Sağol canım allah razı olsun

Hic sorma cok korkuyorum bu sefer de olumsuz olursa diye. Kan sonucunu nasil ogrenecem nasil dayanacam bilmiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun kuzumm iyi ki varsn cnmm
Hiç korkma kuzu busefer olumlu olcak keşke imkan olsada hepimiz birbirimizn yaninda olsakk

Benim hayalim genelde doğum yapmışım odada bebişi emziriyorum falan Eşimde diyor artık aynısını ya çok üzdü bizi bu şaplağı hak etti diyor :)) Dediğin gibi canm ah gelse hele pamuklara sararız gerçekten Allah hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip eder inşallah

Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz.ilk bebeğiniz öi? Amh değeriniz neydi? Hangi vitaminleri kullandımız ve bunun dışında neler yaptınız?kusura bakmayın çok sordum fakat ben de tüp bebeğe başlıcam ve deneyimleri merak ediyorum. Bir de antral folikül her ay görülüyormuydy sizde.

Bende aynı zaman geçirmeye çalışıyorum oyalanmaya çalışıyorum ama kafam aynı yerde. Benim transferden sonra 4.gün çok ağrım oldu sancı çektim baya ama sonra hiç olmadı bugünde şiştim adet olacak gibi.

Canım ben foruma defalarca ne kadar olumsuz olduğumu yazdım. Demekki Allah nasip Edince oluyor. Benim hiç belirtim Yoktu bişeyde hissetmiyorum diye o kadar üzülüyordum ki. İnşallah güzel haberlerini alacaz canım
Allah razı olsun cok sevindim senin için rabbim isreyen herkese yasatsın bu duyguyu bişi hissetmeyince insan daha cok çöküyor sanırım benim tahlil yarın zaman da geciremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…