Inşallah o gün sen pozitif alacaksın ben de kalp atışını duyacağım
İnşallah o gün güzel haberler veririz burada. Sen kalp atışını duyacaksın inşallah Allah sağlık versin bebişineinş bnde pozitif haberimi verebilirim

Canlarım güzel arkadaşlarım kardeşlerim benim kandiliniz mübarek olsun Allahım doğacak evlatlarımızla tekrarını nasip etsin inşallah Allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlı cumalar Allahım herkese poziitif sonuçlar nasip etsin doğum yapacaklarada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Aminn. Seviyorum hepinizi iyiki varsınız

Yaaa çook sevindimmmm yaa Allah razı olsunnn kuzuşummmmm. Bu arada tedaviye başladım çok şükür İğne, omega 3 ve kan cıvıtıcı hap verdi doktor. Pazartesi kontrole gideceğim

Oh çok şükür canım benimm Allahım devamını getirsin hayırlı güzel sonuçlar al inşallah hangi iğnelerle başladın

İnşallah olacak kuzum güzel düşünüyoruz ve bol bol dua ediyoruz bu gece tamam mı
Zaman yaklaştıkça yerini korkuya bırakıyor ama ne yapsakta nasipte yoksa yapacak bir şey yok. Bugün hepimiz için dua edecem inş Rabbim kabul eder canmm

Oyy geldi pozitif arkadaşım benmm Kuzum aminn cümlemizin Rabbim dualarını kabul etsin inşallah o güzel yüreğinden geçen ne varsa bu gece kabul olsun inşallaahhh

Sende iyi ki varsın benm canmm arkadaşım bu mübarek günde ettiğin tüm dualar kabul olur inşallahseviyorum seni güzel yüreklim

Merhaba kızlar günaydınlar..bekleyenlere sabır,tedavide olanlara bol şans diliyorum.benimde test günüme tam bir hafta kaldı 20 Nisanda sonucu öğreniyorum.herkese kolaylıklar diliyorum .

Merhaba canım Allah razı olsun aminn inşallah Allahım seninde yüzünü güldürsün pozitif sonuçlarla inşallah

Kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün muradını nasip etsin tüm dualarınız kabul olsun tedavi sureçinde olanlarınki sorunsuz su gibi aksın gecsin mutlu sona ulaşsın sonuç için gün sayanlarına sabır gelsin korku ve endişeler gitsin pozitiflerimizi görelim allah cümlesinin yar ve yardımcısı olsun dualarınız kabul olsun

Amin canım Allah razı olsun cümlemizin duaları kabul olsun inşallah hayırlı kandiller

Insallah canm Rabbim dualarimizi kabul etsin. Senimde kandilin mubarek olsun gonlunden gecenler nasip olsun

Aminn canım benim Allah razı olsunn Rabbim duasını kabul ettiği kullarından eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…