Embriyoskop ile takip etme sadece senin embriyolar için mi uygulandı yoksa başkentin genel metodu mu
Kuzum embriyolarim 5.gune gitmiyor diye onerdi doktor. Bizde istedik. Hani normalde her gun cikarip bakiyolar ya embriyolara. Bu yontemle cihaza koydular kamerayla izlediler 5 gun boyunca. Cok sukur bir tane de kaldi.

Ayyy tamdaa aradığımmm cevaaappp yaaa canımmmm Damlaa''mmmmmm çok teşekkür ederimmmmm. Bende tugken den hatırladığım kadarıyla ekmeği azalttım, domates vs hormonlu gıdalar almamaya çalışıyorum. Ama yapmadığım neler var diye sorayım dedimm. Çok güzel yazmışsın yaaaa Rabbimmm bebeğini sana hayırlaa bağışlasınnn cancağzımmm

Peki oturmak sıkıntı değil dimii, yani uzanma gibi.dinlenme gerekmiyor dimi

Kuzum embriyolarim 5.gune gitmiyor diye onerdi doktor. Bizde istedik. Hani normalde her gun cikarip bakiyolar ya embriyolara. Bu yontemle cihaza koydular kamerayla izlediler 5 gun boyunca. Cok sukur bir tane de kaldi.
Hmm aslında çok mantıklı bende kendi embriyolarımın 5.güne gitmeyeceğini düşündüm hep. Bizim de hiç teklif etmedi 4. Denemem olmasına rağmen hemde. Hayırlısı

Bide evde kaynanamlar var kimseye de anlatamıyorum bi siz varsınız iyi ki de varsınız canım benim ya yarın doktora gidecem muayeneye içim rahat etsin inş bişe yoktur boşyere sıkmış olayım canımı

Yok kuzum onlar transferden sonra önemli transfer sonrası kurallar daha katı sen bi de transfer sonrası 1 gün hastanede yatacaksın ztb kuralı. Allah razı olsun balımm inş

Bide evde kaynanamlar var kimseye de anlatamıyorum bi siz varsınız iyi ki de varsınız canım benim ya yarın doktora gidecem muayeneye içim rahat etsin inş bişe yoktur boşyere sıkmış olayım canımı
Böyle zamanlarda başkaları çekilmiyor herkes batıyor insana gerçekten. Yarın dr muayene etsin bakalım belkide hiç korktuğun gibi olmayacak herşey yolunda diyecek inş

Kızlar selam. Günlük gibi kullanıyorum burayı bugün aradılar 18 yumurtadan 16sı dollenmiş ama diğer şeyler, transfer günü de dahil sonra bello olacak. Tek bildiğim ilk 2 gün sonrası bu sefer full gezicem çünkü şunu biliyorum yediğin içtiğinden de çok psikoloji önemli. İlk 6 haftalık hamileyken tatilde gbi yaşıyodum ve adet olamamam dışında en ufak bi belirtim yoktu.

Böyle zamanlarda başkaları çekilmiyor herkes batıyor insana gerçekten. Yarın dr muayene etsin bakalım belkide hiç korktuğun gibi olmayacak herşey yolunda diyecek inş
2-3 haftadır ne güzel besleniyodum bu hafta hep karbonhidrat yedim misafir olunca kendimi suçlu hissediyorum cidden kuzum kimse çekilmiyo ya

Ayy ben de o ekiptenim ve hepimizin ortak özelliği gibi oldu acaba o yüzden mi diyerek hemen 1 bardak su içtim şimdi. Bende uygulama kurdum tele , su içmeyi hatırlatıyor su sesiyle ama bende tık yok. Bu işi çözmemiz lazım ama nasıl

MaşAllah gözün aydın , hayırlı olsun, Rabb im sağlıcakla kucağında göstersin, darısı başınıza olsun çok mutlu oldum

Yok kuzum onlar transferden sonra önemli transfer sonrası kurallar daha katı sen bi de transfer sonrası 1 gün hastanede yatacaksın ztb kuralı. Allah razı olsun balımm inş

Nee hastanede 1 gün yatacak mıyımmmm e hani yarım saat 1 saat durup gidiliyorduuu

Kahve kesinlikle yasak hemde hala bile çayda aynen çok açık içebilirsin demişti drum.ama ben hiç icmedim

Kızlar kandilimiz mübarek olsun , bugünün hürmetine , sevdiği, seçtiği kullar hürmetine, masumlar hürmetine, güneşin ayın yıldızların gündüzün gecenin hürmetine, imdadımıza lazım olan esması hürmetine, meleklerin kaza ve kaderin ahiretin hürmetine Rabb im dualarımızı kabul etsin, hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımızı boş bırakmasın, evlat isteyenlerin isteğini geri çevirmesin, hanelerimizi bebek kahkahalarıyla doldursun, maddi ve manevi sıkıntılarımızından kurtarsın, el alemin şerrinden muhafaza etsin, evimizden huzuru, mutluluğu , sağlığı, bereketi eksik etmesin.. amiiiiin amiiiin amiiiin

Hilal Hanım, sakıncası yoksa 6. denemede neden tek embriyo acaba merak ettim? Yeterli embriyo mu oluşmuyor, kendi kararınız mı?
tatlim 5. denememiz bu. Benim hep cok yumurtam oluyordu ve kalitesiz oluyordu gelisimleri duruyordu. Pko var malesef. Bu sefer az ilac verelim az ama kaliteli yumurta olsun dedi. 5 tane toplandi 4 tane dollendi 5.gune sadece 1 tane a kalite embriyom kaldi. Biz 3 tanenin hayalini kurarken boyle oldu. Rabbim nasip ederse diye beklemedeyim umutsuz da olsam.

Amin canmm bnmm Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…