Aaa maşallah ya tebrik ederim cnmm şaşırdım görünce birden yaa bir de değerim düşük diye olumsuz düşünüyordun hepsi fasafiso ya nasipse oluyor işte bu kadar basit çook sevindim şükürler olsun

Ayyy Y Yengec1983 ne kadar mutlu oldummmm Rabbim hayırlı gebelik ve doğum nasip etsinnnnn.

kinalikadin kuzummmm sıraaa sendeee inşaAllahhhh ayy sende hamileyimmmm diyeceksinnn ağlarım vallaa sevinçtennn

Aynen cok üzülmüştüm gercekten cok sükür canım cok tesekkür ederim allah razı olsun darısı başınıza inşallah

Ayyy Y Yengec1983 ne kadar mutlu oldummmm Rabbim hayırlı gebelik ve doğum nasip etsinnnnn.

kinalikadin kuzummmm sıraaa sendeee inşaAllahhhh ayy sende hamileyimmmm diyeceksinnn ağlarım vallaa sevinçtennn
Çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sizlere de tattırsın 1 saat ağladım hala kendimde değilim gercekten

İnşallah be kuzum yaaa keşkee Allahım yardımcımız olsun inşallah dualarımızı kabul etsin saolasın canmm inş bnde olumlu haber veririm

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyen herkese inşallah

Kızlar bugün 8.gün ve adet ağrısı yok şişlik yok
Kızlar bugün kontrolüm vardı transfer icin tedaviye başladık 26 ilk kontrolum ve 4-5 mayıs gibi transfer olacak kısmetse
İnş olumlu sonuçlanır canm tedavin Allahım yardımcın olsun

Kızlar bugün 8.gün ve adet ağrısı yok şişlik yok

İnş olumlu sonuçlanır canm tedavin Allahım yardımcın olsun
Canım inşallah olumlu olacak pozitifi göreceksin sende. Hep belirtim Yok diye söyleniyordum ama sonuç pozitif. Y Yengec1983 de benim gibi belirtisi yoktu. Senin de inşallah iyi haberlerini duyacaz

Canım inşallah olumlu olacak pozitifi göreceksin sende. Hep belirtim Yok diye söyleniyordum ama sonuç pozitif. Y Yengec1983 de benim gibi belirtisi yoktu. Senin de inşallah iyi haberlerini duyacaz
İnşallah canım inşallah yaa keşke öyle olsa o mutluluğu bende yaşayabilsem Allah razı olsun kuzum sizlerinde sağlıklı geçer inşallah hamilelikleriniz ve sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizihala belirti yok ara ara adet ağrısı oluyor rahimden gelen o kadar bakalım nasip

Hayırlı olsun gözün aydın Rabb im kucağında da göstersin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…