arkadaslar merhaba yenı arkadaslar gelmıs hosgelmısler. transfer olan arkadaslarım Rabbım hayırlı sonuclar gostersın emeklerınızı bosa cıkarmasın. kızlar kımyasal gebelık gecırenlere bır sorum var bn martta transfer olmustum kımyasal olmustu hatrlayanlar vardır. sonrasnda adet oldum 7 gun surdu ve bıttı aradan 10 gun gectı dun tekrar kan geldı adet olmusum gıbı ama sımdı yıne bısey yok 10 gun arayla erken adet olan var mı kımyasal gebelıkten sonra genelde adet gecıkıyormus bnmkı nıe bole olmus olabılr.

Canım tıbben nedenini bilmem ama İslamda 15 günden az arayla adet görmek, adet sayılmıyor özür kabul ediliyor. Yani kan gelsede kişi abdest alıp namaz kılabiliyor. Özür bu oluyor. Burnun kanıyormuş gibi oluyor hükmü.

Canım sen kalp atışlarını duydun mu? Bn bu hafta keseyi gördüm. Üstten baktı doktor alttan istemedim. Haftaya kalp için gideceğim. 6. Hafta dedi normaldir inş genelde hangi hafta duyuluyor acaba biliyor musun?

Merhaba herkese benimde transferim dün yapıldı. Doktorum transfer yapılır yapılmaz kaldırdı beni hiç yatmana gerek YÖK dedi. 10 gün sonra öğrenirsin dedi nasıl geçicek bu 10 gün bilmiyoeum
Allah yardımcın olsun sonucun olumlu olur inşallah canm. Çoğu dr öyle yatmanın gereksiz olduğunu düşünüyor ve söylüyorlar bizler içimiz rahat olsun diye yatma gereği duyuyoruz

Evet ben çok rahattım dün transferden sonra yatmadım hiç normal hayatıma geri döndüm bugün de aynı şekilde hatta yrn işe gidicem eşim sadece çok üstüme düşüyor yatmamı istiyor ama doktorun dediği tutucak olan yatsan da yatmasan da tutucak sadece rahat ol inş hepimizin olumlu olur senin test günün ne zaman

Kızlar cumartesi transfer oldum pazartesi işe başladım. Bir sürü yol yürüdüm, koşturdum yokuş çıktım. Evde ağır kaldırmak dışında bütün işleri yaptım. Çamaşır yıkadım astım, yemek yaptım. Dün pozitifi aldım. (İnşallah artar değerim) Tutacağı varsa tutuyor siz rahat olun yeter ki.

Ayrıca doktor bana yatmayı yasakladı zaten. İşe git çalış dedi. Sen normal hayatına devam edeceksin ki bebek de senin kan akışına ayak uydursun dedi.
Çok sevindim İnş bizlerde güzel haberleri alırız. Bende aynı şekilde normal hayatımı yaşıyorum hayırlısı hakkımızda kaçıncı gün embriyosu konulmuştu ve sorun ne idi

Canım sen kalp atışlarını duydun mu? Bn bu hafta keseyi gördüm. Üstten baktı doktor alttan istemedim. Haftaya kalp için gideceğim. 6. Hafta dedi normaldir inş genelde hangi hafta duyuluyor acaba biliyor musun?
6-7. Haftada duyuluyor canım ben çarşamba gideceğim. Benim transferim adetin 24. Günü yapıldı biraz geç yani
O yüzden biraz gecikti kalp atisi .transfer tarihine göre 6+1 olacak

Teşekkur ederm cevabınız ıcın. doktora muayne olabılırsnz dedıler hastaneden ama baya bı sure o çatala yatmak ıstemıyorum. ınternettede baktm hıc erken olan yok 10 gun arayla adette degıl kanama oldu durdu suan bısey yok bıdaha. ıstemeye ıstemeye bıdaha olursa mecbur gıdecem artık

Ayyy kendiliğinden hamileee olsannn keşkeee ne güzel olurdu canımmm benim yaaa. Ama muayeneni ol inşaAllah. Bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle. İlaçlarn etkiside olabilir

Ayyy kendiliğinden hamileee olsannn keşkeee ne güzel olurdu canımmm benim yaaa. Ama muayeneni ol inşaAllah. Bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle. İlaçlarn etkiside olabilir
biyerde buldum yumurtlama haftamdayım yumurtalar cok uyarılınca bazen bu sekılde yumurtlama kanaması olabılıyormus ondan oldu sanırım bır kere geldı dahada bısey yok adet oldum bn yıne sandm ahhhh keskee kendılımızden hamılee kalsakkkk insaallah dıyelım dua saatıne denk gelırz belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…