canımmmm sen nasılsınnn 7 gün oldu değilll mii transferle birlikteee
Şişkinlik var canım eskisi gibi haraket halinde olmadığım için midem kötü oldu şişlik oldu ama yinede şükür. Transfer sonrsı bugün 7.gün evet kuzumm

Merhaba kızlar günaydınlar..bekleyenlere sabır,tedavide olanlara bol şans diliyorum.benimde test günüme tam bir hafta kaldı 20 Nisanda sonucu öğreniyorum.herkese kolaylıklar diliyorum .
Benimde 18 i test günüm canm Rabbim yardımcımız olsun. Bende ne ağrı ne sızı yok şişliğimde indi

miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar hayırlı kandiller,,bütün dualar kabul olur inşallah
Amin inşallah canmmm bu mübarek günde Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah seninde kandilin mübarek olsun

Canlarım hayırlı cumalar hepinize Kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah hepimizin yüzü gülsün bütün dertlerimiz uçsun gitsin..

Canlarımm herkesin Miraç Kandili mübarek olsun inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin duası belli duyan belli. İnşallah bizde buraya hamilelik haberlerimizi yazacağız en hayırlı zamanda bu gece dualarımdasınız inşallahh canlarımm

İnşallah güzel anne adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…