K.bakmazsan insan unutuyor bazen ne sorun vardı?
Yok canım ne kusuru. Ben polikistiğim ama çocuk için doktora gidince öğrendim. Yani sorunlu bir polikistik değildi. Eşimde sorun diye gitmiştik. Sperm az hareketsiz ve morfoloji 0. İlk zamanlar çok umutsuzduk hatta morfoloji yüzünden çok korkuttular bizi ama neyseki tuttu şükür

Allah razı olsun cok sevindim senin için rabbim isreyen herkese yasatsın bu duyguyu bişi hissetmeyince insan daha cok çöküyor sanırım benim tahlil yarın zaman da geciremiyorum
Çok teşekkürler canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Bana da 14 Nisa’m dediler de hemşirem ara gel belli olur deyince gittim canım. Bu 10 günü hiç unutmucam gerçekten zaman hiç geçmiyor emeklerimiz boşa gitmez inşallah

çok şükür kuzu derdi veren allahm dermanıda veriyor bu mübarek günde güzel haber aldın bizlerede dua ettttt

inşallah kuzuuuuuuuu sunan napıyorsun peki nasıl geçiyor günler
Şükür canım bugün mübarek gün güzel geçer sorna ki günlerde artık Allah kerim. İçimde bazen korku oluyor nasıl altından kalkarım olumsuz olursa diye bir taraftan da hissizleşiyorum gel gitli oldum anlayacağın. İnşallah olumlu olur hepimizin ki daha ne isterim ki

insallah gzel olcak kuzu hergün dua ediyorum bu gece de bol bol etcem inşallah pozitif gecenin kuzuuuu

Canım bizimde morfoloji sıfır o yüzden çok endişeleniyorum mikroçip yöntemi kullanacak bize hoca bakalım senin pozitif haberin resmen bana umut oldu

Bende gitseydim keske belli olurmuydu bana 14 dediler bekiyorum canım

Canım bu bekleyiş endişe maalesef bebiş haberini alana kadar gitmicek bizde :) Tek çare dua canm elimizden başka bişey gelmiyor ona can veren Allah inşallah seninde güzel haberini alacağız canım arkadaşım birbirimze destek olarak atlatacağız bu günleri inşallah

Allah razı olsun güzel arkadaşım Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah kuzum
canım geçti ağrım çok şükür. Dünden beri daha iyiyim. Test günüm olarak transferden 12 gün sonra olan 19 Nisan'ı belirlemişti doktorum. Ben o kadar bekleyemem haftasonu yada salı falan yaptırırım diyordum ama sanırım yaptıramayacağım. Korkuyorum sonucu görmekten. Beklemeye çalışacağım 19 nisan'ı. Senin ne zamandı test günün?

Benimde 18 i ama inan hic gidip yaptirma istegi yok cok umutlu degilim maalesef. ins olumlu sonuc aliriz ne diyelim dualarimiz kabul olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…