol, parol, coraspin ve estrofem yazmıştı içlerinden sadece estrofemi kullanmamıştım en belkide değerleri gayet iyiydi ondan moı gerek duymadı acaba progestan kapsül veya jel de mi yazmamıştı kuzum

İnşallah tatlım çünkü bu kadar çok ilaç bile sinirimi bozdu tam bi 5 gün rahatliyim derken ağrım da hep oluyo zaten.

İnşallah tatlım çünkü bu kadar çok ilaç bile sinirimi bozdu tam bi 5 gün rahatliyim derken ağrım da hep oluyo zaten.

Evet canım maalesef ilaçlardan kurtulamıyoruz bir türlü ama sabret transferden sonra azalıyor bebek için katlanıyoruz herşeye yumurta toplamadan sonra 3 gün falan oluyor ağrı canım rahatların inşallah bi kaç güne

Hayır canım zaten çatlatma iğneli erken yaptırıp bozuk iğne yaptırdılar bana 19 yumurta boş çıktı ki amh ve her şey çok iyiyken demek doktor tam boşmuş benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…