Evet canım yumurta toplama günü ilaçlarımı yazmıştı antibiyotik ve estofrem yazmıştı sadece
Valla yazim 2 vitamin harici; progestan (4 kez), estrofem(3 kez), coraspin, prednol, rulid .. bi de kanama olursa die bi ilaç

Hayır canım zaten çatlatma iğneli erken yaptırıp bozuk iğne yaptırdılar bana 19 yumurta boş çıktı ki amh ve her şey çok iyiyken demek doktor tam boşmuş benim

Ciddi misin ya canım çok gemiş olsun ne desem bilemedim ya kıyamam Allahım bir daha yaşatmasın inşallah peki doktora neden böyle oldu diye sorduğunda ne dedi ne değişik insanlar varya insanların hayalleriyle oynuyorlar Allahım en kısa zamanda güldürür yüzünü inşallah canım şok oldum şuan hiçbir ilaç vermemesinden belli zaten iyi bir doktor olmadığı Allahım sabır versin sana

Amin canım sağ ol hala anlatamadım sebebi bilinmiyor dedi zaten iğne korkum var şimdi ikinciye dha korkuyorum başka doktorlara gittim sana yazık etmis dedi

Amin canım sağ ol hala anlatamadım sebebi bilinmiyor dedi zaten iğne korkum var şimdi ikinciye dha korkuyorum başka doktorlara gittim sana yazık etmis dedi

Canım ya anlıyorum seni o iğnelere alışmak da zor olur kişiden kişiye gerçekten ne doktorlar var umursamaz gibi bide sebebi bilinmiyor demiş Allah ıslah etsin. Canım ama kendini toparla ikinciye hazırlan inan Allahım çektiğin bu acıyı zorluğu mükafatlandıracaktır bol bol dua et ne kadar geçti aradan ilk tedavinden sonra

Ocakta oldu bu canım bir de bana yine geleceksin uzun tedavi yapacağım dedi merkez de bahçeci diye gittim bin pişmanım psikolojik olarak çok yiprandim

Ocakta oldu bu canım bir de bana yine geleceksin uzun tedavi yapacağım dedi merkez de bahçeci diye gittim bin pişmanım psikolojik olarak çok yiprandim

Ne alakaysa uzun tedavi neye dayanarak söylüyor acaba bunu hiçbir araştırma yapmadan nerde yaşıyorsun canım bu arada var mı etrafında daha iyi hastaneler doktora ve hastaneye güvenmek çok önemli gerçekten bahçeciye ait bir merkez miydi canım Allahım yardımcın olsun ne zaman başlamayı düşünüyorsun yeniden kuzum çok zor şeyler atlatmışsın ama eminim ikinciye daha huzurlu mutlu başlayacaksın ve Allahın izniyle pozitif sonuçlar alacaksın inşallah

Ayy canım inşallah Amin Allah razı olsun bahçeci Evet canım Diyarbakır malesef görevden ötürü burda imkan çok az yazı bekliyorum ikinci için merkez araştırıyorum farklı yerlerden bakalım sen ne durumdasın hangi asamadasin

Anladım canım Allahım yaşatmasın bir daha inşallah O zamanda kadar da hazır hissedersin kendini atarsın tüm olumsuzlukları kafandan canım enerjik bir şekilde de başlarsın tedavine inşallah. Bende şubatta ilk denemem kimyasal oldu maalesef 2 ay dinlenme verdi doktorum Nisan da başlayacaktık normalde adetim gecikince söktürücü verdi onu kullanıyorum şimdi 2. günü yeniden başlayacağım dondurulmuşlarla Allahın izniyle canım Rabbim bu kez nasip eder inşallah

Maşallah canım dondurulmuş var inşallah Rabbim yüzünü güldürür canım senin de
Rabbim bu kez hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah canım sana da senin de yüzün güler inşallah :)

Evet canım genelde bu ilaçları veriyorlar rulid i duymadım ama daha öce
Canım ne aşamadasın şuan, senle daha önce de konuşmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…