Selamün aleyküm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.. şu mübarek gece hürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ...

Yarın transferim var, benim için dua edermisiniz ??
Etmez miyiz kuzum benim herkes icin tek tek dua etmeye calisiyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Selamün aleyküm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.. şu mübarek gece hürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ...

Yarın transferim var, benim için dua edermisiniz ??
Aleykümselam selam canım rabbim gönlünce göre verir inşallah amin rabbim su güzel günde kimin ne derdi varsa yardım etsin inşallah olumlu sonuclanır

Valla bi aklim diyo git kan ver bi aklim diyo .ok yeme otur. Ay bilemiyorum uc gun kaldi.
Canım bizimde morfoloji sıfır o yüzden çok endişeleniyorum mikroçip yöntemi kullanacak bize hoca bakalım senin pozitif haberin resmen bana umut oldu
bu denememde bizde mikrocip yaptirdik. Bir de embriyoskop ile takip ettiler. İnsallah ise yarar

Valla bi aklim diyo git kan ver bi aklim diyo .ok yeme otur. Ay bilemiyorum uc gun kaldi.
bu denememde bizde mikrocip yaptirdik. Bir de embriyoskop ile takip ettiler. İnsallah ise yarar
O kadar bekledik bi kaç gün daha bekleriz ne yapalım

Embriyoskop ile takip etme sadece senin embriyolar için mi uygulandı yoksa başkentin genel metodu mu

Yalnız değilmişim demek ki Tamam canım ben alışırsam inşallah nasıl olduğunu sana da söylerim kesin
Yalnız değilmişim demek ki Tamam canım ben alışırsam inşallah nasıl olduğunu sana da söylerim kesin
dün ki fitil kanama yaptı canım doktor rahim ağzında yara olabilir dedi şehir dışında canım çok sıkkın

Benimde 18 i ama inan hic gidip yaptirma istegi yok cok umutlu degilim maalesef. ins olumlu sonuc aliriz ne diyelim dualarimiz kabul olsun ins
Aynen canm ben de aynı durumdayım. Nedense bir kaç gündür olmadı tutmadı gibi hissediyorum. O yüzden erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim testi.......

Ohhh hadi gözünüz aydın rabbim sağlıkla devam nasip etsin :))

Merhaba kızlar bende bu mübarek günde başladım ilk iğnemi vurdum hayırlısı olsun inşallah. İsteyen herkese rabbim nasip eder inşallah
Ben de geçen kandilde ilk iğnemi vurmuştum. Şimdi test günü bekliyorum. Çok güzel sonuçlar alın inşallah.

Kızlar rahim ağzı yarası olabilir dedi doktor vajinal fitilden sonra kanama oldu sabah hala geliyo da transfer siklusundayım canım çok sıkkın
Geçmiş olsun canm ya sakın kendini üzme 1 ay daha beklersin dinlenir rahim belki de gerek bile kalmaz dr sorun görmez yapar transferini

Oh çok şükür canım benimm Allahım devamını getirsin hayırlı güzel sonuçlar al inşallah hangi iğnelerle başladın

Gonal iğne canımmm. Her gün 150 ml ayarlayıp yapıyorum. Demin yaptım bugüninkinide iğneyi yaparken bile hamileymişim gibi mutlu oluyorum yaaa

Ciddi bi durum mu bu ya ben çok kafaya taktım kuzum
Eğer kesin olarak rahim ağzı yarası teşhisi koyarsa dr lazerle yara bölgesi temizlenebilirmiş ya da yakılırmış o bölüm. Çaresiz değil korkma canım ama transfer ertelenir tabii böyle bir durumda. Belki de öyle değildir senin ki bir muayene etsin o zaman belli olur. Ama ciddi bir sorun değil tedaviyle hallolacak bir durum tek sorun işte transferin ertelenmesi korkacak bir şey değil. Tedavi işlemi de 4-5dk sürüyomuş. Kıyamam kuzum sana sakın üzme kendini korkacak bir şey değil

kinalikadin canımmmm nasılsınnnnn

Ya bu iğne sürecinde yapmamız veya yapmamamız gereken bir şey var mıı kuzummmm
Çok şükür canmm saolasın kandilin mübarek olsun bu arada Rabbim dualarını kabul etsin.
İğnelerin saati çok önemli saati saatine vurman lazım bol su iç yediklerine dikkat et mesela yumurta büyütücü iğnelerle beraber işe yarar gıdalar alman iyi olur avakado balık yumurta nohut gibi..çok ağır kaldırma ağır iş yapma şimdiden üşütme gripli kişilerden uzak dur en önemlisi hastane wc kullanırken çok çok dikkat et hijyen çok önemli aman ha aman o hastanede en çok dikkat etmen gereken o. Yürüyüş yapabilirsin mesela çok iyi gelir kan akışı için yumurtalıklara rahime iyi gelir. Sakın kahve içme çayda çok tüketme.. Destan yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…