Kızlar bugün 8.gün ve adet ağrısı yok şişlik yok

İnş olumlu sonuçlanır canm tedavin Allahım yardımcın olsun

Merhaba, bugün benim de 8. günüm ve adet ağrım yok. Hafif şişlik var ama normalde de oluyor o şişlik. Dün idrar testi yapmak gibi bir hata yaptım, negatif çıktı.Test günü yaklaştıkça umutlarım sönüyor, karamsarlaşıyorum. Bu üçüncü denememizdi... Umarım bekleyen herkes hayırlı haberler alır.

Ayyyy canımmm sakınnn olumsuzu getirme aklınaaa. İdrar testi için erkeeen olabilirr. İdrarına hemen karışmamış olabilirrr. Sen kan sonucuna odaklannn. Olumlu düşünnn karnınnnn büyüyecek dahaaa yok öyleee ucuz atlatmaaakkk baalll annee

Umarım öyledir, henüz erkendir ve idrara karışmamıştır. Bir gün hayallerimizi hayırlısı ile yaşamak nasip olur inşallah canım.

Migrenle nasıl basa cıkıyosun
Açıkçası çıkamıyorum minoset ve parol veriyorlar ağrı kesici ama onlar asla geçirmiyorlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine nane yağı aldım şakaklarıma ve enseye masaj yapıp karanlık oda da bir süre dinleniyorum biraz da olsa rahatlatıyor.

Cok gecmiş olsun..zor gercekten ben bu hafta 2 kez acile gittim yine de gecmedi.maxalt fikan hiç kar etmiyor.transfer olunca ne yapacagım hiç bilemiyorum

Canm bnm Allah büyük inşallah bizlerinde yüzü güler. Bende de yok ara ara bel ağrısı oldu o kadar. Keşke yapmasaydın test ben asla yapmam çünkü güvenmiyorum idrar testini geç kan testi bile yaptırmam çıkmama ihtimali onda bile var idrar testi hiç güvenilir değil boşuna kendini üzmüşsün. Benimde 4.denemem 3.gün embriyosu senin kaçıncı gün oldu transfer

Haklısın canım, keşke eşimi dinleyip test yapmasaydım ama dayanamadım. Bir ay rahim dinlendirildikten sonra 6 nisanda bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bana. İnşallah olumlu sonuçlarımızı da paylaşırız.

Canim ya benimde 6 nisan 5.gun embriyosu tek transfer. Valla iyi cesaret etmissin cnm. Bu gun yaptin mi peki tekrardan.

Anladim canimm hayirlisi olsun insallah. Benim hic umudum yok. Hicbirsey hissetmiyorum rabbim buyuk.
Benim dün biraz bel ağrısı oldu bugün sabah azalmıştı ama normalde her adet öncesi olur bel ağrım. Yinede hiç belirtim yok diyebilirim. Aslında belirti demek yanlış sanırım çünkü hamilelik belli bir döneme gelince hissedilirmiş bizlerinki ilaçların etkisi sanırım. Sadece transferin 4.günü sancılarım oldu batmalarım oldu o kadar. Kaldı 3 gün yine bu gerçekle yüzleşeceğim Allah sabrını versin inşallah olumsuz olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…