Aynı durumdayız sanırım
Pco ve çok sayıda yumurta oluşumu... Benimde oluşan 15 embriyomu 2.gun dondurmak gibi bir hata yaptı hastane. Doğal olarak ilk tüp Bebek tutmadı. Kalanlari kullanıp kullanmamak hususunda kararsızım. 5 veya 6.gune bekletseler belki daha sağlam olanları kalırdı. Bilmiyorum 2.gunu embriyosu tutan varmıdır. Allah sizinde bizimde buradaki herkesinde yardımcısı olsun zor bir süreç. Siz hangi merkezde yaptırdınız ben Sakarya'da yaşıyorum.

Çok saol canım

Çok saol canım

Ayyy müjdeyi verdiğin mesajı bulamaadımmm ağır çeken netimden dolayıııı amaa buradan tebrikkk edeyimmm çok mutlu oldummm canım benim yaaaa Rabbimm tamamına erdirsinnn ve biran önce hayırla kucağına almayı nasip etsinnnn

Allah razı olsun canım kandil müjdesi oldu bana, darısı bekleyen tüm herkese inşallah bol bol dua ettim

Allah razı olsun canım kandil müjdesi oldu bana, darısı bekleyen tüm herkese inşallah bol bol dua ettim

Aminnnnnnn Allah razı olsun kuzummmm. Bir şey sorağımm. Opu günü kişi ameliyat kıyafetlerini giydikten sonra başka bir odaya tekerlekli sandalyede götürüyorlar mı? Yani tesettür açısından soruyorum canım. Bazıları götürüldüklerini anlatıyor

İlk önce hastaneye yatış yapıyosun (yukarı katta odalar)sana bir oda veriyolar 2 kişilik eşyalarını yerleştriyosun sonra indiriyor seni hasta bakıcı.Hastane elbisesi ve bone ile.Opu işlemi yapılırken de bone giydiriyolar ayıldığında hasta bakıcı seni tekerlekli sandalyeye alıyor ve odana çıkarıyor e milletin içinden geçiyosun tabi. Sen hasta bakıcıya tembih et başörtünü al yanına kabul ederse dönüşte takarsın kendinde olursan. Neyse opu işlemi sonrası kanaman çok olursa 1 gece yatırıyorlar ama genelde çıkarıyorlar o gün. Odana gelince biraz yatarsın kendini iyi hissedince giyinip çıkarsın orada odaların ortasında hemşireler var zaten onlara söylersin çıkış yaparlar. Eşin ya da yakının gelip yardım edebilir. Ama genelde erkek çok az izin veriyorlar giyinmen için falan o kadar.Wc giderken dikkatli ol hijyene çok önem ver çünkü kalınan odalar karışık hastalar oluyor ameliyatlısı falanı filanı işte anla. Eğer odanda yoksa umumi wc kullanıyosun.

İkinci gunu anlamadim canimm. Genelde 3.gun dondurup sakliyorlar. Cozerken de 5.gune bekleyip ilerleyenleri transfer ediyorlar. Dondurulacak embriyomuz kalsaydi oyle yapilcakti canim.

Yaa sabırrr yaaa milletin içinden o şekilde geçmeeek Çok sinir oldum gerçekten. İsterlerse karşı çıksınlar o şekilde geçemem valla. Üzerime ferecemi kapatır, başıma başörtümü alırım

Rica edersin ama kapali arkadaslarimin cogu boneyle gecti kimse bakmiyor tabii ama sen yinede soylersin rica edrsin kuzum

Olsun hayırlısı olsun. İki kalitesiz olup tutunamayacağına en azından şansı yüksek bir embriyo var elde. Hem de çoğul gebelik riski yok, tıbbi açıdan daha sağlıklı bir şey. Umudunuzu hiç kaybetmeyin, ne hikayeler var. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Canım beni hemşire önce odaya aldı ameliyat Elbiseleri ve bone taktım tekrar hemşire aldı işleme girdim opu işlemi anestezili olunca kendime geldiğimde odamdaydım odam çok yakındı işlemin olduğu yere çok sıkıntı olmadı erkek görmedim yani. Rahat ol canım sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Ayy inşaAllah canım yaaa şuan o kadar stres yaptım ki anlatamamm Ama opu tarihi verdikleri zaman konuşucam bu durumu

Canım o ankara zekai tahir de oluyor tedavi bende olmuştum oranın kurallarını anlattım. Zekai tahir de öyle olmuyor gidişat ayılıyorsun tekerlekli sandalyeyle odana çıkarıyor odalar yukarda

aynen kuzum hayirlisi rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah

Canım o ankara zekai tahir de oluyor tedavi bende olmuştum oranın kurallarını anlattım. Zekai tahir de öyle olmuyor gidişat ayılıyorsun tekerlekli sandalyeyle odana çıkarıyor odalar yukarda

Yaaaa Damlaaaa ( Ne biçim hastane burası yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…