Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar
Rabbim evlat isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.
Hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin ailemiz ve sevdiklerimizle
Hayırlı kandiller tüm duların kabul olsun inşallah Allah bebeğinin sağlıkla doğmasını nasip etsin sana bağışlasın

Çok mesaj yazmasam da, yazdık

Çok mesaj yazmasam da yazdıklarınızı takip ediyorum, bundan sadece 4 ay önce sizlerle aynı heyecanı paylaşıyordum,
o yüzden bu çağrıya da duyarsız kalamazdım.
Bu mübarek günde Allah dualarımızı karşılıksız bırakmasın,
bebek özlemi çeken her kadının kucağını mis kokulu bebişlerle doldursun.
En tez vakitte, elimizde bebek bezi ile evin içinde koşturalım, emzirelim, bebek yıkayalım,gaz çıkartalım anne olmanın o harika hissini yaşamamız nasip olsun inşallah.
hepiniz dualarımdasınız. Kandilimiz mübarek olsun

sordum tabi hemen ama yaşayan olumsuz bişeyle karşılaşan var mı merak ettim böyle bi kanama durumnda
Herkesinki farklı olur kafan karışmasın.doktorun ilaçlar hakkında ne diyorsa ona inanıp güven zaten çok zor süreç iyice yıpranma

Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar
Rabbim evlat isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.
Hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin ailemiz ve sevdiklerimizle

Allah razı olsun canım aminn inşallahh

Canım Allah razı olsun Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah. Seninde kandilin ve cuman mübarek olsun

Allah razı olsun güzel Kandilin mübarek olsun Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah saolasın..benim de trsnsferin 7.günü inşallah benim de dualarımı kabul eder Rabbim

canım benimde hiçbir belirtim yok. ne ağrı ne sızı ne şişlik hayırlısı olsun hakkımızda .
inş güzel haberler alırız.
İnşallah be canmm inşallah şişliğim gitti göğüslerde ağrı yok adet ağrısı yok batma yok Rabbim büyük inşallah olumlu olur sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…