Evet canım bende hatırladım Şubatta ilk denemem kimyasal olmuştu şimdi adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla yeniden başlayacağız Allahın izniyle kuzum
Ayy inşallah canım ne güzel demek ki hamile kalabilmişsin ve de kaliteli dondurulmuşların var haydi bismillah canımm

Ayy inşallah canım ne güzel demek ki hamile kalabilmişsin ve de kaliteli dondurulmuşların var haydi bismillah canımm

Doktorda bu şeklide söyledi canım kaliteleride çok güzel dedi Rabbim inşallah nasip eder güldürür yüzümü. Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz sırayla güzel sonuçlar yazarız buraya

Selam hanımlar bende bir ay önce tedaviye başladım ohss sorunu olduğu için bu aya transferim ertelendi yarın transferim olacak bana bol bol dua edin inşallah

Selam canım sımsıkı tutunur yavrun yada yavruların inşallah Allahım pozitif sonuçlar almanı nasip etsin

Selam hanımlar bende bir ay önce tedaviye başladım ohss sorunu olduğu için bu aya transferim ertelendi yarın transferim olacak bana bol bol dua edin inşallah
Ederiz canım hepimiz birbirimize ediyoruz Rabbim kabul etsin inşallah sonucun olumlu olur

Masallah gayet iyi af sayin cok iyi hersey normal. Onlar bazen farkli sayar oyle sen takma banada solda 1 tane demisti ordan asistan dr ama opuda 5 tane yumurta cikti soldan takma yani ins tedavin olumlu sonuclanir

Yaaa çook sevindimmmm yaa Allah razı olsunnn kuzuşummmmm. Bu arada tedaviye başladım çok şükür İğne, omega 3 ve kan cıvıtıcı hap verdi doktor. Pazartesi kontrole gideceğim

Yaaa çook sevindimmmm yaa Allah razı olsunnn kuzuşummmmm. Bu arada tedaviye başladım çok şükür İğne, omega 3 ve kan cıvıtıcı hap verdi doktor. Pazartesi kontrole gideceğim
Hayırlı olaun tatlımm maşallah sonunda başladın sende inşallah sonunda anne de olacaksın kim ilgilendi dr olarak asistanmı ve kalabalıkmıydı

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirip bizlerede nasip etsin,bizlerede dua et ,dışardan insan okuyunca hayal gibi geliyor,,,mutluluğunuz daim olsun arkadaşım
Bana hala hayal gibi geliyor bol bol dua ediyorum Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahh

Çok teşekkür ediyorum canım benim çok sağol Rabbim inşallah seninde kucağını boş koymasın. Tüm isteyenlere versin inşallahh

Ayyyy canımmmm ne affı yaaaaa tam aksinee bal damlıyooo her kelimendeeeennn. Herkese umut olur inşaAllah şu samimiyetinn canımmm Rabbim seninde evladını önce islama sonra size bağışlasınnn
Çok teşekkür ediyorum canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sana da nasip etsin tez vakitte. Bu duyguları sizde yaşayın inşallahh

İnşallah bebeğin seninledir inşallah Allahım sana cumartesi hamileyim diyebilmeyi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…