bende yapmıştım o taktiği iyi oluyorr

Amin amin amin Allah razı olsun canimm ne güzelde dua etmişsin canım yaa inşAllah o güzel duyguları yaşamayı nasip etsin Rabbim herkese sende hamilesin ne güzel inşAllah sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlı kolay bir doğumla bebişini kucağına alırsın
Herkesi kandili mübarek olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağı bebişsiz kalmasın inşAllah

Kuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi

Ay canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsın

Merhaba canım Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun Allahım kısa zamanda sanada naip etsin pozitif sonuç almayı inşallah. İnşallah çok kaliteli embriyolarınız olur sımsıkı tutunur sana Evet bir kişi daha eklendi su içemeyenlere çoğalıyoruz Ayy canım bende aldım ondan iş yerinde bilgisayarımın hemen yanında duruyordu ama oda fayda etmedi yine içemedim en sonunda eşim değişik bir matara almıştı heveslenirim ona içerim diye yine fayda etmedi ortalık yerde duruyor diye arkalara bile koyuyorum İnşallah alışırız bizde

Ayy inanmıyorum ya çok şükür bak boşuna ümitsizlendin o kadar Allahıma çok çok şükürler olsun bizide nasıl mutlu ettin canım benim inşallah kucağına lacağın günleride sağ salim darısı bizlerin başına inşallahhh

Bitanemm benim ya iyiki varsın iyiki tanıdım sizler gibi pozitif enerji saçan arkadaşlarımı Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur bu sefer alırım alırız pozitif haberler Allahın izniyle

İnşallah canım ya ben umut olurum arkadaşlara benim gibi umutsuz karamsar olanlara. Bu mübarek dünde bol bol dualarımdasınız inşallah ilerde bebişlerimizi konuşuruz

İnşallah canım ya ben umut olurum arkadaşlara benim gibi umutsuz karamsar olanlara. Bu mübarek dünde bol bol dualarımdasınız inşallah ilerde bebişlerimizi konuşuruz

Kuzum benim inşallah çok çok çok amin Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah Allah razı olsun o günlerde gelecek inanıyorum bebişlerimizi konuşacağız hep birlikte burda inşallah

Benimde gözlerim doldu şu an çok mutlu oldum yaaa çok sevindim çookkkk çok şükür hemde ne mübarek günde öğrendin canmm

merhaba tebrikler ...çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza..

Yaaaa nasıl sevindimmm anlatamam canımmmm Mübarek günde Rabbim sevindirdi yaa çok şükür bana da umut oldun Bülent Hoca hastasıym bende Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canmm duygulandım yaaa

çok mutlu olduk işallah bizlerede nasip etsin

Allah razı olsun canım benim seninde mübarek olsun hayırlı cumalar Aynen öyle maşallah yeni arkadaşlarımızda geldi inşallah pozitif haberlerle dolacak burası kısa zamanda
allah hepimizden razı olsun kuzuu inşallah herkes güzel haberleri alır tek daum o

Nerdesin sen yaaa merak ettik buralar doldu taştı hepimiz test heyecanından gidecez ya Kandilin mübarek olsun cnmmm duaların kabul olun inşallah
Kuzu Metin bitmişti bide telefonum fabrika ayarı oldu resimler num herşeyim gitti onu yaptı eşim sağolsun anda size kavuştum allah korusun sizler lazımsınız bize. Amin hepimizin kabul olur insallaah 5günün kaldı

Çok sevindim canım tebrik ederim Hayırlı olsun Darısı bekleyenlerin başına

Nerdesin sen yaaa merak ettik buralar doldu taştı hepimiz test heyecanından gidecez ya Kandilin mübarek olsun cnmmm duaların kabul olun inşallah
Kuzu Metin bitmişti bide telefonum fabrika ayarı oldu resimler num herşeyim gitti onu yaptı eşim sağolsun anda size kavuştum allah korusun sizler lazımsınız bize. Amin hepimizin kabul olur insallaah 5günün kaldı inşallah pozitif gecenin damlacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…