Çok korkuyorum valla kızlar. Eşimin de haberi Yok. Saat 2 de öğrenirim. Bu mübarek günde inşallah hepimiz pozitifi görürüz emeklerimizi boşa çıkmaz. kinalikadin canım ben şu an hızlı kalp atışlarım dısında hiçbirsey hissetmiyorum. Zaten hep belirtim olmadığını söylüyordum bi gün sadece adet olacakmışım gibi hissettim o kadar

Ayy inşallah canım benim hadi inşallah Allahım baksın yüzüne güldürsün inşallah Bugün kaçıncı günündü senin canım

bu ayın 20de adet olacam olmazsam gitmek olursak gderimm kuzuuu

bu ayın 20de adet olacam olmazsam gitmek olursak gderimm kuzuuu

Anladım canım benim inşallah gitmene gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın ama olursan da hiç üzülmek yok tabikide çünkü yavruların seni bekliyor Allahım gönlüne göre versin inşallah kuzumm

Anladım canım benim inşallah gitmene gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın ama olursan da hiç üzülmek yok tabikide çünkü yavruların seni bekliyor Allahım gönlüne göre versin inşallah kuzumm
Hangisi hayırlıysa o olur kuzu olmazsada alıştım dondurulmuşlara devam ederimm

Ayy kıyamam ben sana canımm benim inşallah sen hepimizi sevindireceksin pozitif sonucunla bugün hepiniz dualarımda olacaksınız Allahım hepimize nasip edecek inşallah
Allah razı olsun dileğimm bende dua edicem hepimiz için. Çok korkuyorum 0 ı görecem diye beynim uyuştu artık ama korkunun ecele faydası yol kaçışta yok gerçeklerle yüzleşicem elimden geleni yaptım taktir Allahın

Kızlar kandiliniz mübarek olsun kaç gündür giremedim burası dolmuş taşmış valla

Allah razı olsun canım benim seninde mübarek olsun hayırlı cumalar Aynen öyle maşallah yeni arkadaşlarımızda geldi inşallah pozitif haberlerle dolacak burası kısa zamanda

Merhaba kızlar. Öncelikle kandiliniz mübarek olsun. B ugün hürmetine dualarım sizinle.İşallah hepimiz anne olacağız.Benim inancım tam. Hastaneden yeni geldim.Vücudum delik deşik oldu kan vermekten iğne yapmaktan ama olsun.Dayanacağım. Pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek.Biraz heycan hafifte korku var. İşşalh herşey yolunda gider. Su içemediğini söyleyen arkadaşlar var aramızda.O listeye benide ekleyin lütfen İş yerime çok sevimli 2 bardak su alan pipetli filamingo desenli pembiş bir kap aldım.Eğlenceli oluyor içmesi diye Günde 2 kez içiyorum onunla. Mause yakın koydum tam gözümün önünde bazen tam önüme çekip sanki oyalanırmışcasına boyuna su çekiyorum eğlenceli oluyor deneyin derim

Of canm yaa inan bende şuan çok heyecanlıyım kalbim nasıl atıyor ya inşallah poZitif yazarsın inşallah eşine süpriz yaparsın be güzelim benmm Allahım yardımcın olsun

Aynen öyle canım sen elinden geleni yaptın Allaha emanet yavruların inşallah Rabbim ayırmasın sizi gerçekten çok zor bende ilkinde hiç düşünmüyordum ama daha ikiniciye başlamadan ya yine olumsuz olursa diye düşünmeye başladım Allahım yardımcımız olsun kimseye yaşatmasın o negatif sonucu görmeyi

Canım tedavin inşşallan olumlu sonuçlanır emeklerinin karşılığını alırsın inşallah bu mübarek günde duaların kabul olur Kandilin mübarek olsun

Kızlar kandiliniz mübarek olsun kaç gündür giremedim burası dolmuş taşmış valla
Nerdesin sen yaaa merak ettik buralar doldu taştı hepimiz test heyecanından gidecez ya Kandilin mübarek olsun cnmmm duaların kabul olun inşallah

Maşallah senin bebişlerin bekliyor kuzummhemde çok kaliteliler ilk olmaması normal vücut kabul etmeyebiliyor ikincide olacak inşallahh senin yüreğin temiz Allah kabul eder inşallah dualarınıharika bir anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…