Kuzu gözün aydın bu mübarek günde yüzünü güldü inşallah hayırlısıyla gucaginada alırsın

Ay çok sevindim canimm allah sağlıkla kucağına alabilmesi nasip etsin tabi bize de bu anı yaşamayı nasip etsin. Sen artık hamile bir anne adayı olarak bu mübarek günde bizden dualarını eksik etme lütfen. Hayırlı uğurlu olsun canim

Hic sorma cok korkuyorum bu sefer de olumsuz olursa diye. Kan sonucunu nasil ogrenecem nasil dayanacam bilmiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun kuzumm iyi ki varsn cnmm

Hepinizden Allah razı olsun. Bu duyguyu Allah hepinize nasip etsin. Hiç belirtim Yok diye o kadar umutsuzdum ki hiç beklemiyordum. Bu hayırlı günde hepiniz dualarımdasınız
Konusmustuk bende de hic belirti agri yok sadece transferin 4.gunu cok agrim odu batma sanci o kadar insallah darisi bizlere

çok uykum var bu iğneler uyku yapıyor beni bir bıraksalar 3 gün uyurum bu çocuk bir olsun ayaklaından tavana asıcam şaka şaka kıyamam. Ama baya nazlı çıktı bizimkiler
Bende öyle diyorum valla totosuna şaplak yicek diyorum sora ay kıyamam ki ben ona diyorum

Bende öyle diyorum valla totosuna şaplak yicek diyorum sora ay kıyamam ki ben ona diyorum
sizde de oluyormu bilmiyorum ama durup dururken hayali gözümün önüne geliyor kucağıma almak için uzanıyorum fark ediyorum hayalmiş diyorum. Sonra kızıyorum sen gel totonu ısırıcam diyorum.Eşimde öle diyor bi gelsin annesini çok üzdü onun totosunu ısırıcam diyor ama kıyılmazki. Üzerine toz konmasın diye pamuklara sararız

Çok sevindim allah hayırlı uğurlu evlat nasip etsin sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah darısı isteyenlerin başına

Kızlar beklemek zormuş bütün duyguları aynı anda yaşıyorum nasıl bişi bu anlamadım yarın olmayacakmış gibi zaman geçmiyor gibi hiç bişi hissetmiyorum normal olanı bu mu yada anormal olan bu mu bilmiyorum korkuyorum içim açıyor bazen karmakarışığım anlaşılan yarını bekleyen arkadaşım allah yardımcın olsun seni cok iyi anlıyorum gerçi burdaki herkez birbirini cok iyi anlar ama uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Canım hissettiklerin çok normal ama kendini strese sokma lütfen pozitif düşünmeye çalış her zaman bak Brunettex de umutsuzdu ama çok şükür pozitif sonuç aldı ve sende alacaksın Allahın izniyle bol bol dua et kendini öyle rahatlatmaya çalış kuzum ne kusru hem birbirimize destek olmak için buradayız ve şimdi kandaki bütün olumsuzlukları atıyorsun bebeğini düşünüyorsun bu mübarek gün Allahım kabul edecek inşallah dualarımızı

hilal1907 naptin canim nasilsin var mi bir his agri sizi. Senin 5.gun bnden farkli olur sanirim belirtin. Simdiden nasil gidipte kan vericem diye derde dustum nasil dayanicam
napimm canim zaman oldurmeye calisiyorumm. Valla transferden sonra ikinci ucuncu gun agri oldu sonrasinda olmadi bisey. Aslinda hesap edersek ayni gunlere denk geliyor yani embriyolarin 7. 8. Gunlerine. İnsallah hayirli sonuclar aliriz cok korkuyorum icim sizliyo surekli. Arada adet olcam gibi agri oluyo. Ki benim adet olmadan baslar bu agrilarim 4-5 gun kalasi. Yine basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…