Ya kızlar ben bir türlü su içemiyorum ya yani şöyle söyleyim kışın 3 4 gün içmeyim aklıma gelmiyor hiç sadece yazın içebiliyorum ama yine yeterli miktarda değil suyun içine nane koydum limon koydum sürekli içeyim diye bilgisayarıma ve telefonuma hatırlatıcı ayarladım ama yine yok içemiyorum hatırlatıcı gelince 2 dakikaya içerim diyerek geri kapatıyorum ama unutuyorum sadece transferde çok içmiştim günde 3lt falan ama yine bıraktım içmeyi acaba başka ne yaparak miktarı arttırabilirimki var mı benim gibi olan

Bende hiç aklıma gelmiyo canım maalesef sadece yazın çok içerim bende ona pek yapılacak bişey yok zorlucaksın artık işyerinde

Pes ben varım ben hiç susamam arkadaş böyle bir şey yok gidipte su içmek aklıma zaten gelmez canımda hiiç istemez eşim kızar hep nasıl duruyosun su içmeden diye. Ama istek yok mecburen bu aralar zorla içiyorum ama zorla. Su içememek hiç iyi bir şey değil günde 2lt içmemiz gerekmiş ama elimde değil sende zorla alıştır kendini öyle olunca rutine bağlarsın belki

Kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu mübarek günde dualarımız kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah bu denemelerimiz Son olur ve pozitifi eri alırız rabbim çok büyük ben kendimi de bebisimi de ona emanet ettim inşallah pozitif olur inşallah çektiklerini Son bulur aminn

Aminnn inşallah son olur ve biz de anneliği tadarız canm seninde Kandilin mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

aynı ben :) benim de aynı aklıma gelmezdi haala gelmi yo çözüm bulursan bana da söyle nolur :)

Bende hiç aklıma gelmiyo canım maalesef sadece yazın çok içerim bende ona pek yapılacak bişey yok zorlucaksın artık işyerinde

Valla ne zor işmiş su içmek görsen yanımda 3 4 tane şişe var hepsi dolu kendimi şartlıyorum işten çıkana kadar hepsini bitireceğim diye 2 tanesini anca bitiriyorum inşallah çoğaltırım

Ayy vallahi bende öyleyim canım aklıma hiç gelmez gelsede içmem zorla içtiğim zamanlarda da midem bi tuhaf olur nedense anlayabilmiş değilim eşim günde 4 5 litreye yakın içer benide alıştırmaya çalıştı ama olmadı ne denediysem yine içemedim ya Aynen sağlık açısından vücut açısından çok çok önemli su içmek inşallah bugünden sonra hatırlatıcıları sıklaştırdım eşime de annemede söyledim sürekli hatırlatın bana diye İş yerindeki yemek yapan kişiye bile söyledim alıştı oda aklına geldikçe su getiriyor koyuyor masama İnşallah en kısa zamanda alıştırırız canım benim

Aynı beni anlatmışsın canım aynen ben de öyleyim ne yapacağım bilmiyorum çok zor geliyor ya

Allah razı olsun canım benim aminn Rabbim bu güzel mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı vatana millete sahip evlatlar nasip etsin inşlallah.

İnşallah be canmm inşallah şişliğim gitti göğüslerde ağrı yok adet ağrısı yok batma yok Rabbim büyük inşallah olumlu olur sonuçlarımız
aynı belirtiler kuzum ..hiçbir his yok ..
dua etmekten başka çaremiz yok gün yaklaştıkça heyecan artıyor.sen nerde vereceksin cnm tahlili?

Aynı beni anlatmışsın canım aynen ben de öyleyim ne yapacağım bilmiyorum çok zor geliyor ya

Sayı gittikçe çoğalıyor bende hep bir ben içemiyorum zannederdim valla çözüm bulan haber versin bize Banada öyle zor geliyorki hatta eşim internetten değişik bir cam matara almış onun hevesine içerim diye düşünmüş ama ne fayda yüzüne bile bakmıyorum

aynı belirtiler kuzum ..hiçbir his yok ..
dua etmekten başka çaremiz yok gün yaklaştıkça heyecan artıyor.sen nerde vereceksin cnm tahlili?
İnan nerde vericem kanı daha düşünemedim bile özel hastanenin birine giderim herhalde bir an önce sonuç çıksın diye ya da yaptırdığım merkeze giderim bilemiyorum off çok heyecanlanıyorum düşündükçe

Kızlar hemşiremi aradım bugün test yapabilirsin sesi. Aceleyle çıkıp test yaptım eve döndüm. Dokunsanız ağlarım morundayım. 2de cıkacakmış sonucum umutsuzca bekliyorum ((
Offf çok heyecan yaptım bende Allahım yardımcın olsun bu mübarek günde inşallah duan kabul olur. Varmı ağrın ya da adet olacakmış hissi

Kızlar hemşiremi aradım bugün test yapabilirsin sesi. Aceleyle çıkıp test yaptım eve döndüm. Dokunsanız ağlarım morundayım. 2de cıkacakmış sonucum umutsuzca bekliyorum ((

Ayy çok heyecanlı canım hiç umutsuzlanma lüften dualarım seninle Allahım bu güzel mübarek günde güldürsün yüzünü inşallah haber ver bizede hemen

bende yaptırdığım merkeze gideyim diyorum cnm .yalnız o sonuca nasıl bakacağım bilmiyorum...

Ayy kıyamam ben sana canımm benim inşallah sen hepimizi sevindireceksin pozitif sonucunla bugün hepiniz dualarımda olacaksınız Allahım hepimize nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…